Contract Manager i Nationalbanken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet


Nationalbankens it-sektion er ansvarlig for udvikling, vedligeholdelse og drift af bankens it-servicer og varetager relationerne til bankens it-sourcingpartnere. It-sektionen består af 50 ansatte. En central del af it-området er kontraktstyringsenheden.

Teamet for it-kontraktstyring arbejder med mange forskellige typer aftaler og prismodeller. Opgaverne spænder over afklaring, indkøb samt udarbejdelse, løbende opfølgning og governance, tilpasning, nedlukning af kontrakter og asset og licensstyring.

Nationalbanken står over for et stort udbud af de administrative it-systemer, og du vil være med til at bygge og forme it-kontraktstyring og leverandørstyring i Nationalbanken sammen med dine kollegaer i kontraktstyrings- og driftsområdet og samtidig være med til at sikre og drive en vellykket implementering af den nye kontrakt, hvor service integration (SIAM) er et vigtigt element.

Derudover er Nationalbanken på en spændende cloud-rejse, som også indvirker på leverandør- og kontraktstyring. Du vil således få en spændende mulighed for at være med på rejsen og sætte dit aftryk på den.

Vi søger en udadvendt, erfaren, løsningsorienteret og faglig stærk contract manager, der har lyst til at være med på denne rejse, hvor professionel leverandørstyring bliver altafgørende.

Vi tilbyder


Du bliver en del af et team med 4-5 kollegaer. Her bliver der lagt vægt på en uformel omgangstone med fokus på sparring og faglig og personlig udvikling. Vi lægger vægt på at opretholde og videreudvikle det høje faglige niveau. Du får et stort ansvar og et mandat, der matcher. Så hvis du trives med et job, hvor du har stor indflydelse og kan påvirke både processer og arbejdsgange, er det her måske et job for dig.

Du lykkes i stillingen, fordi du har erfaring med og færdigheder inden for kontrakt- og leverandørstyring, er omstillingsparat og har modet og lysten til at være med på en pionerrejse i udformningen og den yderligere professionalisering af it-kontraktstyring i Nationalbanken, samtidig med at du sikrer en succesfuld implementering.

Vi har et aktivt socialt miljø, hvor der er gode muligheder for at være sammen med kollegaer, bl.a. gennem vores idrætsforening eller mange andre sociale aktiviteter.

Din profil


Vi forventer, at du:

  • har en relevant faglig uddannelse og mindst 2-3 års erfaring som contract manager i et outsourcing-setup

  • har praktisk erfaring med it-contract management og gerne med større, komplekse it-outsourcingkontrakter, enten fra kunde- eller leverandørsiden

  • har en bred forretnings- og it-forståelse, som du bruger til at rådgive både forretningen og it-specialister om relevante kontraktforhold.


Det er en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med EU udbud og udbudsret.

Som person kan du arbejde selvstændigt og turde tage de nødvendige beslutninger. Du er agil, udadvendt og har interesse i at skabe gode relationer, herunder gode relationer til kunder og leverandører. Du har en systematisk og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde.

Vil du vide mere


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Schøler, Chef for IT, tlf. 3363 6440. Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Rikke Amanda Aaby Andersen på tlf. 3363 6177 eller [email protected].

Ansøgning


Ansøgning med relevante eksamenspapirer skal fremsendes senest søndag den 12. september 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren uddannelsesjurist til Studieservice på [xx...

    Har du en stærk faglighed inden for uddannelsesjura, og ønsker du at være en central rådgiver for ledelse, medarbejdere og studerende? Vil du spille en nøglerolle i at sikre overholdelse af lovgivn..
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0