Afdeling for intensivbehandling af hjerner og nerver, Rigshospitalet søger afsnitsansva...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Afdeling for intensivbehandling af hjerner og nerver søger en klinisk velfunderet anæstesiolog med subspecialisering inden for intensivbehandling til at varetage funktionen som afsnitsansvarlig overlæge for Neurointensivafsnittet på Rigshospitalet. Ansættelsen vil være placeret i den nyoprettede Afdeling for intensiv behandling af hjerner og nerver, Rigshospitalet, med primær tjeneste på Rigshospitalet Blegdamsvej.

Overlægestillingen er tilknyttet Neurointensivafsnit (NIA) 2093. Overlægen forventes at varetage den daglige drift af afsnittet med fokus på at sikre kvaliteten og opretholde kontinuiteten i patientbehandlingen.

Om Afdelingen for intensivbehandling af hjerner og nerver:

Afdelingen for intensivbehandling af hjerner og nerver har funktioner på to matrikler; Blegdamsvej og Glostrup. Afdelingen varetager alle anæstesiologiske ydelser til de højtspecialiserede funktioner inden for neurofagene på Blegdamsvej, dvs. både anæstesi og neurointensivbehandling, samt intensivbehandlingen på Y13, Rigshospitalet Glostrup.

Vi er en afdeling i rivende udvikling, med snarlig indflytning i nye fysiske rammer i Nordfløjen på Rigshospitalets Blegdamsvejs matrikel, samt dyb involvering i opbygning af et samlet Neurorehabiliteringshus på RH Glostrup. Videreudviklingen af funktionerne er godt i gang begge steder med visionen om sammenhængende patientforløb som den styrende faktor.

Afdelingen er præget af en høj faglighed med en række dygtige og fagligt ambitiøse læger, og har løbende speciallæger på SSAI-uddannelserne i børneanæstesi og intensivbehandling samt Perioperative Medicine and Management (POMM). Endvidere arbejdes der på at opstarte en neurointensiv fellowship-uddannelse i afdelingen. Alle læger i afdelingen varetager egne ansvarsområder i samarbejde med ledelsen og bidrager til den faglige og organisatoriske udvikling.

Afdelingen er præget af et tæt og godt samarbejde faggrupperne imellem samt med vores nærmeste samarbejdspartnere; – neurokirurger, neurologer, rygkirurger og interventionsradiologer.

Neurointensivafsnittet er landets største og står i efteråret 2020 for at flytte ind i den nybyggede Nordfløj på Rigshospitalet Blegdamsvej. I Nordfløjen står 20 state of the art-enestuer klar til at modtage de ca. 900 patienter vi behandler hvert år. Afsnittet varetager intensivbehandling af børn og voksne med CNS-sygdomme - fortrinsvis traumatisk hjerneskade, intrakranielle blødninger og tumorer, høje rygmarvslæsioner, status epilepticus og Guillain-Barré syndrom.

I afdelingen arbejdes der struktureret med indførelse af multimodal neuromonitorering som basis for bedre patientbehandling. Endvidere er et innovationslaboratorium under opbygning, som skal bidrage med at understøtte innovation og faglig udvikling i afdelingen. Afdelingen er desuden dybt involveret i udvikling af organdonationsområdet.

Neuroanæstesiafsnittet yder anæstesi- og operationsassistance på 5 operationslejer og 2 neurointerventionslejer, herunder ca. 300 børneanæstesier om året. Særligt området vedrørende epilepsi- og parkinsonkirurgi er under udvikling. Der ydes anæstesi til et voksende antal neuroradiologiske interventioner (p.t. ca. 500/år) og MR-scanninger (p.t. ca. 700/år, fortrinsvis børn) med anæstesideltagelse, samt til ECT-behandlinger.

Et højtspecialiseret opvågningsafsnit med 9 pladser varetager omkring 3500 opvågningsforløb/år og er både fysisk og organisatorisk placeret i tæt sammenhæng med neurointensivafsnittet.

Intensivafsnit Y13, Rigshospitalet Glostrup har 5 intensivpladser. Intensivafsnittet varetager intensivbehandling af medicinske og neurologiske patienter fra klinikkerne på RH Glostrup og varetager desuden højtspecialiseret tidlig neurorehabilitering. Sidstnævnte funktion er under udvikling.

Forskning Afdelingen huser landets eneste neuroanæstesiologiske professorat og er forskningsaktiv i tæt samarbejde med andre specialer, både på RH Blegdamsvej og RH Glostrup.

Ansøgerprofil

Vi søger en dynamisk speciallæge i anæstesiologi med bred erfaring indenfor intensivbehandling og interesse for neurointensivbehandling. Overlægen skal understøtte og bidrage til udviklingen af både den almene og den højtspecialiserede intensive behandling gennem en skarp faglig profil, visioner og en vilje til at drive udviklingen ved inddragelse af hele afsnittet/afdelingen.

Bred intensiverfaring, herunder EDIC og/eller SSAI i intensiv terapi, er en fordel. Interesse for og ønske om at påtage sig lederskab er en nødvendighed. Gode kommunikations- og samarbejdsevner er et krav.

Overlægen skal understøtte klinikkens forsknings- og uddannelsesaktiviteter i samarbejde med de relevante nøglepersoner, samt bidrage til udvikling og inddragelse af innovationslaboratoriet i afdelingens daglige virke.

Der vil i ansættelsen være vide rammer for at sætte eget præg på Neurointensivafsnittet og dermed et stort ansvar i forhold til at præge udviklingen af det neurointensive felt.

Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med den gældende overenskomst.

Om stillingen

Ansættelsen placeres i Afdeling for intensiv behandling af hjerner og nerver, Neurocentret, Rigshospitalet med primær tjeneste på Blegdamsvej.

Ansøgning

Ansøgningen skal udformes således, at dine kompetencer inden for de 7 lægeroller fremgår, jf. Sundhedsstyrelsens publikation ”De syv lægeroller” (http://www.sst.dk/publ/Publ2013/05maj/De7laegeroller2udg.pdf).

Yderligere oplysninger, samt stillingsbeskrivelse, kan fås hos

Ledende overlæge Niels Risør Hammer:

35451490 / 40946555 / [email protected]

Ansøgningsfrist mandag d. 8 juni kl. 12.00

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 26

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Mandag den 08. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København Ø over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1