Engageret og ambitiøs sektionsleder til Sekretariatet for Ankenævn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du arbejde for retssikkerhed for patienter og personale i sundhedsvæsenet? Har du løst til at sørge for professionel og høj service i forbindelse med sekretariatsbetjening af en række uafhængige domstolslignende nævn? Har du lyst til at stå i spidsen for dygtige juridiske sagsbehandlere og administrative medarbejdere i en styrelse, der sætter borgeren i centrum og som har fokus på kvalitet samtidigt med drift og udvikling?

Så ser vi frem til at læse din ansøgning, hvis du kan svare ja til disse spørgsmål.

Om styrelsen
Du bliver en del af et tværfagligt hus med cirka 250 engagerede og højtkvalificerede juridiske, sundhedsfaglige og administrative medarbejdere.

Styrelsen for Patientklager behandler klager og erstatning inden for sundhedsvæsenet.

Vores fornemste opgave er at bidrage til retssikkerhed og patientsikkerhed i sundhedsvæsenet. Vi sætter derfor også en ære i, at alle parter oplever sagsbehandlingen som professionel, uvildig og transparent.

Om Sekretariatet for Ankenævn
Vi behandler forskellige ankesager, og betjener en række uafhængige nævn: Abortankenævnet, Ankenævnet for Besøgsrestriktioner, Det Psykiatriske Patientankenævn, Ankenævnet for Patienterstatningen, samt det kommende Ankenævn for Tilsynsafgørelser. Vi arbejder tæt med kolleger i resten af huset og vores eksterne sundhedsfaglige konsulenter om sagerne. Derudover har kontoret ca. 550 verserende retssager.

Vi er organiseret i 2 teams hver med ca. 20 medarbejdere med forskellig faglig baggrund (jurister, kontorfunktionærer og studentermedhjælpere). Selvom der er tale om 2 teams ledes sekretariatet samlet, idet personalegrupperne overlapper, hvilket kræver et tæt samarbejde mellem de 2 sektionsledere, der begge refererer til vicedirektøren, som er den ordnede leder.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor hverdagen er varieret og spændende med kontaktflader til både stat, førsteinstanser, advokater, dommere og andre interesserenter. Sammen med den anden sektionsleder vil du stå for at planlægge og koordinere sekretariatets samlede opgaveløsning, med henblik på at nå de opsatte mål og løbende kvalitetsforbedring.

Dine primære arbejdsopgaver
Du er ansvarlig for den overordnede opgaveløsning i teamet. Du vil primært være drifts- og personaleleder, men også have det overordnede faglige ansvar for et team på 15-20 medarbejdere. Du vil indgå i et ledelsesteam med vicedirektøren og den anden sektionsleder med henblik på at skabe sammenhæng og optimering af udnyttelse af ressourcer på tværs af kontoret og styrelsen. Derudover forventes det, at du indgår i tæt dialog med formændene i de forskellige nævn som vi sekretariatsbetjener, samt vores faste advokater fra Horten og Kammeradvokaten.

Du skal skabe gode og trygge rammer, så medarbejderne kan sikre en effektiv sagsbehandling af høj juridisk og sundhedsfaglig kvalitet, så der leveres korrekte afgørelser til tiden. Du skal også turde have tillid til, at medarbejderne kan løse opgaverne selvstændigt, og du skal kunne opbygge tillid, så medarbejderne kommer til dig, når de har brug for hjælp og støtte.

Det er forventningen, at du kan drive allerede igangsatte projekter over målstregen samt udfordrer organisationen til at tænke og arbejde på nye måder med respekt for det eksisterende grundlag.

Du skal have en oprigtig interesse i at samarbejde med fagligt dygtige medarbejdere, og du skal ligesom dem brænde for at gøre en forskel og være med til at sikre, at styrelsens målsætninger opfyldes på en måde som gør, at du har medarbejderne med dig hele tiden.

Dine ansvarsområder er mere konkret at:

  • sikre at teamet realiserer målsætninger ift. kvalitet, trivsel og produktivitet
  • igangsætte og drive forbedringstiltag inden for teamet og på tværs af teams
  • prioritere teamets opgaver i henhold til de fælles retningslinjer og rammer
  • drive udvikling af praksis inden for teamets sundhedsfaglige og juridiske områder
  • sikre sparring og rådgivning ift. enkelt sager, hvor medarbejderne har behov for støtte
  • sætte mål og lave løbende evaluering ift. målene med de enkelte medarbejdere og teamet som helhed
  • varetage medarbejderudviklingssamtaler og fastlægge udviklingsplaner for den enkelte.

Din uddannelse og personlige kvalifikationer
Du er uddannet cand.jur. eller lignende, har gerne ledererfaring og erfaring fra en politisk ledet organisation. Konkret erfaring med kontorets fagområder er en fordel, men ikke et krav.

Medarbejderne og lederne arbejder i høj grad på tværs af de mange snitflader og fagligheder i styrelsen. Det er derfor vigtigt, at du som sektionsleder går forrest og formår at tænke og agere helhedsorienteret.

Gennem inddragelse, tillid og generel fokus på medarbejdernes trivsel forventes du at sikre, at medarbejderne leverer høj kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen.

Det er altafgørende, at du evner at rumme og bruge styrken i forskellighederne blandt medarbejderne. Det er derfor også vigtigt, at du er dialogorienteret og kan inspirere og skabe naturligt følgeskab.

Du er nysgerrig og i besiddelse af stærke relationelle kompetencer. Derudover forventes det, at du er empatisk, pragmatisk og analytisk stærk. Og så må du også meget gerne have humoristisk sans.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en arbejdsplads, der tror på værdien af videndeling. Vi mener, at samspillet mellem fagligheder og samarbejde udgør nøglen til succes. Vi har derfor stort fokus at spille hinanden gode og løfte i flok. Du bliver med andre ord en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer og være med til at udvikle vores fremtidige måde at arbejde på.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til vicedirektør Charles Conrad, på tlf. 25 55 43 07, sektionsleder Rikke Nielsen, på tlf. 60 68 15 85 eller HR-partner Christina Baas på tlf. 21 16 67 86.

Samtaler forventes afholdt i uge 23 og 2. samtaler i uge 24. Der vil være en test mellem de 2 samtaler.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 23 og 24.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Århus N
  • Søndag den 06. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Århus N over tid

Dato Alle jobs som jurister
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2