Udbudsjurister og contract managers til store væsentlige it-kontrakter - 2100

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du skarp til udbud eller kontraktstyring? Har du lyst til at arbejde med it-indkøb til nogle af de største it-udviklingsprojekter og –programmer i Danmark? Trives du i en travl hverdag med mange bolde i luften, med korte deadlines og tætte samarbejdsrelationer til mange interessenter?

Så er du måske vores nye kollega i centret Strategisk Indkøb og Leverandørstyring (SILS) i fagområdet Strategi & Styring. Vi søger nu flere skarpe profiler inden for indkøb og leverandørstyring, der kan bidrage til at opbygge, rådgive, udfordre og understøtte Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på indkøbsområdet.

Strategisk Indkøb og Leverandørstyring
Centret er nyetableret og har ansvaret for den fortsatte udvikling af indkøb og kontraktstyring på tværs af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Centret omfatter ca. 50 medarbejdere og ledes af to kontorchefer.

I centret gennemføres mange forskelligartede opgaver på indkøbsområdet, herunder juridisk rådgivning, gennemførelse af gen- og ny-udbud, deltagelse i udviklingsprojekter, softwareanskaffelser og it-konsulentanskaffelser samt opgaver med et mere strategisk fokus. Vi indsamler bl.a. erfaringer fra vores kontraktstyring for at optimere paradigmer og processer. I centret vil du blive kollega med blandt andre projektledere, teknikere, test managers, jurister og generalister.

Sæt dit fingeraftryk på indkøbsområdet
Vi søger kolleger med udbuds- eller contranct manager profiler inden for indkøbsområdet, og som vores nye kollega vil du få opgaver og ansvarsområder afhængig af din baggrund og erfaring.

Vi søger:

Udbudsjurister
Du får en nøglerolle i gennemførelsen af vores it-udbud ifm. nyanskaffelser, udviklingsprojekter, genudbudsprojekter samt muligheden for, at påvirke den fortsatte udvikling af styrelsens indkøbsområde. Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt miljø med andre udbudsjurister.

Du skal have stærke juridiske kompetencer og en uddannelse som fx cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, og hvis du tidligere har udbudt it-udviklingsopgaver. Under alle omstændigheder bør du have kendskab til generel forvaltnings- og it-ret.

Contract managers
Du får ansvaret for kontraktstyring af styrelsens største og væsentligste it-kontrakter og vil være med til fortsat at udvikle området, deltage i udbud med et kontraktstyringsperspektiv og rådgive samarbejdspartnere og interessenter i forhold til kontraktstyring,

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx som cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende, og erfaring med kontraktstyring fra den offentlige eller private sektor.

Er du den, vi søger?
For begge stillinger gælder, at du er ambitiøs, udviser engagement samt at du med fleksibilitet og positiv indstilling understøtter de gode samarbejdsrelationer i kontoret og på tværs af styrelsen. Du er ligeledes god til at kommunikere skriftligt såvel som mundtligt.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en stor og spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt center. Du får også:

  • mulighed for at bidrage til at opbygge det nye center for strategisk indkøb og leverandørstyring
  • et højt indkøbsfagligt miljø med faglig sparring og udvikling
  • udfordrende arbejdsopgaver i en organisation under positiv forandring


Ansøgning og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 8. juni 2020. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til enten at kontakte kontorchef Claus Toftlund på tlf. 72 38 91 37 eller kontorchef Karen Brünnich Knudsen på tlf. 72 37 12 03. Vi holder samtaler løbende.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren, og der afholdes samtaler løbende.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Mandag den 08. juni 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8