Dygtig generalist til ledelsesbetjening og juridisk sagsbehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du analytisk skarp og stærk til at kommunikere både mundtligt og skriftligt? Har du flair for juridisk sagsbehandling, organisatorisk tæft og erfaring med ledelsesbetjening? Og kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk ledelsessekretariat i Danmarks største styrelse? Så er du måske vores nye kollega i fagområdet Erhverv i Skattestyrelsen.

En spændende og travl hverdag i et fagligt stærkt miljø
Vi søger en dygtig og engageret kollega, der med solid akademisk baggrund og skarpe formuleringsevner kan bidrage til vores juridiske opgaveløsning, ledelsesbetjening og faglige udvikling. Du kommer til at arbejde tæt op af Erhvervsledelsen i krydsfeltet mellem politik, jura, drift og udvikling, og du vil være med til at løse en central opgave i staten med at sikre rettidige og korrekte skattebetalinger hos erhvervsvirksomhederne. Dine arbejdsopgaver vil variere og vil bl.a. kunne omfatte:

  • Samarbejde med kolleger om udarbejdelse af bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og anden ministerbetjening
  • Sagsbehandling og koordination af aktindsigt- og indsigelsessager
  • Koordinering af høringer over ny lovgivning mv.
  • Udarbejdelse af juridiske notater og anden juridisk rådgivning til ledelsen
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af interne retningslinjer og vejledninger mv.
  • Opfølgning på anbefalinger fra fx Rigsrevisionen, Folketingets Ombudsmand og Skatteforvaltningens Borger- og retssikkerhedschef.

Afhængig af dine kompetencer og interesser vil du også få udviklingsopgaver, som du løser i samarbejde med kollegaer.

Faglig, professionel og fleksibel

Du har en relevant videregående uddannelse gerne med en juridisk profil som fx cand.jur. eller cand.merc.(jur.) eller en politologisk baggrund som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller tilsvarende. Du har også gode juridiske kompetencer bl.a. inden for forvaltningsret. Du har måske erfaring fra en offentlig forvaltning, hvor du har arbejdet med sagsbehandling, ledelsesbetjening mv., og du har forståelse for politiske, organisatoriske og samfundsmæssige problemstillinger. Er du nyuddannet med de rette kompetencer, sørger vi for oplæring.

Herudover forventer vi, at du:

  • Er analytisk stærk og kommunikativ skarp i skrift og tale
  • Evner at sætte dig hurtigt ind i nyt stof og kan se sammenhænge og udfordringer på tværs
  • Har god forståelse for beslutningsprocesser og interessenthåndtering
  • Trives med at have mange bolde i luften og være med til at sikre, at vi når i mål og får kritiske opgaver løst til tiden
  • Er selvstændig og initiativrig og kan bevare overblikket, når der er mange opgaver og korte deadlines
  • Er imødekommende, serviceminded og god til at samarbejde og koordinere på tværs af faglige og organisatoriske skel.

Om os

I fagområdet Erhverv i Skattestyrelsen arbejder vi for at sikre, at erhvervsvirksomhederne betaler korrekte skatter, moms og afgifter til tiden. Du vil blive en del af Ledelsessekretariatet Erhverv, hvor vi er ca. 17 kollegaer, hvis primære fokus er at understøtte den samlede Erhvervsledelse i at skabe gode resultater i arbejdet med at gøre det nemmere for virksomheder at betale den rigtige skat til tiden. Vi arbejder med styring, planlægning, koordinering samt udvikling, og vi er udførende led på tværgående opgaver for fagområdet Erhverv, der har ca. 1.000 medarbejdere på adresser i hele landet.

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver og faglig udvikling, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kolleger samt stor faglig sparring. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på faglighed, udvikling, god trivsel og et godt kollegaskab.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 8. februar 2022. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Henriette Benzon Bang på tlf. 72 37 30 42.

Vi forventer at inddrage en opgavecase samt personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Engelholm Allé 1, 2630 Taastrup.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Taastrup
  • Tirsdag den 08. februar 2022

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3