Contract Manager til nyoprettet stilling i Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Tag din viden om contract management, og vær med til at bygge rammen for Skatteankestyrelsens kontraktstyring fra A til Z. Denne nyoprettede stilling er for dig, der er interesseret i udbud, kontraktstyring og projektledelse, og som har lyst til at sætte dit fingeraftryk på udviklingen af, hvordan vi får de rigtige kontrakter og følger op på dem. Bliv en del af kontoret Digitalisering, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du spiller en vigtig rolle, når du former kontraktstyringen
På Skatteankestyrelsens digitaliseringskontor arbejder vi med alt fra it-projekter til it-drift. Vi har vidt forskellige baggrunde, men interessen for it og digitalisering har vi til fælles. Vi er 17 kolleger på kontoret, som er delt op i tre teams. Du får en plads i teamet for tværgående opgaver, hvor vi er 4 kolleger – 5 med dig. Vi arbejder tæt sammen på tværs af både teamet, kontoret og organisationen.

Som Contract Manager hos os bygger du kontraktstyringen op fra bunden og former den. Du er inde over alle dele af kontraktarbejdet fra start til slut. Du får dermed rig mulighed for at præge rammerne for, hvordan vi arbejder med kontrakter, leverandørstyring mv. De overordnede rammer for området sætter Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Administrations- og Servicestyrelsen, så vi følger statens generelle retningslinjer.

Du træder ind i en central rolle, fordi du vil udvikle, implementere og vedligeholde vores kontraktstyringsprocesser og -systemer. Det bliver bl.a. din opgave at være med til at sikre, at vores processer omkring rammerne for it-udvikling og it-understøttelse i kontoret er på plads.

Vi tager godt imod dig og gør os umage med at tilrettelægge et onboardingprogram til dig. Du modtager oplæring i bl.a. vores it-systemer og forretningsprocesser. Vi lægger vægt på løbende faglig sparring på kontoret, fordi vi mener, at sparringen løfter det faglige niveau. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Et tæt samarbejde i organisationen
Du kommer ind i et team, der har løbende og tæt kontakt med ledelse og direktion, og som har snitflader til størstedelen af organisationen. Du vil bl.a. løse opgaver inden for

  • udbud og indgåelse af og opfølgning på kontrakter med eksterne leverandører.
  • projektledelse, projektorganisering og projektøkonomi.
  • udarbejde, implementere og opdatere politikker, procedurer og informationsmateriale.
  • deltage i relevante netværk, ERFA-grupper og samarbejdsfora inden for kontrakter og udbud.
  • bidrage til at kontoret leverer kvalificerede analyser og beslutningsoplæg til ledelse og direktion.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • har en relevant videregående uddannelse fx en samfundsvidenskabelig, juridisk, merkantil eller en udbudsrelateret uddannelse.
  • har erfaring med kontraktstyring og kendskab til offentlige udbud samt har gode it-færdigheder, og at du gerne vil videreudvikle din faglighed.
  • arbejder selvstændigt med dine opgaver og har særdeles gode kommunikationsevner på skrift og i tale.
  • bliver motiveret af at samarbejde på tværs af fagligheder og har forståelse for den koordinerende og projektledende rolle i en politisk styret organisation.

Din nye kollega Andreas Holmgreen Kornbek glæder sig til at møde dig
”I teamet har vi både små opgaver og store projekter. Vi sidder hver især med vores eget område, men byder ind og hjælper hinanden. Vi holder fx faste møder, hvor vi vender opgaverne. Du kan finde faglig sparring i teamet og på kontoret. Vi har en bred kontaktflade i styrelsen og i koncernen, så du får rig mulighed for at samarbejde med andre fagligheder og skabe relationer på tværs. Samtidig er her rum til fordybelse. Vi har det godt sammen i Digitalisering og sørger for at holde sammenholdet ved lige fx ved at spise morgenmad sammen”, fortæller fuldmægtig Andreas Holmgreen Kornbek.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du…
… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 6. november 2023 kl. 12.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Therese Hjelm Andersen på telefon 3376 0217. Ønsker du at høre mere om opgaverne fra en eventuelt kommende kollega, er du velkommen til at kontakte Marianne Prior på telefonnummer 3376 0791.

Vi læser ansøgninger løbende og afholder som udgangspunkt 1. samtaler 10. november 2023 og 2. samtaler 17. november 2023. Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato er 1. januar 2024 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Skatteankestyrelsen ligger helt centralt i København ved Vesterport Station. Dit arbejdssted er Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0