SOUSCHEF MED JURIDISK PROFIL TIL CENTER FOR DIGITALE PLATFORME

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen søger en souschef med en juridisk profil. I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder vi for velfungerende markeder og håndhæver konkurrenceloven. Styrelsen opsporer og griber ind over for overtrædelser af konkurrenceloven, f.eks. ulovlige karteller. Vi griber ind over for store virksomheder, der misbruger deres dominerende stilling. Det kan eksempelvis være store platforme, som presser mindre konkurrenter ud af markedet. Vi vurderer større fusioner og laver analyser af konkurrencen på konkrete markeder. Vores arbejde har reel effekt for det danske samfund og den enkelte forbruger.

Arbejdsopgaver
Center for Digitale Platforme blev oprettet i 2019, og håndhæver konkurrencereglerne over for digitale platforme. Vi fører også tilsyn med betalingsreglerne og forordningen om P2B. Samtidig analyserer centeret platformenes adfærd for blandt andet at afdække, hvordan de påvirker konkurrencen, vækstvilkårene for mindre virksomheder og forbrugerne. Endelig bidrager vi til politikudvikling på området, både i en dansk kontekst og på EU-plan.

Vores ansvarsområder omfatter også IT- og telesektoren, betalingsområdet, den finansielle sektor og det store serviceområde.

Vi søger en dygtig souschef til en nyoprettet stilling, som du selv kan være med til at præge. Vores nye souschef vil indgå i centrets ledelsesteam, være med til at sætte dagsordenen og ikke mindst til at sikre, at vores afgørelser har en høj faglig kvalitet.

Du vil især komme til at have følgende opgaver:

  • Være med til at prioritere opgaverne på konkurrenceområdet
  • Have selvstændigt fagligt ansvar for udvalgte håndhævelsessager – og bistå, hvis sagerne går videre i retssystemet
  • Sparring med centrets øvrige medarbejdere og ledelsesteam om konkrete forvaltningsretlige og konkurrencejuridiske problemstillinger
  • Selvstændigt varetage dialog med virksomheder og myndigheder om konkurrencereglerne
  • Samarbejde med Europa-Kommissionen og nationale konkurrencemyndigheder om konkrete sager samt deltage i Det Europæiske Konkurrencenetværk (ECN).
  • Fungere som stedfortræder for kontorcheferne

Du vil få et stort ansvar for at tilrettelægge opgaveløsningen. Din indsats vil få betydning for, at styrelsen kan løfte sine opgaver kompetent og effektivt.

Opgaverne løses i et inspirerende og stærkt fagligt miljø og i samarbejde med dine nærmeste kollegaer, styrelsens øvrige centre og direktion samt eksterne samarbejdspartnere. Arbejdet indebærer hyppig kontakt til virksomheder, advokater, Kommissionen, ministerier og andre offentlige myndigheder.

Du
- Du er en dygtig jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.) med et højt fagligt niveau
- Du har et solidt kendskab til dansk og EU-konkurrenceret, har praktisk erfaring med håndteringen af konkurrencesager,
- Du har kendskab til og interesse for forvaltningsret, og meget gerne også praktisk erfaring med forvaltningsretlige sager.
- Du har flair for at skabe gode relationer og har lyst til og evner for uformel ledelse, således at du kan inspirere og motivere dygtige kollegae
- Du har en stor arbejdskapacitet, kan overskue at have mange opgaver på bordet, har god gennemslagskraft og gode formidlingsevne
- Du er parat til at tage ansvaret for prioritering og fremdrift i opgaverne og til at sikre kvaliteten i opgaveløsningen

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i et politisk præget miljø og med beslutningsprocesserne inden for det offentlige og/eller har erfaring med et eller flere af centerets brancheområder.

Vi
Vi arbejder med varierede opgaver, der til tider er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til erhvervslivet og andre myndigheder. Din indsats får betydning for, at styrelsen kan løfte sine faglige opgaver kompetent og effektivt. Arbejdet foregår i højt tempo med en stor grad af selvstændighed og initiativ. Vores hverdag er præget af humor og en positiv og professionel tilgang til kolleger og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.

Vi har stort fokus på, at alle vores ledere har de rette værktøjer og kompetencer til at løfte den vigtige ledelsesopgave, hvilket bl.a. understøttes gennem erfaringsudveksling på tværs af styrelsen samt gennem konkrete kompetenceudviklingsaktiviteter.

Se www.kfst.dk for mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder.

Få flere informationer om stillingen hos kontorchef Michael Høg Riis på tlf. 41 71 51 91 / [email protected]. Spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesforhold kan rettes til HR-rekrutteringspartner Trine Vendelbo Halmind på 91 33 73 29.

Søg stillingen
Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk. Din ansøgning med CV og eksamensbevis skal være modtaget senest søndag d. 11. april 2021.

Da styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Valby
  • Søndag den 11. april 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Senior Legal Counsel

    <p>We invite you to bring your expertise within contract drafting, negotiation and dispute handling into play as you work in the cross field between law and business in a global environment. .
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Advokat til Insolvens

    Har du erfaring med insolvensret, og kunne du tænke dig at blive en del af et af landets førende og mest erfarne teams, der i fællesskab arbejder for at finde de bedste løsninger for vores kunder? .
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Valby over tid

Dato Alle jobs som jurister
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2