Fuldmægtige søges til Udlændinge- og Integrationsministeriet, til internationalt højpol...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du til højt tempo og internationalt højpolitiske emner? Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger lige nu fuldmægtige til kontorerne Internationalt udlændingesamarbejde og Task force – retfærdigt asylsystem.

Udlændinge- og Integrationsministeriet som arbejdsplads
Som ansat i Udlændinge- og Integrationsministeriet kommer du til at arbejde med centrale samfundsopgaver, som har stort fokus fra omverdenen. Du vil bidrage til arbejdet med at formulere regler og udmønte initiativer, som har væsentlig betydning for alle borgere i Danmark og for sammenhængskraften i det danske samfund.

Udlændinge- og Integrationsministeriet er del af en foranderlig verden – internationale begivenheder påvirker os. Vi arbejder med komplicerede juridiske og faglige problemstillinger, og vi træffer beslutninger, der har stor betydning for den enkelte.

Departementet tilbyder

  • Arbejde på et område i konstant bevægelse og fokus på klassiske juridiske discipliner.
  • Alsidige juridiske embedsmandsopgaver, selvstændigt ansvar og åben dør til chefen.
  • En lærerig og vekslende hverdag i et fagligt stærkt miljø, hvor der lægges vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen.
  • Muligheder for at opnå erfaring med internationale sager og international interessevaretagelse.
  • Rokering mellem forskellige fagområder inden for koncernen med henblik på at styrke den individuelle faglighed og sikre kompetencemæssig bredde i kontorerne.

Vi har fokus på at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt og på at klæde dem godt på til en fortsat embedsmandskarriere. Vi lægger vægt på gensidig fleksibilitet, og selvom der jævnligt er travlt, prioriterer vi muligheden for at opretholde en fornuftig balance mellem familie- og arbejdsliv.

Om stillingen
Internationalt udlændingesamarbejde
Du skal i samarbejde med ledelsen og dine kolleger, bistå ministeren og regeringen med at formulere og udmønte Danmarks udlændingepolitiske prioriteringer såvel nationalt i EU og internationalt inden for asyl, visum, grænser og migration i EU og globalt.

Opgaverne omfatter forhandlinger om ny europæisk udlændinge- og migrationslovgivning og -politik, notater til minister og regeringens koordinationsudvalg, ministertaler, håndakter, beredskaber, besvarelse af Folketingsspørgsmål, osv.

Task force – retfærdigt asylsystem
Task forcen er en selvstændig enhed, der pt. består af fire medarbejdere. Task forcen har til ansvar at gennemføre regeringens signaturprojekt, der har som mål at skabe et mere retfærdigt og humant asylsystem.

Du bliver som medarbejder i Task forcen en del af en højpolitisk asyldagsorden, der skal fremme en af de vigtigste udenrigspolitiske prioriteter for regeringen. Task forcen fungerer endvidere som sekretariat for en tværministeriel projektorganisation. med deltagelse af Statsministeriet, Udenrigsministeriet Finansministeriet og Justitsministeriet

Opgaverne omfatter blandt andet ministerbetjening, projektstyring, sekretariatetsbetjening for den tværfaglige projektorganisation, policy udvikling, forberedelser og koordinering af sagen til regeringens koordinationsudvalg, juridisk afdækning, forberedelser af EU-workshops, internationale minister- og embedsmandsmøder og -besøg, besvarelse af folketingsspørgsmål, udarbejdelse af beredskaber til Statsministeriet og Udenrigsministeriet. I begge kontorer gælder det, at du skal være indstillet på at rejse for at varetage dine arbejdsopgaver. Du får et bredt kollegialt netværk internt fra vores nabokontorer i departementet og med styrelserne samt eksternt med bl.a. Statsministeriet, Udenrigsministeriet, Justitsministeriet, Forsvarsministeriet, Finansministeriet og europæiske samarbejdspartnere og ambassader. Du vil derfor også få en god forståelse for intern koordinering og processer i ministeriet samt eksternt med nationale og internationale aktører.

Internationalt udlændingesamarbejde består af ca. 10 medarbejdere og Task forcen af fire medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vores omgangstone er uformel.

Om dig
Du er en politisk generalist med relevant uddannelsesbaggrund som f.eks. cand. jur. Det vigtigste er, at du har erfaring med internationale forhold, gerne med forhandlinger og opbygning af netværk, og kan se dig selv bidrage til at fremme danske prioriteringer samtidig med, at Europas og den globale fremtid på migrations- og asylområdet skabes.

Du vil blive en del af en spændende, alsidig og mange gange travl hverdag i et godt socialt miljø, hvor blandt andet stærk faglighed og samarbejde på tværs – internt som eksternt – er i højsædet.

Vi forventer, at du har:

  • lyst til at arbejde med et af de mest aktuelle emner i dansk og international politik
  • høj faglighed og elsker, når jura og politik går op i en højere enhed på både kort og langt sigt
  • stort engagement og selvstændighed og skriver godt til alle sammenhænge
  • energi til et ofte højt tempo, og at du er fleksibel fagligt og personligt
  • flydende på engelsk – mundtligt og skriftligt, og gerne på andre sprog

Det vil være et stort plus, hvis du følger nyhedsstrømmen, er interesseret i politik, særligt den europæiske og internationale asyl og migrationsdagsorden, ikke lader dig skræmme af den politiske dagsorden nationalt og internationalt og har en særdeles god og skarp pen, og politisk tæft.

Dine ansættelsesvilkår
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Jesper Egevang på telefonnummer 22 57 70 94 eller på e-mail [email protected] eller Grith Nørgaard på telefon 61 98 34 46 eller e-mail [email protected].

Det bemærkes, at der vil blive foretaget en registermæssig undersøgelse af din person af Politiets Efterretningstjeneste med henblik på, at Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Det er samtidig en forudsætning, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og 4.

Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.]

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0