PERSONALEJURIDISK KONSULENT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

En af vores kollegaer igennem mange år har besluttet sig for at skifte job. Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD) søger derfor snarest muligt en jurist til varetagelse af personalejuridiske forhold for vores kunder, private og selvejende daginstitutioner i hele landet.

Er du uddannet jurist og brænder for rådgivning m.v. indenfor hovedsagelig det arbejdsretslige felt i forhold til både det private og det offentlige område - og kan du se dig selv i vores team - vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

Vi administrerer og servicerer selvejende og private daginstitutioner i hele landet. Vi søger en kollega til vores løn og personaleteam på vores kontor i Allerød. Teamet består af 6 lønkonsulenter, 2 personalejurister og 1 teamchef. Du vil indgå i samarbejde på tværs i LDD, primært med lønkonsulenter og i særligt tæt samarbejde med den anden personalejurist i forhold til de personalejuridiske opgaver.

Vi har ud over løn- og personaleteamet også et økonomiteam i Allerød. Herudover har vi et kontor i Odense, som varetager økonomi- og lønopgaver i institutionerne Vest for Storebælt, samt et team af faglige og pædagogiske konsulenter, der dækker hele landet.

I LDD er vi i 32 ansatte, herunder 23 tilknyttet kontoret i Allerød og 9 i Odense.

Dine primære opgaver består i rådgivning, sparring og vejledning af ledere og bestyrelser i selvejende og private daginstitutioner i forhold til personalejuridiske problemstillinger, herunder tjenstlige sager, sygefraværssager, opsigelser m.v.

Herudover, på vegne af institutionerne, at udarbejde og fremsende afskedigelser, forhandle med faglige organisationer m.v. Hovedparten af opgaverne foregår fra kontoret i Allerød via telefon og mailkorrespondance.

Din baggrund

Du har erfaring med rådgivning og sagsbehandling i løn- og personalejuridiske problemstillinger og personaleadministrative opgaver – gerne indenfor både det offentlige og private område. Meget gerne forhandlingserfaring evt. via tidligere ansættelse på arbejdsgiver- eller lønmodtagerside.

Vi lægger vægt på, at du er uddannet jurist og er serviceminded, energisk, fleksibel og selvstændig samt at du ser det som vigtigt, at være anerkendende i din tilgang til dialog med kollegaer og eksterne samarbejdspartner. Derudover at du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse personalesager og bevare overblikket i pressede situationer tillige med, at du er bevist om, hvornår du skal søge kollega- eller ledelsessparring.

Du bidrager til teamarbejdet ved bl.a. at overholde aftaler og deadlines i et til tider hektisk arbejdstempo med mange bolde i luften. Du evner at arbejde struktureret, kan rådgive og følge konkret op på opgaverne.

Vi tilbyder

Et meget selvstændigt arbejde med stor kontaktflade, både internt og eksternt, i forhold til ledere og bestyrelser i vores medlemsinstitutioner.

Et dynamisk team, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, humor og at fællesskabet fungerer både faglig og socialt.

En spændende, udfordrende og travl arbejdsplads med positive kolleger, hvor det er en selvfølge, at vi hjælper og sparrer med hinanden samtidig med, at vi arbejder meget selvstændigt.

Vi har 6 ugers ferie, mulighed for hjemmearbejdsdage, betalt frokost, sundhedsordning, flekstid, personaleforening og diverse sociale arrangementer, herunder julefrokost m.v.

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt, men der er mulighed for deltidsansættelse, såfremt dette ønskes.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalejurist Peter Jonas Hastrup Holst, tlf. 24411079 eller teamchef Merete Langeskov Madsen, tlf. 50608617.

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 18. januar 2022, kl. 10.00.

Vi forventer at afholde samtaler fra den 19.- 21. januar 2022.

Se mere på vores ansøgersite: https://ldd.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9b3bf3e4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Allerød
  • Onsdag den 19. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Allerød over tid

Dato Alle jobs som jurister
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1