Jurist til CO2-kvoteordningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vil du være med til at sikre en effektiv og korrekt drift af CO2-kvoteordningen i Danmark? Har du passion for juridisk kvalitetssikring og driftsudvikling, og for at gi´ sparring til dygtige kolleger med en anden faglig baggrund? Så kan du blive en del af et stærkt team, der også er med til at give input til de store linjer i politikudviklingen i Energistyrelsen.

Om jobbet Vi søger en jurist til Kvoteteamet i Energistyrelsen i Esbjerg. Din primære opgave bliver løsning af diverse juridiske opgaver knyttet til administration af kvoteordningen, der lige nu forhandles som en del af Kommissionens lovpakke Fit-for-55 i EU.

Kvoteteamet består af teknikere og jurister i en tværfaglig organisering. Du indgår sammen med dine tre juridiske kolleger i opgaveløsningen på lige fod med resten af teamet. Vi har høje ambitioner om at levere effektiv og sikker drift på et højt fagligt niveau. Vi bruger vores viden til at give faglige input til udvikling af kvoteordningen og tilstødende områder i Energistyrelsen. Vi har ansvaret for implementering af den EU-lovgivning kvoteordningen er baseret på, samt for opdatering af vores øvrige regelsæt. Alt efter interesse og erfaring er der også gode muligheder for at løse opgaver inden for regelarbejde, sikker administration og procesudvikling med henblik på effektivisering og digitalisering.

Om dig Du har en juridisk baggrund. Vi lægger også vægt på, at du:

  • har lidt eller nogen erfaring fra en politisk ledet offentlig organisation
  • har gode forvaltningsretlige kompetencer
  • har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner
  • kan lide at arbejde sammen med andre fagligheder
  • er proaktiv og gerne deler din viden.

Vi lover dig et spændende job med gode teamkolleger i en enhed, der er i udvikling. Der er gode muligheder for at udvikle dine juridiske kompetencer. Du får gode rammer for at få arbejde og fritid til at hænge sammen, og en chef der prioriterer trivsel og udvikling.

Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst for at nå en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 800 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til den relevante overenskomst for akademikere i staten afhængig af erfaring og kompetencer.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Er du interesseret i mere information om jobbet, kan du kontakte enhedschef Charlotte Kirk Larsen på tlf. 3392 7424.

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søgestillingen.

Ansøgning Der ansøges via www.ens/job. Benyt funktionen ”Søg stillingen” på stillingsopslaget.

Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være os i hænde senest mandag den 13. juni 2022, kl.12.

Tiltrædelse ønskes pr. 1. september 2022.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at udarbejde en opgave og evt. en færdighedstest i forbindelse med rekrutteringsforløbet.

Medarbejderne er Energistyrelsens vigtigste aktiv. Vi bestræber os på at ansætte de bedste kvalificerede og de bedste kollegaer - og vi lægger vægt på en professionel ansættelsesproces.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Esbjerg
  • Mandag den 13. juni 2022

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i Ribe

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant juridisk erhvervserfaring inden for digitalisering? Er du nysgerrig på nye digitale teknologier, herunder kunstig i..
    • Jurist
    • Ribe
    Få mere info
  • Jurist i Ribe

    Brænder du for at arbejde med GDPR, forvaltningsret og informationssikkerhed i en offentlig udviklingskontekst? Er du struktureret, grundig og nysgerrig på nye digitale teknologier? Så er du måske .
    • Jurist
    • Ribe
    Få mere info
  • Jurist i Esbjerg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Jurist
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Jurist i Esbjerg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Jurist
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1