Nysgerrig, idérig og fremsynet jurist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vil du bruge din viden og dine kompetencer til at gøre Danmark mere tryg for forbrugere og virksomheder både nu og i fremtiden?

Sikkerhedsstyrelsen er en moderne myndighed, der hver dag arbejder for at fremme sikkerheden og skabe gode vilkår for erhvervslivet. Vi arbejder både med teknisk sikkerhed og kontrollerer regelefterlevelsen med områder så forskellige som legetøj, tobak, lattergas, huseftersyn og maskiner, ligesom vi understøtter en bæredygtig fremtid med ny grøn produktlovgivning.

Vi er i en rivende udvikling og får løbende nye opgaver. Derfor søger vi løbende dygtige jurister til alt fra juridisk support til regelskrivning. Lige nu leder vi efter netop dig, der har lyst til at præge Danmark og EU til en mere sikker og bæredygtig fremtid.

Lidt om afdelingen

Du bliver en del af afdelingen Jura, som tæller 23 søde, sjove og dygtige kollegaer og bliver ledet af kontorchef Stine Pedersen.

I Jura er fagligheden i højsædet, og der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, da vi sparrer med hinanden om både store og små problemstillinger. Du kan derfor se frem til, at lære en masse om krav til produkter og prøve kræfter med lovgivningsprocessen i både Danmark og EU.

Arbejdsopgaverne er mange og varierede. Vi har gode arbejdsforhold og stor fleksibilitet med mulighed for hjemmearbejde. Humøret er højt og vi lægger vægt på, at vi sammen skaber en god arbejdsplads.

Nogle kollegaer vil mene, at vi i Jura spiser meget kage. Måske har de ret, men vi er dog selv af den holdning, at det er helt OK, da vi engang imellem mødes til 5 minutters kontorgymnastik til stor morskab for forbipasserende kollegaer.

Vi er en blandet afdeling, hvor nogle er startet direkte efter studiet og andre har mange års erfaring fra myndigheder eller virksomheder. Fælles er dog, at alle er klar til at hjælpe dig godt i gang med dit nye job.

Opgaverne

Vi arbejder i selvstyrende teams, som er ansvarlige for egne opgaver. Du får derfor god mulighed for få indflydelse på dine kommende opgaver. Vi søger dig, der er klar til at hjælpe på tværs af vores teams og byder aktivt ind på vores mange spændende opgaver.

Vores ene team arbejder blandt andet med de juridiske aspekter, der knytter sig til Sikkerhedsstyrelsens kontrakter med private virksomheder, offentlige udbud af styrelsens opgaver, samarbejdsaftaler med andre myndigheder og efterlevelse af reglerne om databeskyttelse (GDPR). Vi yder support til Sikkerhedsstyrelsens fagkontorer inden for el, vvs og gas og huseftersyn og er også juridisk ansvarlige for kontrol med ædelmetaller og mineraler, og vi behandler ansøgninger om tilladelse til ekspropriation.

Et andet team er blandt andet specialiseret i den meget varierede og omfangsrige produktlovgivning, der omfatter alt fra store maskiner, til sutter og tobak. Vi er med til at sikre, at sagerne bliver behandlet efter de spilleregler, der gælder for os som offentlig myndighed, lige fra at sagen startes og til den eventuelt lander hos politiet og i retten.

Vores tredje team har ansvaret for, at vores lovgivning bliver lavet til tiden og med stor kvalitet. Du kan derfor få mulighed for, at skrive både love og bekendtgørelser, som du også hjælper med at implementere efterfølgende, så alle vores dygtige kollegaer i andre afdelinger kan anvende de nye regler i praksis.

Vi arbejder også med internationale forhold. Du kan derfor også komme til at hjælpe os med at præge reglerne i EU-regi.

Vi leder efter dig, der:

  • Er holdspiller. Du er struktureret, nysgerrig og opsøgende. Samtidig tager du ansvar for dine egne opgaver og leverer på et højt fagligt niveau til tiden.
  • Forstår, at god service er kimen til et godt samarbejde. Du lytter og spørger nysgerrigt ind, når kolleger med andre fagligheder end din egen står i døråbningen. Du vil som udgangspunkt gerne hjælpe og løse problemer og forstår, at din juridiske support bidrager til, at Sikkerhedsstyrelsen som helhed kommer i mål med opgaverne.

  • Kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du møder dine kollegaer med en grundholdning om, at vi bliver bedre gennem sparring og videndeling – også når det bliver udfordrende. Du trives i krydsfeltet mellem teknik, politik og jura.

  • Kommunikerer klart og tydeligt. Regler og praksis skal formidles forståeligt til andre fagligheder, og det gør du ubesværet og med stor tålmodighed.

  • Tænker i digitale løsninger. Du er med på styrelsens ambition om at være en moderne og digital myndighed, som virksomheder og forbrugere ser som en medspiller for en tryg hverdag.

  • Trives i et politisk miljø. Du ved, hvad det betyder, når vi siger, at du skal have ’myndighedsforståelse’. Der følger et særligt forvaltningsmæssigt ansvar med at arbejde i en styrelse, og det tager du på dig. Vi arbejder med komplekse sager, der kan have stor betydning for fx virksomheder, og du har lyst til at arbejde med de spilleregler, der gælder for en offentlig myndighed.

  • Tror på at juraen skal muliggøre og ikke bremse. Derfor tænker du i løsninger i stedet for begrænsninger.


For at søge stillingen skal du være cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende.

Vi hører gerne fra dig, uanset om du er nyuddannet eller erfaren.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via link på www.sik.dk senest den 30. september 2022.

Vi holder løbende samtaler.

Du ansættes på fuld tid efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med tiltrædelse hurtigst muligt eller pr. 1. november 2022.

Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at ringe Kontorchef Stine Pedersen 25 10 39 66 eller din kommende kollega Nina Boye Servé 25 10 39 18.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte rekrutteringspartner Stine Dalgaard Mølholm på telefon 91 33 71 88.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Esbjerg
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 1
28. september 2024 3
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 2
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 2