Chef for nyoprettet projektkontor for implementering af CIS til Multinational Division ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du en erfaren chef med stærke ledelsesmæssige kompetencer? Har du mod på et udfordrende og selvstændigt job, der bliver omdrejningspunktet for implementering af CIS til en nyoprettet multinational division med tilhørende føringscentre i Slagelse og i Adazi, Letland?

Så er du den chef, som vi mangler til et nyoprettet projektkontor, der bliver ansvarlig for implementering af CIS til Multinational Division North (MND N).

Om os

Strategiafdelingen i Forsvarsstaben vil danne rammen om et nyoprettet projektkontor, der skal støtte implementeringen af CIS til MND N, således divisionen kan leve op til NATO’s krav til et operativt hovedkvarter inden udgangen af 2023. Projektkontoret bliver formeret så hurtigt som muligt og vil bestå af en militær chef og en dygtig militær sagsbehandler på løngruppe 4-niveau.

Strategiafdelingen er ansvarlig for koordination mellem de tre rammenationer, der er gået sammen om oprettelsen af MND N, og afdelingen varetager derfor forhold relateret til Danmarks repræsentation i de overordnede styringsfora.

Som en del af Strategiafdelingen vil projektkontoret bidrage til den praktiske implementering af CIS til støtte for MND N i både divisionens stationære hovedkvarterer i hhv. Slagelse og Adazi, Letland og til divisionens mobile hovedkvarter.

Om stillingen

Da stillingen er nyoprettet, og projektkontorets opgavekompleks er under udvikling, vil du have stor indflydelse på indhold og opgaver i stillingen, men der er allerede klare forventninger fra de tre rammenationer til, hvilke opgaver projektkontoret skal løse. Stillingen er tidsbegrænset og nedlægges sammen med projektkontoret ikke senere end udgangen af 2023.

Projektkontoret vil få en væsentlig koordinationsopgave i forhold til MND N (som de operative brugere), Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (som ansvarlig for indkøb af materiel) og Forsvarets Efterretningstjeneste (som skal godkende den implementerede CIS-løsning).

Denne koordination skal ske både nationalt, men også mellem de tre rammenationer, hvorfor der kan forventes en del rejseaktivitet. Projektkontoret vil i høj grad være samlingspunkt og bindeled mellem de tre landes specialister og beslutningstagere, hvorfor der kræves en høj grad af fleksibilitet i opgaveløsningen for at kunne tilgodese alle aktører i projektet.

Projektkontoret bliver ansvarlig for ledelse af en projektgruppe MND N CIS, der har til formål at sikre en effektiv udvikling af arkitektur, design, indkøb, akkreditering, dokumentering, konfiguration, implementering og den initiale drift af de systemer, der understøtter MND N kommando og kontrol.
Det forventes, at stillingen også vil komme til at være chef for projektkontor for Danish Common Operational Information Environment (DA-COIE), der vil få ansvaret for at udvikle Forsvarets fremtidige værnsfælles informationssystemer. Dette projektkontor er planlagt oprettet ultimo 2020.

Om dig

Det er væsentligt, at du har et opdateret og indgående kendskab til Forsvarets samlede opgaveløsning – herunder særligt den operative kernevirksomhed – og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med divisions- eller korpsniveauet fra uddannelse eller tjeneste. Du bør have et godt kendskab til både de tekniske løsninger, men i høj grad også have kendskab til projektstyring.

Vi forventer, at du har gennemført Videreuddannelses trin II for Ledere (VUT II/L), Stabskursus, MMS eller andet tilsvarende kursus.

Det forventes, at du har solid ledelseserfaring, og det vil være en fordel, hvis du har forrettet tjeneste i chefstillinger på niveauet. Du er analytisk skarp i din tilgang til opgaveløsningen og formår at behandle og præsentere komplekse problemstillinger præcist og effektivt.

Dit helhedssyn er en af dine vigtigste kompetencer for at lykkes i stillingen, da det vil være afgørende for de mange dimensionerende og ofte modsatrettede hensyn, der skal tilgodeses både nationalt og internationalt. Det forventes derfor også, at du kan kommunikere flydende på engelsk i skrift og tale. Du har en høj grad af personlig integritet og autoritet. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af MND N operative behov for CIS, som du gennem projektkontoret formår at omsætte til tekniske løsninger, der kan implementeres på tværs af de tre rammenationer.

Du forventes at have gode relationelle kompetencer, og det kan være en fordel, om du har arbejdet i Forsvarskommandoen, Materiel- og Indkøbsstyrelsen eller Forsvarsministeriets departement. Du er en empatisk chef med gode samarbejdsevner og kommunikative kompetencer, og du evner at tiltrække, fastholde og udvikle dygtige medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering.

Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37. Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Stillingen er til besættelse 1. august 2020 eller snarest herefter.

Dit daglige tjenestested er Karup. Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du skal opfylde Forsvarets helbredskrav, herunder kunne honorere Forsvarets fysiske basiskrav.Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Strategiafdelingen oberst Kenn Bille Iversen på tlf. 2527 4440 eller chefen for Strategisk Udviklingssektion (STR2) oberstløjtnant Jan Østrup-Møller på tlf. 2085 2483.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Tine Nielsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 3266 5768.

Ansøgningsfristen er 24. juni 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 26 og vil aftales gennemført enten som fysisk møde eller under anvendelse af videomøde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Karup J
  • Onsdag den 24. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Karup J over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0