[xxxxx] søger en Tech-advokat/jurist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Focus Advokaters Tech-afdeling har rygende travlt. Vi søger derfor en Tech-advokat/jurist med tiltrædelse snarest, der har lyst til at indgå i et inspirerende fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

Vi tilbyder

Vi har en flad struktur og åbne døre, hvor vi hver dag forsøger at spille hinanden gode. Samtidig tilbyder vi fleksibilitet og frihed under ansvar. Du får mulighed for en langsigtet karriereplanlægning med relevant efteruddannelse, support og sparring. Udover attraktive ansættelsesvilkår, der modsvarer dine kvalifikationer, tilbyder vi en god løn med bonusordning, pensionsordning, gratis sundhedsforsikring, massageordning, morgenmad, frugt- og frokostordning, familievenlige – og fleksible arbejdstider, mulighed for at bringe aftensmaden med hjem, inspirerende arbejdsmiljø i nye lokaler og en række sociale aktiviteter.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du brænder for digitale teknologier og har en vis praktisk erfaring i at arbejde med juridiske aspekter relateret til disse. Det er en fordel, at du også har solid praktisk erfaring fra andet større advokat- eller privat virksomhed.

Udover at have interesse for tech, IT og teknologi, skal du være resultatorienteret, effektiv og forstå at kombinere din faglige kompetence med en høj grad af forretningsforståelse.

Det er vigtigt, du har gennemslagskraft, er troværdig og er god til at kommunikere. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have en struktureret tilgang til opgaverne. Samtidig forventer vi, du er en god teamspiller og trives i et arbejdsmiljø med høj faglighed, innovativt mindset og sparring. Du er teoretisk velfunderet med stor interesse for IT og teknologi og har fingeren på pulsen inden for dit felt.

Har du desuden erfaring med undervisning eller præsentationsteknik og er god til at møde kunder, er du foran på point. Vi lægger stor vægt på ekstern profilering og forventer, at alle vores jurister deltager aktivt i netværksarbejde og afholdelse af kundearrangementer.

Du bliver tilknyttet Focus Advokaters Tech-afdeling

Du bliver en del af Tech-teamet, som har et godt socialt arbejdsmiljø og med 8 specialiserede medarbejdere; tre jurister, en cand.merc. jur., en cand.merc. aud. og tre trainees. Dit arbejdssted er vores hovedkontor i Cortex Park Vest, Odense.

Sådan arbejder vi

Når teknologien møder juraens verden, bliver tingene ofte komplekse og giver vanskeligheder for både virksomheder, advokater og dommere. Focus Advokater har specialister på området, som har et indgående kendskab til både teknologien og juraen - og samspillet mellem disse. Vi har således stor erfaring med at hjælpe vores kunder med alt fra IT-kontrakter, softwarelicenser, cloudaftaler, IT-tvister samt e-handel og online-markedsføring. Herudover spiller krav til databeskyttelse (GDPR) og IT-sikkerhed også en stigende rolle, når det kommer til digitale teknologier, og også her har vi en række specialister.

Vi har IT- og techvirksomheder blandt vores kernemålgrupper og har derfor over årene opbygget stor brancheindsigt. Udover at rådgive om de mere ”klassiske” it-retlige emner, er vi også stærkt optaget af at være med helt fremme, når det gælder de nyeste teknologier og den udvikling, der i disse år sker i relation til regulering af den digitale verden.

Vi rådgiver bl.a. indenfor:

  • IT- og cloudaftaler
  • Vilkår til hjemmeside, webshops, apps og SaaS-tjenester
  • Cybersikkerhed
  • Persondata
  • Rettigheder til software og data
  • Moderne teknologier, herunder robotter, droner, AI, IoT og blockchain.


Dine primære arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være afvekslende og kan involvere andre afdelinger i huset, hvorfor du kan komme til at arbejde team-orienteret med kolleger inden for andre fagområder, herunder kontrakter, retssager, selskabsret og lignende.

Start: Snarest muligt.

Spørgsmål: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Løffler Nielsen, associeret partner, advokat (L), Ph.D., leder af Focus Advokaters Tech-afdeling, mobil 21 54 51 02.

Ansøgning

Har vi fanget din interesse, så send ansøgning, CV og eksamenspapirer vores vej.

Du søger stillingen ved at trykke på ” søg stillingen”.

Samtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

Focus Advokater er en af de største selvstændige advokatvirksomheder i Region Syddanmark med godt 80 medarbejdere, hvoraf halvdelen er jurister. Vi har kontorer i Odense, Svendborg, København og Hamborg. Vi er specialiseret i erhvervsjura og sætter en ære i at levere juridisk rådgivning på et højt fagligt og etisk niveau gennem forretningsforståelse og indsigt i virksomhedernes behov. Vil du vide mere om os, vores værdier og vores tilgang til rådgivningen så læs mere på www.focus-advokater.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Odense M
  • Fredag den 03. juni 2022

Lignende jobs

  • Jurist (vikar) i Odense

    Vi er på jagt efter en kollega, der har lyst til, - og meget gerne erfaring med, at drive arbejdet med databeskyttelse og GDPR i Ældre- og Handicapforvaltningen.Om opgaverneDu skal være barselsvi..
    • Jurist
    • Odense
    Få mere info
  • Jurist i Odense S

    You will be working in the Teradyne Robotics Legal Department and provide legal counsel to both Universal Robots A/S and its sister company Mobile Industrial Robots A/S. To gain success in the job .
    • Jurist
    • Odense S
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Odense

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Jurist
    • Odense
    Få mere info
  • Jurist i Odense

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Jurist
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Odense M over tid

Dato Alle jobs som jurister
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0