Kontrolingeniør til Rumfartsvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Kontrolingeniør til Rumfartsvirksomhed

Vi søger en ingeniør med ekspertise indenfor kontrolsystemer, modellering, simulering og analyse til vores mikrosatellitter i Aalborg.

Hos Space Inventor søger vi en selvdrevet kontrol ingeniør til at indgå i vores team af rumfartsingeniører. Vi arbejder med design af satellitter, som bygges i vores produktionsfacilitet i Aalborg. Vi søger en ingeniør, der har forståelse og interesse for kontrol og styring af elektromekaniske systemer, matematisk modellering, analyse og simuleringer. Baggrundsviden indenfor rumfart er en fordel, men bestemt ikke et krav. I jobbet skal du være med til at definere og forbedre vores nuværende kontrolsystemer på satellitten samt at udbygge og vedligeholde vores simuleringsmiljø. Er du en glad for styring af systemer, matematisk modellering og simulering, så vil vi gerne høre fra dig.

Om virksomheden

Space Inventor ApS er en dansk satellit-producent af mikro- og nanosatellitter beliggende i Aalborg og København, som tilbyder komplette satellitter og missionsdesign, såvel som enkelte satellitmoduler/systemer. Vores kunder befinder sig over hele kloden og vi har samarbejdspartnere i flere lande, så vores geografiske berøringsflade er stor. Space Inventor har 32 ansatte som fordeler sig på ingeniør-teamet, produktionen, samt salg og projektledelse.

Vi har udviklingsaktiviteter i Aalborg og København, og selve produktionen foretages i Aalborg.

Om stillingen

Det primære arbejdsområde er analyse, syntese, implementation og verifikation inden for proceskontrol vedrørende satellitter og systemer i satellitter.

Eksempler på opgaver kan være

  • analyse af krav til og performance af satellite attitude control systems, herunder controller design og robusthedsanalyser.
  • udvikling og vedligeholdelse af eksisterende satellit-simuleringsmiljø
  • motor controller til permanent magnet-synkronmotor med ultrahøje krav til reguleringspræcision.
  • satellite orbit control herunder trajectory planning, supervisory control og styring af elektriske og kemiske thrustere

Analyse består typisk at research og matematisk modellering bl.a ved hjælp af Python samt in-house simuleringsmiljø skrevet i programmeringssproget C. Udvikling og implementering af controllere, estimatorer, simulatorer osv. foregår i C programmering således at implementationer kan verificeres på samme hardware som bruges i flight (dvs. i rummet).

Herudover vil du være med til at specificere de krav og tests som vores satellitter skal igennem for at verificere korrekt orientering af alle satellit moduler, sensorer og aktuatorer.

Der er god mulighed for at præge opgavernes art og f.eks. oparbejde mere ansvar for projekter eller deltage i laboratoriearbejde ifm. integration og test-aktiviteter.

Der er plads til personlig faglig udvikling på de nævnte områder i samarbejde med andre udviklere og ledelse i virksomheden. I det hele taget tilstræbes der en vedvarende udvikling og videreuddannelse af medarbejderen.

Vi forestiller os, at du er

  • interesseret i dagligt arbejde med tekniske rumprojekter;
  • glad for matematik, analyse, simuleringer og modellering
  • har en universitetsbaggrund indenfor styring og modellering af elektriske og eller mekaniske systemer eller kendskab hertil
  • erfaren i C programmering eller er indstillet på at lære det
  • i stand til at arbejde struktureret og målrettet - men også kunne tænke-ud-af boksen, når det er krævet ;


Vi tilbyder

En fuldtidsstilling, hvor du kan få lov til at prøve kræfter med mange forskellige discipliner inden for rumteknologien:

  • Et job i en spændende branche med en stor international berøringsflade;
  • At blive en del af en virksomhed i vækst, med gode muligheder for at præge din stilling og de opgaver du varetager;
  • Gode kolleger og flere sociale arrangementer om året;
  • Sundhedsforsikring, kantineordning og andre personalegoder.

Sådan søger du

Er du interesseret i at søge stillingen bedes du sende ansøgning og CV til [email protected] og venligst skrive “Kontrolingeniør” i overskriften. Har du spørgsmål til stillingen, virksomheden eller noget helt tredje er du meget velkommen til at henvende dig på samme mailadresse og vi vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende til, den rette kandidat er fundet. Startdato aftales, men gerne med opstart hurtigst muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aalborg
  • Tirsdag den 08. november 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Are you a skilled software developer with a passion for cutting-edge technology in the space industry? Would you like to join a company known for its exceptional in-orbit performance and a proven t..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg Øst

    Er du glad for at arbejde med patientsikkerhed og kvalitet i det regionale sundhedsvæsen og trives du i et travlt miljø med spændende opgaver inden for sundhedsområdet, ofte med korte deadlines og .
    • Softwareudvikler
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Intermediær inviterer – er DU interesseret? Er du sygeplejerske og ønsker du at udvikle dine faglige kompetencer i spændingsfeltet mellem at være generalist og specialist indenfor den intermediær..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
30. juni 2024 45
29. juni 2024 47
28. juni 2024 47
27. juni 2024 49
26. juni 2024 50
25. juni 2024 46
24. juni 2024 47
23. juni 2024 49
22. juni 2024 50
21. juni 2024 50
20. juni 2024 49
19. juni 2024 47
18. juni 2024 46
17. juni 2024 48
16. juni 2024 46
15. juni 2024 48
14. juni 2024 48
13. juni 2024 46
12. juni 2024 47
11. juni 2024 49
10. juni 2024 48
9. juni 2024 47
8. juni 2024 47
7. juni 2024 48
6. juni 2024 49
5. juni 2024 49
4. juni 2024 48
3. juni 2024 47
2. juni 2024 50
1. juni 2024 50
31. maj 2024 51

Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!