Er du nysgerrig på it og koordinering på tværs af ministerområdet? Kan du procesoptimer...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Udlændinge- og Integrationsministeriet søger fuldmægtig til koordinering af it-opgaver på tværs af styrelser, departement og eksterne samarbejdspartnere.

Om stillingen
Stillingen er placeret i enheden for Strategi og Styring i Koncern It. Vores formål er at understøtte ledelsen i Koncern It og samtidig sikre en god dialog og kundeinddragelse på tværs af ministerområdet. Undervejs skal vores interne processer og tidsfrister overholdes.

Dine arbejdsopgaver er sagsbehandling, herunder udarbejdelse af notater, oplæg til ledelsen, og koordinering af opgaver relateret til Statens It, som er ministeriets basis it-driftsleverandør. Enheden arbejder blandt andet med kontraktstyring, juridisk og økonomisk controlling på tværs af hele Koncern It og på tværs af it-projekter og it-opgaver i øvrigt. Du vil få en god indsigt i it-området på tværs af koncernen samt indblik i arbejdet omkring digitaliseringsstrategien 2021. Du vil selvfølgelig få mulighed for løbende sparring og for at præge hverdagen og de arbejdsprocesser, der er relateret til opgaverne.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • koordinering af opgaver relateret til Statens It
  • procesoptimering af it-processer efter bedste praksis
  • administration af Koncern It

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, for eksempel cand.scient.pol., cand.jur., eller erfaring fra en lignende stilling. Erfaring med eller kendskab til it-området er en fordel, men ikke et krav. Nyuddannede er også meget velkomne til at søge stillingen.

Du skal have mod på nye udfordringer og anderledes opgaver i et tværfagligt miljø. Du skal have lyst til at koordinere opgaver på it-området, have en bred kontaktflade på tværs af hele ministerområdet og understøtte en fremdrift i det centrale koncernfælles It-udvalg.

Du bliver en del af et politisk og administrativt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og vi forventer, at du:

  • er god til at formidle problemstillinger og analyser både mundtligt og skriftligt
  • er pligtopfyldende og følger opgaver til dørs
  • kan levere et struktureret, gennemarbejdet og veldokumenteret stykke arbejde
  • kan planlægge din tid og opgaver samt arbejde selvstændigt i en travl hverdag
  • er nysgerrig, udadvendt og har et godt humør

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du:

  • har arbejdet i en statslig institution eller anden offentlig administration
  • har praktisk erfaring med implementering af processer
  • trives i en stilling, hvor der stilles krav til dig

Din nye hverdag
Koncern It har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Koncern It skal i samarbejde med forretningen sikre, at fagsystemerne udvikles sådan, at myndighedernes krav kan efterleves og implementeres. Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør. Statens It har ansvaret for basisinfrastruktur, dvs. levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It varetager leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører.

I kontoret er vi ca. 65 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vores omgangstone er uformel. Vi værdsætter vidensdeling og sparring, og der er plads til grin i den travle hverdag. Vi ønsker at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder og udviser stor fleksibilitet, således at der er balance mellem faglige ambitioner og privatliv. Koncern It er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, som matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Strategi og Styring Ann Sophie Storm på telefonnummer 61 71 53 52 eller på e-mail [email protected].

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelsen ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse.

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 16. januar 2020.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0