Vi søger en advokatfuldmægtig inden for skat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Mai-Britt Brandt Poulsen HR-konsulent +4572273593

Har du erfaring med eller interesse for rådgivning om skat, herunder særligt i forhold til selskaber og aktionærer? Har du interessen for at blive blandt de bedste inden for området? Og vil du arbejde sammen med nogle af branchens mest anerkendte? Så er det måske dig, vi mangler i vores team i Aarhus.

Bech-Bruuns afdeling for Skat er blandt Danmarks førende og yder specialiseret rådgivning inden for alle skatteretlige områder, herunder beskatning af virksomheder og ejere i forbindelse med overdragelser, omstrukturering og generationsskifte. Vi servicerer selskaber, aktionærer og ejerfamilier og arbejder integreret med Bech-Bruuns andre afdelinger, herunder indenfor M&A samt fast ejendom. Vi er forankret i en dyb specialisering inden for den klassiske skatteret og tilstræber at levere nærværende, helhedsorienteret og let tilgængelig rådgivning på højeste faglige niveau med udgangspunkt i og fokus på vores klienters kommercielle behov og ønsker. Vi har en helt særlig specialisering inden for generationsskifte for ejerledede virksomheder både i levende live og ved dødsboskifte.

Du bliver en vigtig spiller på et engageret team
Vi søger en advokatfuldmægtig, der er motiveret af at indgå i et team, som leverer højeste kvalitet baseret på viden, erfaring og omsorg. Vi brænder for skatteretten, opgaverne og de klienter, vi rådgiver, og vi har et mål om at levere personlig, vedkommende og værdiskabende rådgivning til alle vores klienter. Du vil få en deltagende rolle i vores team, og du vil få lov at arbejde med og danne erfaring inden for alle vores ekspertiseområder, men med forankring og særlig specialisering i den klassiske skatteret samt selskabs- og aktionærbeskatning.

Dit næste karriereskridt
Måske er du helt nyuddannet med interesse for at specialisere dig inden for skatteretten. Eller måske har du som advokatfuldmægtig allerede en vis erfaring og specialisering på området eller et stort ønske om at tilegne dig viden herom, eventuelt kombineret med erfaring inden for et andet juridisk område, der gør dig i stand til at bidrage til at yde relevant og værdiskabende rådgivning. Men uanset din faglige profil, er du en person, der skaber tillid og tryghed omkring dig, som ikke går på kompromis med dit faglige niveau, og som evner at engagere dig personligt og hensynsfuldt i de mennesker, vi rådgiver.

Vi forventer, at du:

  • Har gode teoretiske kvalifikationer
  • Er kvalitetsbevidst, engageret og handlingsorienteret
  • Har forretningsmæssig forståelse for klienternes behov og motiveres af at skabe de bedste helhedsløsninger
  • Har interessen for at vedligeholde og udbygge relationen til klienter
  • Medvirker engageret i gruppen gennem forretningsudviklende aktiviteter
  • Trives med samarbejde og formidling, men også med selvstændige opgaver og ansvar
  • Behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder et solidt fagligt miljø
Bech-Bruun er én af Danmarks største og førende full-service-advokatvirksomheder med kontorer i København og Aarhus. Med mere end 500 dedikerede og højt specialiserede medarbejdere servicerer vi et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser inden for alle dele af erhvervsjuraen.

Vi er kendetegnet ved juridisk topekspertise, høj etik, godt samarbejde og digital innovation. Derudover er vi en moderne arbejdsplads med fokus på samarbejde og et inspirerende arbejdsmiljø. Vi er desuden kendetegnet ved arbejdsglæde og en uformel og uhøjtidelig omgangstone kombineret med høje ambitioner og en flad organisation. Hos os får du faglige udfordringer, som du altid kan vende med inspirerende kolleger. Vi har et skræddersyet uddannelsesprogram for både advokatfuldmægtige og advokater i Bech-Bruun Academy, som sikrer, at du løbende udvikler dig både fagligt og personligt.

I Bech-Bruun arbejder vi desuden målrettet for ligestilling i advokatbranchen og har stort fokus på at sikre ligeværdige karrieremuligheder for vores dygtige medarbejdere uanset køn. Se vores konkrete målsætninger for kønsdiversitet her.

Er du klar på at udfolde dit talent sammen med os?
Så hører vi meget gerne fra dig. Upload din ansøgning, cv og eksamensbeviser via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 21. maj. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Brandt Poulsen på 72 27 35 93.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8