Rekrutteringsfirma

HR konsulent – personalejura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vil du være det juridiske ankerpunkt i en ambitiøs virksomhed i vækst? Kan du løfte den eksisterende HR funktion til næste niveau? Arbejder du bedst med frie rammer? Så kan denne stilling være det rette for dig.

Virksomhed med stærk identitet


Blue Water Shipping A/S er et internationalt transport- og logistikfirma, som tilbyder skræddersyede løsninger med unikke serviceydelser af høj kvalitet. Med afsæt i visionen om, at være den bedste, lokale speditør i branchen, skal du som HR konsulent være med til at sikre kvalitet og ensartethed i den daglige drift.

Du får følgende ansvarsområder:

  • Juridisk korrekt håndtering a­f ansættelsesforløb fra start til slut
  • Sparring til ledere omkring ansættelsesforhold
  • Ansvarlig for valide data omkring medarbejdere i HRM systemet
  • Udarbejdelse af ansættelsesretslige dokumenter
  • Varetage udarbejdelse og opdateringer af politikker og procedurer

Du bliver en del af teamet People and Culture Foundation med 7 ansatte. Din base bliver i Esbjerg, og du refererer direkte til Manageren for People & Culture Foundation.

Juridisk sparringspartner for ledelsen


Din sans for struktur kombineret med din juridiske indsigt sikrer, at opgaverne altid kommer i havn til rette tid – og ikke mindst af højeste kvalitet. Det er vigtigt, da du bliver drivkraften på personalejura og agerer sparringspartner for ledelsen på netop dette område. Derfor er du en dygtig kommunikator, som forstår forretningens behov. Samtidig har du gennemslagskraft og mod til både at udfordre processerne og de ledere, som du hjælper.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som du selv får mulighed for at sætte dit aftryk på. Det motiverer dig, da du trives med selvstændigt arbejde og er opsøgende i dit arbejde. Du tager ejerskab for den opgave, der lander på dit bord, og går selv i kølvandet på den næste.

Din store interesse for HR understøttes af din juridiske indsigt på personaleområdet Derfor ligger alle spørgsmål omkring personalejura til højrebenet for dig, herunder udarbejdelse og administration af ansættelseskontrakter, opsigelser og uddannelsesforløb. Du kommer gerne fra en tilsvarende rolle med indsigt i ansættelsesretslige forhold. Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk på højt niveau og har gode formidlingsevner både på skrift og i tale, da du får en global berøringsflade.

’Best in town’ – både lokalt og globalt


Blue Water Shipping A/S værner om virksomhedens stærke identitet på den jyske vestkyst med bevidstheden om en rolle, som rækker langt udover landegrænser. Med 1.800 medarbejdere er Blue Water Shipping A/S en global leverandør af alle former for logistikydelser indenfor moderne Supply Chain Management. Virksomheden vil være den bedste, lokale speditør indenfor branchen, uanset om opgaven.

Du bliver en del af et hold, som kærer om at bevare virksomhedens troværdighed, så både kunder, medarbejdere og samarbejdspartner altid har tillid til Blue Water Shipping A/S. Derfor udgør tætte relationer en essentiel rolle for forretningen, og det mærkes ved arrangerede familieture, gourmetaftener og sportslige aktiviteter på tværs af afdelinger, som bringer organisationen tættere sammen. Det tilfører værdi både internt og eksternt, som rækker langt udover at transportere gods på en sikker og effektiv måde. Læs mere om Blue Water Shipping A/S på deres hjemmeside og Facebook.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

For at begrænse udbredelsen af Corona - vil vi i denne tid, så vidt det er muligt, afholde alle vores indledende samtaler via Skype.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Esbjerg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 3
20. august 2024 3