Jurist til køb og salg af fast ejendom og in-house rådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for at forhandle kontrakter og yde in-house rådgivning som generalist?

Så er jobbet som jurist i Team Jura i Høje-Taastrup Kommunes Byrådscenter lige dig. Du får et attraktivt job med faglige udfordringer og egne ansvarsområder indenfor:
  • Køb og salg af fast ejendom
  • Juridisk rådgivning af organisationen indenfor mange forskellige retsområder.


Hos os får du en nøglerolle ift. at sikre det juridiske i kommunens ejendomshandler. Du får et stort ansvarsområde med opgaver der spænder bredt og kræver høj grad af selvstændighed. Du får en bred kontaktflade i og udenfor organisationen, og du får gode kolleger med høj faglighed og et godt arbejdsmiljø med mulighed for hjemmearbejde.

Arbejdspladsen er tæt på Høje-Taastrup Station, som du når med regionaltoget på 15 min. fra Hovedbanegården.

Du bliver en del af Team Jura i Høje-Taastrup Kommunes Byrådscenter,hvor vi arbejder specialiseret med hver vores opgaveområder samtidig med, at vi varetager rådgivning af hele organisationen som generalister. Vi har ugentlige teammøder med fokus på faglig sparring, som vi prioriterer højt.

Team Jura er kommunens interne advokatkontor, som yder professionel sparring og rådgivning indenfor alle grene af juraen til hele organisationen. Det giver dig en afvekslende hverdag med mange forskellige faglige udfordringer. Høje-Taastrup Kommune er inde i en rivende udvikling, og vi har mange byggerier i gang, hvor der er behov for, at du bistår med juridisk indsigt i entrepriseret.

Dine primære opgaver er:
  • Køb og salg af fast ejendom. Du vil arbejde tæt sammen med Team By- og Boligudvikling og erhvervsservicechefen om de ejendomme som kommunen køber eller sælger. Du deltager i forhandlinger, udarbejder udbudsvilkår, skriver og tinglyser skøder, og sørger for at en handel bliver ført helt til dørs.
  • Understøtte og vejlede hele organisationen om mange forskellige retsområder blandt andet forvaltningslov, offentlighedslov og en række privatretlige spørgsmål, f.eks. entrepriseret. Her vil du opleve, at der er stor variation i opgaverne og ofte behov for hurtige svar. Du kan forvente opgaver indenfor alle de retsområder, som en kommune arbejder med, f.eks. også servicelov, planlov, dagtilbudslov osv.
  • Myndighedsgodkende grundejerforeningsvedtægter i samarbejde med Kommunens planmyndighed. Opgaven udgør en lille del af de samlede opgaver, og består i at sikre den kommunale interesse i grundejerforeningsvedtægterne.
  • Intern undervisning indenfor forvaltningsretlige emner.


Som vores nye kollega er du specialiseret inden for fast ejendomsret.
Vi vægter at du:
  • Har indgående kendskab til og erfaring med køb og salg af fast ejendom og entrepriseret. Du har måske erfaring som advokat eller erfaring med tilsvarende opgaver fra kommune eller stat.
  • Kommunikerer kvalificeret og forståeligt til andre fagligheder både mundtligt og skriftligt, og du evner at sætte dig ind i andre faggruppers vilkår.
  • Kan levere med kort varsel, og forstår at prioritere opgaver.
  • Du er hjælpsom og en holdspiller.
  • Har lyst til at undervise i forvaltningslov og offentlighedslov.
  • Forstår hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation.
  • Har erfaring med at anvende IT i det daglige arbejde (Office 365, Karnov Online mv.)


Yderligere oplysninger
Team Jura består af tre jurister og en specialkonsulent. Vi yder brugbar og løsningsorienteret rådgivning til hele organisationen.

Vi varetager mange forskellige juridiske opgaver og sekretariatsbetjener huslejenævn, beboerklagenævn, bevillingsnævn og hegnssyn. Vi har også tilsynet med de almene boliger, og vi er med når der skal afholdes valg.

Team Jura ledes af kommunens chefjurist og er en del af Byrådscentret, som består af forskellige teams, der alle arbejder med at understøtte organisationen inden for fx politisk betjening, kommunikation, byudvikling, projekter m.v.

Jobbet er en fast ansættelse på 37 timer/ugen og med start d. 1. maj.
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte daglig leder og chefjurist Anette Vorm på tlf. 43591816.

Ansøgningsfrist mandag d. 22.02.2021
I din ansøgning vil vi bede dig om at beskrive, hvad du vil bidrage med i Team Jura.

Vi holder første samtalerunde d. 05.03.2021. Herefter inviterer vi udvalgte kandidater til anden samtale, hvori der også indgår en test.

Ansøgning sker via kommunens e-rekrutteringssystem. Ansøgning vedhæftes CV og eksamensbevis med karakterudtræk for både bachelor og kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Taastrup
  • Mandag den 22. februar 2021

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3