SKARP STUD.JUR. MED STOR PASSION FOR ANSÆTTELSESRET (KØBENHAVN)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hellerup

Ønsker du at prøve juraen og advokatgerningen af i praksis blandt nogle af Danmarks dygtigste advokater? Har du interesse for arbejds- og ansættelsesret? Og er du stud.jur. med et højt fagligt niveau?
Så er det måske dig vi søger til vores ansættelsesretsafdeling, med start hurtigst muligt.

DU ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL
Du bliver en del af et højt specialiseret team, der rådgiver inden for alle grene af arbejds- og ansættelsesretten, og som har stor erfaring med at føre retssager. Du vil arbejde tæt sammen med afdelingens øvrige studenter, fuldmægtige og advokater, hvilket sikrer dig den bedste oplæring. Samtidig bliver du en del af Hortens studentergruppe, der har et stærkt sammenhold – både fagligt og socialt.

Opgaverne vil variere og bl.a. bestå i:
- Udarbejdelse af juridiske notater og breve om konkrete arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger
- Forberedelse af retssager, herunder udarbejdelse af processkrifter
- Vurdering af juridiske problemstillinger og udarbejdelse af anbefalinger til klienter
- Doms- og litteratursøgning
- Nyhedsovervågning og artikelskrivning
- Bistand i forbindelse med undervisning og kursusafholdelse

Ved siden af de faglige opgaver tilbyder vi en arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde og en god omgangstone. Arbejdstiden er fleksibel med ca. 15 timer ugentligt, typisk fordelt på to dage og fri til eksamenslæsning. De studerende i afdelingen planlægger selv fordelingen af arbejdsdage og opgaver mellem sig.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Vi forventer, at du er ambitiøs og blandt de bedste på din årgang. Du interesserer dig for ansættelsesret og er som minimum på 3. år af bacheloruddannelsen.

Vi forventer desuden, at du er klar til at kaste dig ud i nye udfordringer med stort engagement og en stærk ansvarsfølelse, og din fleksible indstilling, dine gode samarbejdsevner og dit humør bidrager til at skabe en god arbejdsdag – også når det går stærkt.

FOKUS PÅ DIN UDVIKLING OG ET FREMRAGENDE KARRIEREPERSPEKTIV
Du bliver tilknyttet en partner eller en erfaren advokat, der sikrer, at du bliver inddraget i relevante sager og bliver udfordret og får feedback, så du på sigt kan blive en god fuldmægtigkandidat. Derudover får du en mentor, der tilbyder dig sparring og gode råd om valg af fag, karriereveje osv.

Vi tilbyder fordelagtige løn- og ansættelsesvilkår – bl.a. får du alle obligatoriske lærebøger betalt hvert semester, og du har fri adgang til både bibliotek og studiekontor samt bliver en del af Hortens sociale tilbud.

ANSØGNING

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hellerup
  • Søndag den 18. april 2021

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Erfaren koordinator/jurist til central grundejerfu...

    Brænder du for ejendomsområdet, så bliv en del af et stærkt team i Direktionssekretariatet.Vi søger en ny kollega, som har lyst til at være en del af vores stærke juridiske team. Du vil få ansv..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2