Jurist til International Social Sikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Har du styr på EU-lovgivningen? Vil du behandle sager for nogle af de største danske virksomheder? Og kan du sikre solid sagsbehandling og kundetilfredshed? Så kan du være den jurist, vi søger til ATP i Haderslev.

Kan du overskue det komplekse og manøvrere i et spændingsfelt?
Som jurist i International Social Sikring er du sparringspartner for sektionschefen, når du formidler/oversætter relevant lovstof, løsninger/afgørelser ift. komplekse ansøgninger. Du behandler ansøgninger om social sikring for ansatte, der arbejder uden for Danmark. I den forbindelse får du mulighed for at arbejde med kundeservice og sagsbehandling i henhold til EU-lovgivning samt mulighed for at gøre en forskel for den enkelte, der efterspørger en afgørelse fra os.

Du kommer til at have opgaveansvaret, når du beskæftiger dig med de største danske virksomheder med væsentlig aktivitet i EU. Virksomhederne er således meget optagede af social sikring i relation til deres medarbejdere samt virksomhedens forretningsgrundlag – og det er i det spændingsfelt, at du med et pragmatisk mindset får enderne til at mødes. Konkret kommer du til at:

• sikre korrekt sagsbehandling
• sikre god kundeservice i et vækstområde.
• være solid faglig støtte for dine kollegaer.

Har du øje for sagsbehandling og videndeling?
Du har formentlig en uddannelse som cand.merc.jur eller cand.jur. Gerne 2-3 års erfaring med sagsbehandling evt. i en myndighedsrolle. Du er opsøgende, vedholdende, argumenterende og i stand til at træffe beslutninger. Du er en god sparringspartner for dine kolleger og din leder. Du søger indsigt og forståelse og deler ud af din viden, så du motiverer dine kolleger. Desuden vil du:

• yde god og præcis vejledning til borgere og virksomheder både telefonisk og skriftligt
• indgå i den daglige drift med forskellige faglige opgaver
• kommunikere med udenlandske myndigheder om konkrete sager.

Vil du være med til at gøre en forskel?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 245 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP. Du bliver en del af International Social Sikring, som er en sektion på 14 medarbejdere, hvor vi oplever stigende sagsmængder, da antallet af arbejdstagere i udlandet stiger. Sektionen sikrer, at sagerne behandles inden for tidsfristerne og i en kvalitet, hvor vi gør arbejdet rigtigt første gang.

Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling, og så får du del i den værktøjskasse, der har gjort os i stand til at skabe solide forretningsresultater og høj medarbejdertrivsel.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest søndag d. 15. marts. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Louise Birch Sejr Sørensen på tlf. 24999383 eller HR-partner John Brandt på tlf. 21158855.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Haderslev
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1