Spirende og nysgerrige landmandstalenter søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Vi har haft fornøjelsen af to dygtige elever på Mogensgaard, men nu er tiden kommet til, at de skal tilbage på skole. Derfor søger vi to nye elever, der er nysgerrige, vil lære og dygtiggøre sig hos os.

Hvem er vi?

Mogensgaard er et landbrug placeret 5 kilometer vest for Ringkøbing – i smørhullet mellem hav og fjord. Vi har 23 medarbejdere fordelt på 4 teams, og vores full-line produktion tæller 1.700 årssøer. Til sommer står udvidelsen til yderligere 800 søer klar.

2 elevstillinger

Arbejdsopgaverne på Mogensgaard er mange, og som elev hos os får du et primært arbejdsområde, ligesom du har mulighed for at prøve dig selv af i andre arbejdsopgaver. Uanset hvilket team, du indgår i, vil du blive taget i hånden af vores kompetente medarbejdere, der hjælper og guider dig i det daglige arbejde. Er du på udkig efter en elevplads, så se her – der er to muligheder. Du er velkommen til at søge specifikt på én af dem, eller du kan lægge billet ind begge steder.

Vi søger 2 elever til 8-mands-teamet på Mogensgaard

· Én elev til pasning af søer i løbe- og drægtighedsstalden (start 1. juli).

· Én elev til daglig pasning af smågrisene (start 1. august).

Hvorfor vælge Mogensgaard?

På Mogensgaard vil vi gerne være med til at uddanne fremtidens landmænd, og derfor tilbyder vi en alsidig arbejdsplads med høj faglighed og godt arbejdsklima.

Hver dag serverer vi formiddagskaffe og frokost på Mogensgaard, vi tilbyder løn efter overenskomst, og vi hjælper dig også gerne med at finde et sted at bo. Lyder det ikke fedt?

Kan du nikke ja til følgende?

- Du er elev på landbrugsuddannelsen.

- Du er nysgerrig, og du tør lave fejl (... og lære af dem).

- Du er samarbejdsvillig men tager også ansvar for egne opgaver.

- Du er imødekommende og har lyst til at lære os alle at kende.

… Så hører vi meget gerne fra dig!

Send en kortfattet ansøgning og CV til [email protected] senest d. 12. juni. Vi hører både fra dig, der har erfaring fra livet på landet, og fra dig, der er helt grøn


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Ringkøbing

Lignende jobs

  • Marslund avl og opformering søger engageret markme...

    Stillingen henvender sig til dig, som har interesse for planteavl og maskiner. Om stillingen Vi søger en dygtig medarbejder, der i tæt samarbejde med vores driftsleder og elev, skal varetag..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Struer
    Få mere info
  • Mejerist Trainee - Videbaek

    Mejeritrainee, Nr. ViumVil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden? Er du samtidig til IT og avanceret teknologi?Som mejeritrainee i [xxxxx] bliver du ekspert i topmoderne mejeriudstyr..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Medarbejder til slagtesvineproduktion

    Vi søger en medarbejder til vores slagtesvineproduktion. Du vil sammen med en anden medarbejder passe 2 gårde med slagtegrise. Samt have udendørs arbejde med bygningsvedligehold mm. Arbejd..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elevplads

    Arbejdet vil bestå i at passe køerne og kalve og opdræt i samarbejde med resten af teamet på 5 medarbejder. Ansvarsområder vil tildeles i takt med erfaring og udvikling. Dette vil foregå i dialog m..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
20. august 2024 1