Studentermedhjælper (stud.jur.) til Udbuds- og Entreprisesektionen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hjørring

Arbejder du selvstændigt, og har du lyst til et studiejob med mening, hvor du får lov til at omsætte din faglige viden fra studiet til praksis? Så er et studiejob i Udbuds- og Entreprise-sektionen lige noget for dig!

Om os

Vi hører under Jura- og Indkøbsafdelingen ved Ejendomsstyrelsen, og består i skrivende stund af 9 medarbejdere, der sammen har det samlede ansvar for styrelsens udbuds- og indkøbsfaglige- samt entrepriseretlige opgaver.

Hér gennemfører vi udbud, licitationer og andre former for konkurrenceudsættelser inden for en lang række forskellige områder, og hvert år fuldfører vi nogle af de fagligt mest udfordrende udbud i Danmark. Vi bistår desuden løbende vores kollegaer i Ejendomsstyrelsen med entreprise-, kontrakt- og udbudsretlig rådgivning, ligesom vi yder juridisk bistand og sparring i forbindelse med forberedelse og gennemførelse af bygge- og anlægsprojekter mv.

Endelig fastsætter vi bestemmelser og processer for vores udbuds- og indkøbsvirksomhed, samt tilrettelægger og gennemfører udbud i tæt og tværfagligt samarbejde med kunder, brugere og øvrige afdelinger i styrelsen.

Du bliver en del af en sektion med et stærkt fagligt sammenhold, hvor videndeling og faglig sparring er en naturlig del af vores arbejdsliv, og vi anser vores stærke sociale sammenhold på tværs af sektionen som en vigtig komponent heri.

Ud over vigtigheden af det faglige fællesskab, så vægter vi også, at vores medarbejdere er hele mennesker og har en balance mellem arbejdsliv og familieliv, hvilket ånden i vores sektion også bærer positivt præg af.

Om stillingen

Vi søger 2 ambitiøse stud.jur.’er til vores Udbuds- og Entreprisesektion. Hos os stifter du bekendtskab med en lang række juridiske fagområder og får mange forskellige sagsrelaterede opgaver, hvor du blandt andet hjælper med at:
• Undersøge konkrete juridiske problemstillinger samt udarbejde juridiske notater.
• Gennemføre udbud.
• Håndtering af kontraktuelle tvister.
• Foretage litteratursøgninger.
• Udarbejde udkast til kontrakter, skrivelser mv.

Du vil opleve tæt sparring og samarbejde med vores udbudsjurister i en spændende og dynamisk hverdag, hvor vi tager os tid til at give dig feedback, og hvor du vil udvikle dig både fagligt og personligt.

Om dig

Du er jurastuderende og kan se dig selv i en organisation med et højt ambitionsniveau og alsidige opgaver.
Vi forventer, at du har en høj faglighed, og at du har interesse for formueret.

Det er desuden væsentligt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, men samtidig er udadvendt og har lyst til at indgå i det sociale liv på kontoret.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som student efter OAO-S fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Den ugentlige arbejdstid er i gennemsnit 10 timer om ugen. Vi støtter prioriteringen af dit studie, og i eksamens- og ferieperioder mv. er vi fleksible i forhold til varierende arbejdstider.

Din ansættelse som studentermedhjælp er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt.

Dit arbejdssted bliver Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse med adresse på Arsenalvej 55 i Hjørring.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Udbuds- og Entreprisesektionen, Randi Sørensen på 5144 6854. Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til specialkonsulent Ask Blicher, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 3266 5576.

Ansøgningsfristen er den 2. oktober 2022 og vi forventer at holde løbende samtaler.
Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. november 2022.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen skal du vedhæfte CV, ansøgning, seneste karakterblad og dokumentation for igangværende uddannelse, samt andre relevante dokumenter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark. Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og vidensfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 2 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 600 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hjørring
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som jurister
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0