Redaktionschef til P1 & Debat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Midt i lydens nye guldalder hvor både taleradio og podcast er i vækst, søger vi en dygtig redaktionschef til at stå i spidsen for en af Danmarks mest dynamiske og spændende redaktioner nemlig ’P1 & debat’

P1 & debat er, som navnet antyder, fokuseret omkring produktionen af en række P1 programmer og -podcasts, samt debatformater. Du kender os fra Kulturen på P1, Tal til mig, Bagklog, Radiofortællinger, Klog på sprog, Radiofortællinger med mere. Foruden en række stærke radio- og podcastprogrammer producerer P1 & Debat også enkelte programmer til TV herunder ikke mindst Debatten samt TV-gudstjenesten.

Fællesnævneren for alle programmer der produceres hos i P1 & debat er, at de er båret af ambitionen for, at give borgerne indsigt, nysgerrighed og perspektiv på dem selv og på vores fælles samfund og kultur. Det gælder uanset om vi producerer stort anlagte programmer der samler danskerne bredt, eller om vi fokuserer på smalle og mere specialiserede stofområder der virkelig betyder noget for nogen.

Opgaven

Som redaktionschef er du chef for hele afdelingen P1 & debat. Dine vigtigste opgaver bliver at

  • sætte en tydelig retning for afdelingen og dens medarbejdere og gennemføre løbende forandring og udvikling i takt med at brugernes medievaner skifter
  • omsætte DRs virksomhedsstrategi og programplan til konkrete programmer der sætter et tydeligt public service-aftryk.
  • varetage programansvaret i det daglige. Det er dig der i sidste ende er ansvarlig for den journalistiske kvalitet, i de produktioner der produceres i afdelingen – naturligvis i tæt samarbejde med afdelings redaktører.
  • sikre en sund og god økonomi samt beskæftigelse i afdelingen

Du kommer til at indgå i en tværfaglig ledelsesgruppe der, foruden dig, tæller redaktionschefer fra ’Kultur & samfund TV’ samt ’Event og partnerskaber’. I denne sammenhæng forventes du at bidrage aktivt til, at hele området indfrier de mål og ambitioner vi har for de kommende år.

DR er midt i en rivende digital udvikling hvor en mindre portefølje af flowkanaler og et tilsvarende voksende fokus på streaming og podcast, sætter store krav til hvordan vi udvikler os. Du kommer også til at bidrage til dette arbejde, og sikre at DR tager det næste vigtige skridt henimod en digitalisering af radio- og tv-mediet.

Om dig

Vi forestiller os at du har

  • stærke kompetencer indenfor ledelse af kreative medarbejdere herunder forandringsprocesser
  • erfaring med udvikling og produktion af medieindhold herunder særligt radio og podcast
  • udtalte journalistiske kompetencer og forståelse for god presseskik og -etik
  • en videregående uddannelse inden for medier/journalistik/kulturformidling
  • mod og lyst til at vise vejen frem for udviklingen af dansk taleradio

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Gustav Lützhøft, ledende redaktionschef for Kultur & samfund, på [email protected] eller via tlf. 60214141.

Ansøgningsfristen er forlænget til d. 22. april. Stillinger i DR søges elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” nederst i opslaget.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København S
  • Onsdag den 22. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i København S over tid

Dato Alle jobs som journalister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1