Bolig – og Planstyrelsen søger juridisk specialkonsulent til Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Vi har travlt i Byggeri! Derfor har vi brug for flere kolleger, heriblandt en jurist til snarlig ansættelse. Vil du være med til at udvikle rammerne for et bæredygtigt, sundt og sikkert byggeri i Danmark, og vil du trives på et område, der har stor politisk bevågenhed, stor samfundsmæssig betydning og mange interessenter? Har du flair for at navigere i krydsfeltet mellem teknik, jura og politik og erfaring fra centraladministrationen eller en kommune? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores hverdag.

I Byggeri arbejder vi med at udvikle rammerne for byggeriet, herunder reguleringen. Vi arbejder tæt på de politiske beslutningsprocesser i nært samarbejde med vores departement.

Særlige indsatsområder er i øjeblikket udvikling af regelområdet for at understøtte øget produktivitet i byggeriet og fremme af byggeriets bæredygtighed til understøttelse af regeringens mål om 70 procent CO2 reduktion i 2030. I begge indsatsområder er digitalisering af reguleringen et nøgleredskab.

Som jurist i Byggeri vil dit arbejdsområde bestå af:

  • lov-, bekendtgørelses- og vejledningsarbejde
  • bidrag til politiske udspil
  • regelfortolkning herunder af EU-retten
  • departementsbetjening, herunder minister- og udvalgsbesvarelser
  • besvarelse af henvendelser fra kommuner, erhvervsliv og borgere
  • arbejde i nordisk og europæisk regi
  • løbende dialog med interessenter

I Byggeri løses vores opgaver med stor selvstændighed og indflydelse og med masser af faglig sparring med dygtige og engagerede kolleger. Generelt for vores opgaver gælder, at deres løsning har stor betydning for en bred kreds af interessenter inden for og uden for byggeriet, hvor samspillet med branchens organisationer spiller en vigtig rolle. De bedst mulige løsninger finder vi i et tæt fagligt samspil mellem specialiserede teknikere, jurister og generalister, der alle har respekt for hinandens fagligheder og kender værdien af samarbejde.

Byggeri består af knapt 40 medarbejdere og to chefer.

Om dig

Du har en baggrund som cand.jur og erfaring fra centraladministrationen eller en kommune. Du har god politisk forståelse, er struktureret og processtærk og kan agere selvstændigt og professionelt i forhold til vores mange interessenter.

Du trives med at arbejde tæt på de politiske beslutninger, kan lide at tænke nyt og finde løsninger. Du er metodisk og analytisk stærk, formår at sætte dig ind i teknisk stof, ser mulighederne i digitalisering og kan videreformidle komplekse sammenhænge skarpt og forståeligt. Du trives med at tage ansvar og følge dine opgaver til dørs.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen og til besættelse snarest muligt. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Du indplaceres som udgangspunkt som udgangspunkt som specialkonsulent.

Der vil være perioder med en højere arbejdsbelastning, men vi tilstræber at tilrettelægge arbejdet fleksibelt og med respekt for, at der skal være god plads til fritid og familieliv.

Arbejdssted

Bolig- og Planstyrelsen

Carsten Niebuhrs gade 43

1577 København V

Arbejdsstedet et tæt på Dybbølsbro Station, med gode forbindelser til offentlig transport. Der er parkeringsmulighed i husets egen parkeringskælder.

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet, der blev oprettet i begyndelsen af 2021. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet, hvor vi bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med muligheder og udvikling i land og by. I vores arbejde lægger vi vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Vi er ca. 180 medarbejdere, og du kan læse mere om styrelsen her

Vil du vide mere om stillingerne, kan du kontakte chef i byggeri, Tania Bach Frydensberg på telefon 2939 6920.

Ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest 12. maj 2022.
Samtaler afholdes løbende og kan indeholde løsning af en opgave.

Vi ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Torsdag den 12. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1