Kontraktjurist til Team Jura & Kontrakter i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Nysgerrig og samarbejdsdygtig kontraktjurist til Team Jura & Kontrakter i Region Sjællands Koncern Indkøb

Vil du være med til at sikre borgerne i Region Sjælland mere sundhed pengene, og har du lyst til at være del af et team af dygtige jurister og gode kolleger? Så læs mere her, for Team Jura & Kontrakter skal bruge en kontraktjurist til at løse en bred vifte af spændende opgaver forbundet med kontraktstyring, kontraktjuridisk rågivning og kontraktindgåelse med stor betydning for regionens borgere.

Om jobbet som kontraktjurist hos Team Jura & Kontrakter

Region Sjælland arbejder for mere sundhed for pengene, og Team Jura & Kontrakter understøtter hele Region Sjælland med den ambition gennem juridisk rådgivning og kvalitetssikring af udbud og kontraktlige forhold, når det gælder indkøb og udbud. Teamet ledes af teamleder Iben Søndersted. Teamet besidder både stor erfaring og ekspertise og arbejder med at kvalitetssikre kontrakter og udbudsmateriale, rådgive om kontraktuelle og udbudsretslige problemstillinger og sparre med udbudskonsulenter og projektledere fra andre afdelinger om fx udbudsmateriale og kontrakter. Hvis du er vores kommende kollega, er du sammen med resten af teamet med til at løse afdelingens forskelligartede opgaver ud fra dine kompetencer og erfaring, og med mulighed for at vokse med opgaverne.

Som en del af jurateamet får du en lang række samarbejdspartnere uden for afdelingen, men bliver også en del af et team med et fagligt fællesskab, som er optaget af at yde bistand og være gode sparringspartnere og rådgivere for regionens virksomheder.

Team Jura & Kontrakter er en del af afdelingen Strategisk Indkøb og Jura, hvor der er i alt 25 kolleger. Selvom der er travlt, lægger vi vægt på at have et godt kollegaskab, gode faglige sparringsmuligheder, work-life balance samt muligheden for at dygtiggøre os.

Om teamet

Teamet består af kompetente og engagerede medarbejdere, der besidder gode samarbejdsevner, har det godt socialt indbyrdes, og sætter deres faglighed højt. Teamets primære samarbejdspartnere er Koncern Indkøbs egne udbudskonsulenter og Operationelt Indkøb. Herudover er Jura & Kontrakter den primære rådgiver og sparringspartner for det øvrige Region Sjælland inden for udbuds- og kontraktretten.

Teamets opgaver består først og fremmest i:

  • Sparring med udbudskonsulenter og projektledere ved forberedelse af kontrakter og udbudsmateriale.
  • Kvalitetssikring af kontrakter og udbudsmateriale.
  • Rådgivning om kontraktuelle og udbudsretlige problemstillinger.
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af skabeloner, vejledninger og værktøjer.
  • Opdatering af Koncern Indkøbs udbudskonsulenter om seneste retspraksis samt undervisning i relevante kontraktuelle og udbudsretlige problemstillinger.

Om jobbet som kontraktjurist

Som kontraktjurist forventes det, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.jur eller cand.jur.

Det forventes, at du har erfaring med kontraktret, herunder udarbejdelse og håndtering af kontrakter relateret til forbrugsvarer, tjenesteydelser og apparatur. Kendskab til udbudsretten vil også være en fordel.

Ansvarsområde

Du vil være ansvarlig for kontraktjuridisk rådgivning og kvalitetssikring ved indkøb af forbrugsvarer, tjenesteydelser og apparatur herunder identifikation af risici. Herudover vil du få ansvar for udarbejdelse og vedligeholdelse af kontraktskabeloner relateret til forbrugsvarer, tjenesteydelser og apparatur. Du vil skulle bidrage til udarbejdelse – og vedligeholdelse af et samlet kontraktoverblik. Du vil desuden skulle bidrage til udarbejdelse og vedligeholdelse af processer og værktøjer til kontraktstyring af kontrakter relateret til forbrugsvarer, tjenesteydelser og apparatur.

Om Koncern Indkøb

Koncern Indkøb i Region Sjælland arbejder for at skabe mest mulig sundhed for pengene til gavn for regionens kerneopgaver inden for sundhed, socialområdet og regional udvikling.

Vi har til huse i et lyst og moderne åbent kontormiljø, som ligger meget tæt ved Roskilde station. Her er Koncern Indkøbs ca. 55 medarbejdere samlet på to etager. Vi er en afdeling, hvor alle kender hinanden og bidrager til en god stemning gennem en god og rar omgangstone. Vi mener selv, at vi formår at holde humøret højt uanset travlhed, og vi håber, du vil være med til at bidrage til dette.

Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold, hvor der er gode muligheder for at arbejde hjemmefra, ligesom du i høj grad selv kan tilrettelægge din arbejdsdag.

Ansøgning

Send din ansøgning snarest muligt – og senest 15. marts 2023. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12 og 13.
Du må gerne kunne starte d. 1. juni 2023 eller snarest derefter.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Iben Søndersted på telefon +45 20 26 73 35.
Iben bliver din personaleleder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Roskilde
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som jurister
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6