Bolig- og Planstyrelsen søger juridisk konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en dygtig jurist med drive og appetit på faglige udfordringer? Bliver du motiveret af at finde løsninger inden for områder som generel forvaltningsret, udbudsret eller persondatabeskyttelse? Og vil du være med til at understøtte høj juridisk kvalitet i en myndighed med mange, samfundsvigtige opgaver? Så er du måske vores nye kollega i Bolig- og Planstyrelsens ledelsessekretariat.

Om opgaverne

Bolig- og Planstyrelsen styrker styrelsens ledelsessekretariat med etableringen af en ny stilling som juridisk konsulent eller ’husadvokat’ for styrelsen.

Som vores nye husadvokat vil du blive tovholder på en række af de centrale opgaver, der er i styrelsen. Du vil både understøtte direktionen og chefgruppen samt resten af styrelsen med kvalificeret juridisk rådgivning inden for hele styrelsens ressort. Regulering er en kerneopgave for styrelsen, og en stor del af vores medarbejdere har derfor en juridisk baggrund. Vi ønsker derfor at investere i et stærkt, fagligt miljø på tværs af styrelsens faglige centre. Du vil derfor få en nøglerolle i styrelsens juridiske faglige netværk.

Opgaverne spænder vidt, og du vil skulle have mod på at beskæftige dig med områder, hvor du har stor erfaring og områder, hvor du skal sætte dig ind i nye faglige områder. Det kan være inden for forvaltningsret, kontrakter og udbud, udveksling af data mellem myndigheder, digitalisering af lovgivningen, kontrol og tilsyn, lovproces, lovfortolkning, lovteknik og hjemmelsspørgsmål i dialog og samarbejde med vores mange dygtige jurister i fagkontorerne. Du vil ligeledes skulle koordinere og kvalitetssikre styrelsens tværgående juridiske hørringer og evt. stå for faglig sparring med vore kolleger i forhold til relevante juridiske emner.

Du bliver en del af vores engagerede ledelsessekretariat, der arbejder tæt sammen med direktion og ledelse samt vores faglige enheder. Ledelsessekretariatet har et bredt opgavefelt, hvorfor du vil arbejde tæt sammen med teamets øvrige medlemmer, hvor vi lægger vægt på at bruge og udvikle hinandens kompetencer og i fællesskab løser teamets opgaver.

Din opgaveportefølje er dynamisk og udvikler sig løbende, så du vil få rig mulighed for at arbejde med nye opgaveområder alt efter dine kompetencer.

Ledelsessekretariat er en del af Center for Organisation, hvor opgaverne omfatter økonomi, IT, HR, jura, kunde- og ledelsesbetjening samt intern og ekstern kommunikation.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur. og relevant erfaring inden offentlig forvaltning. Dertil er du en god formidler og kollega, der sætter pris på at dit arbejde har værdi for andre.

Vi er godt i gang med at videreudvikle vores styrelse, og det kræver, at du er indstillet på, at du skal være med til at skabe de rette rammer og strukturer for udviklingen af Center for Organisations juridiske bistand til de faglige centre og for styrelsen som helhed.

Det vil være muligt at udbygge erfaring med relevante kurser med henblik på at dygtiggøre dig.

Du motiveres af udfordringer og varierende opgaver, og du trives med en omskiftlige hverdag. Du kommunikerer budskaber let forståeligt og formår at motivere andre til at arbejde for en god kvalitet. Du kan sætte dig ind i organisationens behov og se dit arbejde i et større perspektiv.

Vi ser gerne, at du udviser ”kan og vil”- tilgang, når opgaver skal løses. Som person er du udadvendt og dygtig til at skabe gode relationer og samarbejde på tværs.

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, hvor der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet.

I vores arbejde lægger vi vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Vi er ca. 180 medarbejdere, og du kan læse mere om styrelsen her Bolig- og Planstyrelsen (bpst.dk).

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Skatteministeriet. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Ud over basislønnen kommer pension og eventuelle tillæg.

Stillingen er som udgangspunkt en fast fuldtidsstilling, men der kan være mulighed for deltid. Tjenestestedet er i København og stillingen forventes tiltrådt hurtigst muligt.

Du kan få mere at vide om stillingen hos administrationschef Dorthe Laursen på [email protected] eller på tlf. 61 16 00 61 eller hos vicedirektør Hans Peter Olsen på tlf. 40 61 33 93.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 14. august 2022, men også meget gerne før.

Vi ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurister til forvaltningsretlig rådgivning på digi...

    Har du gode formidlingsevner, og vil du være med til at udbrede en god forvaltningskultur i Danmarks største styrelse? Har du samtidig lyst til at bidrage til, at [xxxxx] udvikler it-løsn..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Jurist til spændende opgaver i velfærdsstatens mas...

    Vil du være en del af statens maskinrum, hvor vi sikrer finansieringen af velfærdssamfundet? Trives du i en juridisk rådgivende rolle med en stor kontaktflade, hvor du hjælper dine kollegaer, når d..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0