Genopslag - Relationelt stærk leder, der trives i krydsfeltet mellem jura, politik og mennesker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Vi søger den leder, der sammen med dygtige og engagerede medarbejdere, som funktionsleder vil være med til at drive og udvikle HR-området og sikre den fremtidige ledelses- og organisationsudvikling i Familieretshuset. Vi håber at finde en leder, der har øje for løbende udvikling og sikker drift i en nøgleposition i en organisation, der løfter en væsentlig samfundsopgave og en organisation i stor vækst.

Tryghed og retning i ændrede familiesituationer

Når forældre skal skilles, hvis der er uenighed om forældremyndighed, børnenes bopæl, samvær og bidrag. Hvis en dansker skal giftes med en udlænding eller hvis en forælder bliver dement. Kort sagt: Når der sker væsentlige ændringer i familiesituationen, er det ofte Familieretshuset, der vejleder.

Familieretshuset vokser og udvikler sig markant i disse år, og du skal som funktionsleder for HR sikre og videreudvikle en stærk HR-funktion, der kan understøtte den fortsatte forandring i Familieretshuset. Der er investeret meget i opbygningen af Familieretshuset, og det er der knyttet store forventninger til. Du spiller sammen med HR-enheden en afgørende rolle i, at Familieretshuset kommer i mål.

HR har ansvaret for rekrutteringen af nye medarbejdere og for at supportere Familieretshuset i alle typer af personalesager, herunder rådgivning af ledere og medarbejdere om personrelaterede problemstillinger. Derudover har enheden også ansvaret for arbejdsmiljø, HR-driftsopgaver som fx gennemførelse af MUS og APV samt løn, lønforhandlinger og personaleadministration.

Ledere og medarbejdere skal spille hinanden gode

Enheden for HR bliver en del af kontoret HR og forretning. Kontoret er nyetableret og skal skabe større sammenhæng og synergi mellem udviklingen af forretningen og udviklingen af medarbejdere og ledere i organisationen. Du får således et naturligt tæt samspil med HR-udvikling og enheden for Forretningsudvikling. Derudover vil du i det daglige også have en bred berøringsflade med ledere og medarbejdere i hele organisationen.

Du bliver leder for 16 ambitiøse, dygtige og dedikerede medarbejdere og skal sikre driften og udviklingen af enheden, der er placeret i Aabenraa. Flere af medarbejderne sidder dog på lokationer andre steder i landet, og distanceledelse bliver derfor en væsentlig del af hverdagen. Der er desuden mulighed for, at du kan sidde på et af vores andre kontorer i eksempelvis Odense eller Aarhus nogle dage. Du skal styrke ledelsen tæt på medarbejderne, herunder sikre en kompetent faglig ledelse og sparring samt en stor opmærksomhed på medarbejdernes trivsel.

Derudover vil nogle af de kommende opgaver være:

  • At sikre videreudviklingen af HR-funktionen, så den matcher Familieretshuset fremtidige udvikling.
  • Implementering af driftsledelse på HR-området, så man er på forkant med udviklingen og kan sikre en fortsat effektiv og kvalificeret drift og rådgivning.
  • At forankre den nye HR-partnerstruktur i hele organisationen, herunder sikre opbygningen af et stærkt samarbejde på tværs af HR-partnere i hele landet.
  • At sikre en enhed i udvikling og trivsel. HR-teamet har haft meget travlt, og det har til tider været svært at følge med væksten. Du skal som funktionsleder være med til at skabe struktur og overblik, og det forventes, at du er synlig og formår at være nærværende på distancen.
  • At opbygge gode relationer til lederkollegaer på tværs af hele organisationen. Det er vigtigt, at du engagerer dig i at lære organisationen og forretningen at kende.
    Din faglighed og din tilgang til mennesker betyder alt

    Du forventes at have en solid og bred erfaring indenfor HR og stærke kompetencer på det personalejuridiske område. Du har en lang videregående uddannelse, og du har enten erfaring med ledelse eller et stort talent for og lyst til ledelse. Det er under alle omstændigheder væsentligt, at du kan se værdien i driftsledelse og kan tænke det ind i en HR-kontekst.

    Du er strategisk tænkende, helhedsorienteret og har en god organisationsforståelse, ligesom du kan navigere i et tæt og fortroligt samspil med den øverste ledelse og på tværs i hele organisationen.

    Som leder har du en tillidsbaseret, anerkendende og dialogorienteret ledelsesstil – du er uddelegerende og evner at spille andre gode. Du er lyttende og har rigtig gode samarbejdsevner og motiveres af at skabe resultater sammen med andre. Som person er du robust og velafbalanceret, og du er struktureret i din arbejdsform. Du har et stort overblik og kan bevare roen under pres. Og så har du et godt humør.

    Du vil som udgangspunkt blive omfattet af overenskomst for akademikere i staten. Den er klassificeret som chefkonsulent med personaleledelse (jf. AC-overenskomsten) med aftalt funktionstillæg.

    Er du blevet nysgerrig?
    Er du blevet nysgerrig, så er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Maren Holm Johansen, Familieretshuset, på telefon 6182 7705 eller konsulent i Christian Høgh Brønnum på telefon 2193 0783 eller e-mail [email protected].

    Du kan søge stillingen på Familieretshusets hjemmeside via knappen nedenfor.

    Første og anden samtalerunde afvikles i uge 15 og 16 i 2021. Begge samtaler afvikles i Aabenraa.
    Mellem de to samtalerunder gennemføres et testforløb, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Testforløbet foregår digitalt med tilbagemelding via TEAMS.
    Forventet tiltrædelse er den 1. juni 2021.
    Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurastuderende med interesse for energiområdet

    Har du lyst til at lære om energiområdet? Vil du prøve kræfter med forvaltningsretten i praksis? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - [xxxxx]
    • Jurist
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som jurister
16. september 2024 159
15. september 2024 155
14. september 2024 158
13. september 2024 163
12. september 2024 153
11. september 2024 164
10. september 2024 158
9. september 2024 151
8. september 2024 160
7. september 2024 159
6. september 2024 162
5. september 2024 156
4. september 2024 157
3. september 2024 158
2. september 2024 159
1. september 2024 154
31. august 2024 161
30. august 2024 165
29. august 2024 154
28. august 2024 156
27. august 2024 154
26. august 2024 157
25. august 2024 167
24. august 2024 173
23. august 2024 172
22. august 2024 175
21. august 2024 180
20. august 2024 173
19. august 2024 183
18. august 2024 187
17. august 2024 192