Rigsadvokaten søger en senioranklager/specialkonsulent til Straffesagsenheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Rigsadvokaten søger en senioranklager/specialkonsulent til Straffesagsenheden i Retsafdelingen med opstart snarest muligt. Hvis du har lyst til et udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver, hvor høj faglighed, kvalitet og effektivitet er i højsædet, men hvor der samtidig er et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, så send din ansøgning til os.

Opgaven

Straffesagsenheden hører under Rigsadvokatens Retsafdeling. Vi beskæftiger os med en række forskelligartede konkrete sager, herunder sager om erstatning efter retsplejelovens kapitel 93 a, tiltaleindstillinger, aktindsigt, indberetninger om offentligt ansatte, klager over statsadvokaternes afgørelser om påtaleopgivelser, herunder DUP-sager, og sager vedrørende foranstaltningsdømte i Grønland. Vi udarbejder desuden bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål vedrørende konkrete straffesager.

Som senioranklager/specialkonsulent i Straffesagsenheden vil din kerneopgave være at varetage det faglige ledelsesansvar for et eller flere af enhedens sagsområder. Du vil få ansvaret for at udvikle disse sagsområder og vil skulle varetage ansvaret for oplæring af og sparring med turnusanklagere/erfarne anklagere og vores studenterteam inden for sagsområderne. Du vil desuden skulle varetage samarbejdet med resten af anklagemyndigheden og andre samarbejdspartnere inden for disse sagsområder. Vi lægger stor vægt på videndeling og på, at du har lyst til at dele din viden med andre via bl.a. undervisning.

Du vil herudover deltage i løsningen af andre opgaver i afdelingen ikke mindst styring af driften samt udtalelser til ministerier og Folketinget. Du vil få et solidt indblik i de politiske beslutningsprocesser, som har betydning for anklagemyndigheden, og for Rigsadvokatens rolle heri. Du vil desuden gennem den tætte kontakt til ledere og medarbejdere i den øvrige anklagemyndighed og til Rigsadvokatens mange eksterne samarbejdspartnere få trænet dine samarbejdsevner og få øget din indsigt i anklagemyndighedens samlede opgaveløsning.

Dig

Du er en dygtig jurist (cand.jur.) med erfaring fra anklagemyndigheden og/eller andre dele af Justitsministeriets ansættelsesområde. Du har lyst og evne til at løse større og komplicerede juridiske sager selvstændigt og på et højt fagligt niveau. Du har lyst til at varetage udviklingen af et fagområde samt driften heraf, og du har en stor arbejdskapacitet. Du er handlekraftig, engageret og god til at samarbejde med kollegaer i politi og anklagemyndighed og med eksterne samarbejdspartnere.

Os

Vi giver dig et udviklende job på en dynamisk arbejdsplads med alsidige og udfordrende opgaver. Vi har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, og du vil kunne sparre med og søge inspiration hos dygtige kolleger og ledere.

Du vil få en bred uddannelse og få styrket dine faglige og personlige kompetencer til dit videre karriereforløb i politi og anklagemyndighed eller ved andre myndigheder under Justitsministeriets ansættelsesområde. Arbejdsopgaverne er alsidige, og du vil få udfordret dine juridiske og administrative evner, fordi vi stiller høje krav til selvstændighed, grundighed og kvalitet. Vi lægger samtidig vægt på nytænkning og udviklingsfokus med henblik på at fremme en fortsat løbende udvikling af anklagemyndigheden.

Vilkår

Du bliver lønmæssigt indplaceret i henhold til AC-overenskomsten, medmindre du i forvejen er tjenestemand. Ved en overenskomstansættelse vil fastsættelsen af løn og eventuelle individuelle tillæg blive forhandlet inden for rammerne af anklagemyndighedens lønpolitik for jurister i et lønspænd på 40 – 50.000 kr. pr. måned ekskl. pension.

Søger du?

Har du lyst til at blive en del af rigsadvokaturen, skal du sende en ansøgning med CV og evt. udtalelse, som skal være Rigsadvokaten i hænde senest mandag den 23. marts 2020.

Du søger stillingen via nedenstående link.

Der afholdes som udgangspunkt samtaler torsdag den 26. marts 2020.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsadvokat Henriette Rosenborg Larsen (Retsafdelingen) på tlf. 4132 8709 eller på mail [email protected] eller personalejurist Maja Severini (HR-enheden) på tlf. 3033 1767 eller mail [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Mandag den 23. marts 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0