Færdselsstyrelsen i Ribe søger 2 jurister til team vejtransport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Vil du være en del af et team med stor politisk bevågenhed, har du styr på forvaltningsret og trives du i krydsfeltet mellem politik og jura, så er du måske vores nye kollega.

Vi søger to jurister til teamet til opgaver inden for:

  • Regulering af godkørsel i varebiler www.varebilskrav.dk
  • Taxiregulering www.taxilov.dk

Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling, og vi har brug for flere dygtige medarbejdere på holdet. I Færdselsstyrelsen får du 140 engagerede kolleger med forskellige fagligheder og opgaver. Vi står stærkt på værdier som handlekraft, læring og meningsskabelse og ønsker en kultur, hvor du oplever indflydelse og plads til ambitioner.

Færdselsstyrelsen er pr. 1. januar 2020 blevet en selvstændig styrelse under Transport- og Boligministeriet, og vi står over for såvel ambitiøse mål på færdselsområdet, samt en spændende udvikling som arbejdsplads. Vi er ambitiøse både når det gælder faglighed, omdømme, organisatorisk og personlig udvikling.

Høj faglighed, høje ambitioner og samarbejdet på tværs er omdrejningspunktet for team Vejtransport
Som jurist i team Vejtransport bliver du en del af et team på 8 personer med reference direkte til kontorchefen. Udover dit team består afdelingen af 2 yderligere team, Vejtransporttilladelser og Kørekort, begge teams med egen teamleder.

Teamet administrerer gods, bus og taxi lovs regler, og håndterer såvel borger som myndighedshenvendelser. Derfor vil du som jurist i dette team hver dag have kontakt med en bred gruppe af mennesker. Fra borgerhenvendelser, samarbejdspartnere herunder politi, til løsning af opgaver i samarbejde med Transport- og Boligministeriet.

Team Vejtransport har været og er i en spændende udvikling, både når det gælder større projekter og nye opgaver. Færdselsstyrelsen har succesfuldt implementeret regulering af national godskørsel, og dette kræver vedvarende fokuseret juridisk bistand, som du som den ene nye jurist, sammen med dine kollegaer skal sikre. Du skal desuden yde juridisk support til sagsbehandlere i dit team, ligesom du også bliver en del af implementeringen af et EU vejpakke-projekt. Med udviklingen og implementering af den nye taxiregulering i 2018 skal du som den anden jurist sammen med et dedikeret administrativt team sikre taxareguleringsovergangsperioden og de udfordrende juriske opgaver, der følger med dette.

Du bliver en del af et team med høj faglighed, fokus på kollegial sparring, fællesskabet og den gode tone.

Vi forventer, at du:

  • Er cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • Har en stærk forvaltningsretlig profil
  • Gerne har erfaring med konkret sagsbehandling
  • Evner at samarbejde på tværs af fagligheder og ser værdien heri
  • Gerne har erfaring fra en politiskledet organisation
  • Er stærk i din juriske metode og har øje for detaljen
  • Sætter en ære i at omsætte jura til et letforståeligt sprog

Derudover ønsker vi os en kollega som:

  • Er selvstændig og tager ansvar for opgaveløsningen
  • Trives i et uformelt arbejdsmiljø og ser lyst på tingene, også når det er hektisk
  • Har lyst til faglig udvikling og har ambitioner
  • Sætter en ære i god service
  • Er god til at formulerer sig skriftligt og mundtligt både på dansk og engelsk
  • Trives i samarbejdet og dialog med kunder og kolleger

Om Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen i Ribe er en selvstændig styrelse, der hører under Transport- og Boligministeriet. Styrelsen har ansvaret for færdsel, syn, køre- og hviletid og bilteknik, hvor kerneområderne er tilsyn og regulering.

Du vil blive en del af en ung styrelse, hvor du i høj grad får mulighed for at præge din arbejdsdag og -opgaver. Derudover vil du blive en del af en arbejdsplads med sociale og faglige arrangementer på tværs af områder. Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Du kan læse mere om Færdselsstyrelsen på www.fstyr.dk.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Kasper Bruun Graversen på telefon 4187 1750

Stillingerne er faste stillinger på 37 timer. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og er til besættelse snarest muligt.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal på www.fstyr.dk senest den 10. maj. Test kan indgå i rekrutteringsprocessen.

Grundet Covid-19 gennemfører vi samtaler via Skype i uge 19 og 20.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ribe
  • Søndag den 10. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Ribe over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 1