Jurist til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du omsætte lovgivning til arbejdsgange?
I Udbetaling Danmarks juridiske afdeling har vi en juridisk, rådgivende rolle inden for en lang række ordninger og ydelsesområder som fx familieydelser og barsel. Vi har rigtig mange spændende opgaver og projekter, og i den forbindelse er vi på udkig efter en ny kollega.

Konkret leder vi efter dig, der:

  • kan løse en bred vifte af juridiske opgaver og vil arbejde med at rådgive og vejlede om persondataret, forvaltningsret og offentlig ret på tværs af Udbetaling Danmarks ordninger og ydelsesområder
  • i samarbejde med dine kolleger vil have det juridiske ansvar i GDPR- og digitaliseringsprojekter
  • vil være med til at sikre en ensartet forvaltningsretlig-, offentligretlig- og persondataretlig myndighedsudøvelse på tværs af Udbetaling Danmark.

I vores afdeling er vi med til at håndtere samarbejdet med ministerier og styrelser, når der arbejdes med ny lovgivning. I den forbindelse vil du bidrage til udarbejdelse af høringssvar og lovforberedende arbejde med fokus på digitaliseringsklar og automatiserbar lovgivning.

Vi deltager aktivt i projektarbejdet med udvikling og ændringer af IT-systemer, og her vil du være med til at omsætte lovgivning til administrerbare systemer og arbejdsgange.

Vi varetager rollen som sparringspartnere og har et tæt samarbejde med driften for at sikre, at sagsbehandlingen håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning og praksis fra Ankestyrelsen.

Er du selvkørende og i stand til at samarbejde på tværs af faggrupper?
Til rollen som vores nye jurist har du interesse inden for persondataretten og de forvaltnings- og offentligretlige områder, og så er du uddannet jurist.

Desuden formår du at:

  • bevare roen i en hverdag med mange komplekse opgaver
  • tænke i hele løsninger og naturligt skabe relationer på tværs af forskellige faggrupper
  • tage ansvar for dine opgaver og sikre, at du kommer i mål med dem.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
I ATP er du med til at sikre, at velfærdssamfundets pengekasse forvaltes ordentligt. Om det gælder ansvarlig investering, korrekt udbetaling af ydelser som pension, boligstøtte, erstatning ved arbejdsskader eller implementering af ny lovgivning og udvikling af fremtidig praksis, så spiller jura hver dag en væsentlig rolle i ATP.

Vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau for mange forskellige typer af kunder inde og ude for ATP. Vi er bl.a. med til at sikre, at vores kolleger modtager korrekt rådgivning til at komme i mål med deres opgaver, og at danskerne får den bedste oplevelse i mødet med ATP.

Det stiller store krav til juridisk ordentlighed, og du vil derfor blive mødt af en forventning om at kunne tage ansvar, træffe beslutninger og udvikle dig selv og det faglige fællesskab.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

En af dine kommende kolleger er specialkonsulent Sandra Leidersdorff, som du kan møde her, hvor hun fortæller om jobbet.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest torsdag d. 15. september.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Maria Kjer Hedegaard på tlf. 4272 1648 eller mail [email protected].

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hillerød
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 2
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1