Sagsbehandler, Ydelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Til nyoprettet stilling søger Arbejdsmarkedsafdelingen sagsbehandler til sagsteamet i Ydelse.

Arbejdsmarkedsafdelingen har som en del af "Sønderborg i arbejde" lavet en organisationsjustering og det betyder, at Ydelse pr. 1.9.2020 består af 20 medarbejdere, fordelt på 3 teams plus økonomisk rådgiver, faglig koordinator og teamleder. Den nyoprettede stilling organiseres i sagsteamet og ønskes besat hurtigst muligt.

Om jobbet

Som sagsbehandler i sagsteamet varetager du din egen sagsstamme, hvor du har ansvaret for opfølgning på løbende ydelser, som udbetales jf. Aktivloven. Vi arbejder i flere forskellige systemer, hvor vi modtager opgaver fra samarbejdspartnere eller advis´er fra div. systemer og ud fra disse håndterer mange forskellige typer opgaver, som knytter sig til borgers ydelse.
Vi træffer afgørelser om fx 225-timersreglen, sanktion og modregning af løn, pension etc.
Vi arbejder med kompleks lovgivning, hvilket vi synes er rigtig spændende og vi ønsker, at træffe de korrekte afgørelser, hvorfor vi løbende er i dialog med relevante samarbejdsparter om området. Det kan være kommunens egne jurister, Ankestyrelsen, eksterne undervisere etc.

Du vil også få en opgave med postfordeling i afdelingen, som du skal varetage sammen med en kollega fra ansøgningsteamet.

Vores primære kontakt til borgerne foregår telefonisk og vi deltager i møder hos jobrådgivere, såfremt der er behov for det.

Alle udbetalinger sker i KMD-aktiv indtil november 2020, hvor vi implementerer et nyt Ydelsessystem, KY. Det er en forudsætning, at du har flair for at lære nye og komplicerede systemer at kende.

Hvem er vi

Arbejdsmarkedsafdelingen i Sønderborg Kommune har siden etableringen i februar 2018 arbejdet målrettet med at skabe en ny organisation med et gennemgående fokus på effekter og resultater, tværfaglige synergier, borgerinddragelse og gode samarbejdsrelationer. Vi vil udvikle os til en datadrevet organisation, og have endnu større fokus på det, der virker.

Samtidig arbejder vi over hele linjen målrettet og resultatorienteret med vores indsats, og vi lægger vægt på at forbinde gældende lovgivning med høj faglighed, udvikling og gode resultater. Vi varetager hele beskæftigelses- og integrationsindsatsen i Sønderborg Kommune, og har fokus på at udvikle en tværfaglig og sammenhængende indsats, der har sigte på at øge borgerens tilknytning til arbejdsmarkedet.

Ydelse ser sig selv som en vigtig aktør i den beskæftigelsesrettede indsats. Vi tror på, at et godt samarbejde med borger og samarbejdspartnere kan være med til at bringe borgere på ydelse tættere på arbejdsmarkedet.

Derfor er det vigtigt for os, at vi kommunikerer på en måde, som alle kan forstå og at vi formår at formidle kompliceret lovgivning på en let forståelig måde, både på skrift og i tale.
Det er afgørende for os, at vores samarbejdspartnere i Arbejdsmarkedsafdelingen er tilfredse med samarbejdet med os og derfor gennemfører vi 2 gange årligt en tilfredshedsmåling blandt jobrådgiverne.

Ydelse har det sidste år været igennem en forandringsproces, hvor der er blevet etableret en teamstruktur, som stadig er under udvikling. Du vil få mulighed for at præge den fortsatte udvikling af både team og afdeling. Vi vil gerne ende med selvstyrende teams, så det er vigtigt, at du har lysten og evnerne til at være en del af denne proces.

Vi tilbyder:

  • Et spændende job, som løbende ændrer sig i takt med opgaveløsningen i afdelingen
  • Fagligt dygtige kolleager
  • Mulighed for at arbejde med tværfaglige sammenhænge omkring den helhedsorienterede beskæftigelsesindsats
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • En tydelig ledelse, der arbejder for en åben kultur, hvor trivsel og effektiv opgaveløsning står højt på dagsordenen

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant uddannelse. Det kan være en administrativ uddannelse, socialformidler eller socialrådgiver.
  • Er god til at skabe overblik over din egen sagsstamme, kan arbejde systematisk og ønsker at være med til at sikre driften i afdelingen
  • Kan og vil arbejde tæt sammen med kollegaer, faglig koordinator og ledelse
  • Har gode kommunikative evner både verbalt og på skrift
  • Har lyst til at være en del af en afdeling i konstant udvikling

Vil du vide mere:

Du kan læse mere om Sønderborg Kommune samt beskæftigelses- og integrationsområde på www.sonderborgkommune.dk..

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Lene Sloth, 27905087 eller [email protected].

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er på fuldtid og med tiltrædelse senest den 1.8.2020 eller efter aftale. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Ansættelsesprocedure:

Der er ansøgningsfrist onsdag d. 24.6.2020. Vi forventer at holde samtaler mandag d. 29.6.2020.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=65a83d46)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Sønderborg
  • Onsdag den 24. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som jurister
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1