Stærk undersøgende journalist til Kontant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

DR1’s undersøgende forbrugermagasin Kontant søger en journalist, som vil være med til at afdække væsentlige historier, som berører danskerne og deres pengepung.

Kontant er et af DR1's stærkeste brands, som leverer kritisk forbrugerjournalistik til DR1. Vores ambition er at være tæt på forbrugernes hverdag og lave historier, der betyder meget for mange.

Programmet har de seneste år gennemgået en rivende udvikling både i forhold til journalistik og form. Formatet er skiftet fra 28 minutter til 43 minutter, så der er mulighed for at komme helt i dybden med historien hver gang. Vi prioriterer den dramaturgiske udvikling af programmerne højt, så du skal også have lyst til – og meget gerne erfaring med - at arbejde med den del af TV-fortællingen.

Kontant har også et digitalt univers på dr.dk/Kontant og Facebook, og vi arbejder løbende på at inddrage vores brugere og seere.

Vi forventer, at du:

  • har dokumenteret erfaring med undersøgende journalistik
  • har en stærk fortællelyst og erfaring med produktion på tv, gerne i længere formater
  • hele tiden er på jagt efter den gode historie og er indstillet på at gå den ekstra mil for at lave de bedst mulige programmer
  • har en høj etisk standard og ved, at en sag har flere sider
  • kan tænke nyt og originalt og er klar til at udfordre og udforske måden, man fortæller kritisk forbrugerjournalistik på
  • har gode samarbejdsevner og trives i et tæt redaktionelt fællesskab

Vi tilbyder en redaktion med dygtige og erfarne journalister, fotografer og klippere. Humøret er højt og tonen uformel, og vi samarbejder tæt med hinanden om de historier, vi har gang i.

Kontantredaktionen består foruden redaktør og vært af 7 uddannede journalister, og vi har faste fotografer og klippere tilknyttet. Vi deler redaktion med DR Dokumentar, som vi samarbejder med i det daglige.

Dit arbejdssted er DR i Aarhus.

DR huset i Aarhus er også hjemsted for DR Nyheders redaktion ”Indland Vest”, DR Kultur, Børn og Unge samt Sporten, og DR Østjylland.

Ansøgningsfristen er søndag d. 20. oktober, og vi holder samtaler umiddelbart herefter.

Tiltrædelse 1. december eller efter aftale.

Du er velkommen til at kontakte redaktør Dennis Kragelund, 61697999, [email protected] , eller ledende redaktør Steen Jensen, [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk, via opslaget på dr.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København S
  • Søndag den 20. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i København S over tid

Dato Alle jobs som journalister
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1