Contract managers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Forestil dig et job, hvor du:

  • Får mulighed for at få ansvar og dygtiggøre din inden for kontraktstyring
  • Bliver en del af et stort projekt og får et godt indblik i, hvordan kommercielle, juridiske, strategiske og tekniske fagdiscipliner spiller sammen
  • Bliver en del af et af de største og mest komplekse projekter, der bidrager til den grønne omstilling i Danmark.


Vi er netop nu i fuld gang med at revolutionere fremtidens kollektive trafik. Et af vores største projekter er ”Fremtidens S-bane”, der går ud på at automatisere S-banen. Det er et stort ansvar, og vi samler de bedste kollegaer fra hele verden til at lede, drive og gennemføre opgaven. Og det er her, du kommer ind i billede

''Hos DSB er contract management en anerkendt og prioriteret disiplin. Man får en enormt spændende rolle med kontraktarbejde i kontakfladen mellem den juridiske, tekniske, finansialle og kommercialle del'' fortæller Anne Marie Egebjerg, der er Senior Contract Manager i DSB.

Velkommen til Legal & Commercial Contract Management Vi ser frem til at byde dig velkommen i Legal & Commercial Contract Management, hvor vi er 25 kollegaer. Afdelingen består af tre teams, hvoraf du bliver en del af teamet ”Legal Commercial Tender Management”, som foruden dig tæller ni kollegaer.

I afdelingen er diversiteten høj: nogle er ingeniører, andre har en juridisk uddannelse og én har en militær baggrund. Nogle er nyuddannede, andre har mange års erfaring. Vi taler ofte engelsk, fordi vi er en afdeling med mange forskellige nationaliteter.

''I teamet er der god steming. Vi drager omsorg for hinanden og har fokus på at finde løsninger i fælleskab'' fortæller Anne Marie Egebjerg.

Du får rig mulighed for faglig udvikling, da vi arbejder med en moderne læringskultur, hvor feedback og ”lessons learned” står højt på agendaen.

Vi spiller en stor rolle i forbindelse med at gennemføre vores udbudsprocesser, udarbejde vores strategisk vigtige kontrakter – og professionelt følge op på dem efterfølgende.

Vi arbejder hver især ude i det projekt, vi er tilknyttet. For dit vedkommende vil det være et af de projekter, der relaterer sig til Fremtidens S-Bane.

I Fremtidens S-Bane anskaffer vi stort set alle former for ydelser indenfor; tog, vedligehold, IT (hardware, software, serviceydelser), bygge- anlægsarbejder og rådgiverkontrakter. Baseret på din erfaring og interesse, finder vi det bedste match mellem dig og et af vores projekter.

Uanset hvilket projekt du bliver en del af, vil du få et tæt samarbejde med især vores projektledere, jurister, øvrige Contract Managers, teknikere og vores eksterne samarbejdspartnere.

Din hverdag En typisk arbejdsdag afhænger af, hvilket projekt du bliver tilknyttet, idet projekterne er i forskellige faser.

Din arbejdsdag kan f.eks. starte med, at du har et møde med projektlederen. I gennemgår udkast til opgavebeskrivelser for de eksterne rådgivere. I sikrer, at det er afstemt med projektets budget, tidsplaner og forventninger.

Efter sparring med en kollega sender du udkastet til godkendelse. Herefter arbejder du med at forstå vores nye kontraktstyringssystem, (Contract Lifecycle Management system - CLM), så du kan stille relevante krav til vores tilbudsgivere eller leverandør til, hvordan vi mest effektivt arbejder sammen i systemet.

Frokosten spiser du sammen med kollegaer fra projektteamet, og derefter starter du på en opgave, der går på at forberede de forhandlinger, vi skal have med vores tilbudsgivere eller leverandør. Du skal facilitere forhandlingsmødet, og laver et udkast til drejebog.

Dine opgaver afhænger af erfaring og motivation, men kan i første omgang fx være:

  • At sikre at alle processer er på plads i relation til vores kontrakter, lige fra identifikation af vores behov til opfølgning på leverandørens kontraktuelle forpligtelser.
  • At skrive relevante kommercielle krav og krav relateret til den efterfølgende kontraktuelle opfølgning (fx governance, eskalation, systemer der skal arbejdes i, forpligtelsesstyring, rapportering mv.).
  • At forhandle ”dine” krav med leverandørerne under udbudsprocesserne,
  • At lave effektiv kontraktstyring af nogle vores kontrakter.
  • At arbejde i og med vores kontraktstyringssystem, CLM – evt. på sigt som superbruger.

Hvem er vi på udkig efter? Vi leder både efter dig, der har mange år eller blot et par års erfaring med kontraktstyring af fx rådgiveraftaler, IT-kontrakter, vedligeholdelseskontrakter, ”asset”-kontrakter, eller bygge- og anlægskontrakter.

Derudover kan du sikkert nikke genkendende til følgende:

  • Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være Cand.Merc., Økonom, Ingeniør. På bachelor- eller kandidatniveau.
  • Har interesse for IT-systemer og kan hjælpe os med at få fuldt udbytte af vores nuværende system. Måske har du erfaring med CLM-systemer.
  • Du har erfaring med at arbejde på engelsk, da vi arbejder med tilbudsgivere/leverandører, konsulenter og kolleger fra hele verden.
  • Du er selvstændig, har høj motivation og tager imod nye opgaver med et smil.

Hvad tilbyder DSB? Nogle af de personalegoder som du omfattes af, er

  • Gratis transport med DSB.
  • Fleksible arbejdstider og hjemmearbejde et par dage om ugen.
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og PureGym.
  • Pension og sundhedsforsikring.
  • Frokostordning og mulighed for at købe mad med hjem


Læs mere om vores personalegoder og om DSB som arbejdsplads.

Søg nu

Ansøgningsfristen er d. 24. januar 2024.

Vi evaluerer og gennemfører samtaler løbende, så skynd dig at søge.

Upload cv, ansøgning og eksamenspapirer. Du kan også uploade en video.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Westh på tlf. 2468 0963.

#LI-Hybrid
#LI-NF1

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Taastrup
  • Onsdag den 24. januar 2024

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3