Rekrutteringsfirma

jurist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Motiveres du af at løse komplekse juridiske problemstillinger i en hverdag med spændende og varierende opgaver? Kan du yde kompetent rådgivning inden for særligt forsynings- og virksomhedsjura? Og vil du være med til at sikre fremtidens forsyning med vand og afledning af spildevand i et af Danmarks største forsyningsselskaber? Så er du måske Novafos’ nye jurist.

om stillingen


Som jurist hos Novafos bliver du en del af Team Jura, som er organisatorisk placeret i afdelingen ”Administration”. Med reference til deres chefjurist vil du blive en del af et team bestående af to dygtige og engagerede jurister, som varetager spændende opgaver inden for jura. Du vil her få lov at arbejde med opgaver, der berører mange retsområder, ligesom du vil få en bred berøringsflade med ansvar for intern rådgivning.

Dine arbejdsområder vil bl.a. omfatte:

- Rådgivning inden for Novafos’ eget forsyningsområde, herunder forsyningsjura, klimatilpasning samt miljø- og planret
- Løbende intern ad hoc-rådgivning i en mangfoldighed af juridiske spørgsmål
- Afholdelse af workshops og undervisning i de mange juridiske aspekter, som Novafos’ medarbejdere har behov for viden om og forståelse for
- Konkret sagsbehandling og kvalitetssikring
- Forberedelse af juridiske notater, beslutningsgrundlag m.v.
- Udarbejdelse af standarder for kontrakter og aftaler

I den juridiske afdeling er der desuden plads til nytænkning og innovation, og ser du en mulighed for at iværksætte et nyt initiativ eller en ny måde at angribe tingene på, vil du med stor sandsynlighed få den nødvendige opbakning til at forfølge den.

din profil


Novafos søger en jurist, der i høj grad motiveres af at bidrage til at løse komplekse problemstillinger, og som synes, at det er et privilegium at få lov til at være en del af løsningen på samfundets udfordringer.

Derudover opfylder du følgende faglige kvalifikationer:

- Du er uddannet jurist (cand.jur.)
- Du har minimum 3 års relevant erfaring på området fra tidligere ansættelse, f.eks. hos et forsyningsselskab, en kommune, en styrelse, en rådgivningsvirksomhed eller lign.
- Du har indsigt i forsyningsjura, klimatilpasning og/eller miljø- og planret
- Du kan dit juridiske håndværk og sætter en ære i at levere en høj professionel standard i din sagsbehandling
- Du har særdeles gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt og formår at gøre kompliceret lovgivning letforståelig for både interne og eksterne interessenter uanset deres faglige baggrund
- Du arbejder selvstændigt og struktureret og kan fordybe dig i detaljen uden at miste overblikket

Som person er du løsningsorienteret, har gode samarbejdsevner og en serviceminded tilgang. Du er nysgerrig og kan lide at fordybe dig og lære mere, samtidig med at du er en imødekommende person, som kan lide at skabe gode relationer med både kolleger og øvrige samarbejdspartnere.

du tilbydes


Du tilbydes et udadvendt og tempofyldt job med stor variation i en spændende virksomhed, der ønsker at gøre en forskel for samfund og miljø. Du vil få kolleger, der brænder for deres felt, og blive en del af en uformel afdeling med højt til loftet og godt humør.

Novafos er en arbejdsplads, som har stort fokus på medarbejdernes trivsel og individuelle kompetenceudvikling. Din hverdag vil bære præg af fleksibilitet i arbejdet, bl.a. med mulighed for hjemmearbejdsplads, og du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar. Du vil have en ugentlig arbejdstid på gennemsnitligt 37 timer inkl. frokost, og dit primære arbejdssted bliver i Novafos’ domicil på Blokken 9 i Birkerød.

om novafos


Novafos er vand- og spildevandsselskab i Allerød, Ballerup, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Rudersdal Kommuner. Novafos leverer drikkevand til en stor del af forbrugerne i kommunerne og tager hånd om regnvand og spildevand i de ni kommuner.

I Novafos sætter de nye standarder og arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og arbejder. De vil være på forkant med ny viden, teknologi og metoder, der både kan sikre den daglige drift og ruste dem til fremtidens udfordringer med højere effektiviseringskrav og store klimaudfordringer.
Du kan læse mere om Novafos på www.novafos.dk

rekrutteringsprocessen


randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af Novafos A/S. Såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Louise Stigel på tlf. +45 9292 0502 eller chefkonsulent Mads S. Alexandersen på tlf. +45 9292 0504. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Birkerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som jurister
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0