Genopslag: Jurist til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vi søger en jurist, som kan bidrage til Teknik & Miljøs ambitioner gennem professionel og serviceminded rådgivning og sagsbehandling.
I Teknik & Miljø stræber vi efter at være en central drivkraft i udviklingen af Vejle Kommune. Vi skaber og udvikler rammerne for borgerne, lige fra veje og bolig- og erhvervsområder til kommunens enestående natur. Borgerne, erhvervslivet og politikerne er således vores nærmeste samarbejdspartnere.

Om jobbet


Jobbet består primært af:
  • Formidling af komplekst juridisk stof til chef/ledergruppen
  • Kvalitetssikring i relation til forvaltningsloven, offentlighedsloven og kommunalfuldmagten, herunder aktindsigter og datasikkerhed
  • Juridisk sagsbehandling inden for Klima, Energi og Miljøområdet
  • Generel juridisk rådgivning og vejledning af kollegaer i Teknik & Miljø
  • At bidrage til at udvikle myndighedsbehandlingen bl.a. i form af undervisning


Du vil blive en del af et energisk Team, hvor du har dine egne ansvarsområder, men altid kan sparre med dit team. En dag på kontoret vil typisk bestå af en kort morgenbriefing i teamet om, hvad man hver især aktuelt arbejder med og derefter rådgivning af og møder med interne og eksterne interessenter. Alle dage er dog uforudsigelige, og det sker ofte, at der kommer en hastesag, som skal prioriteres frem for det planlagte.

Vi forventer af dig:


Du er uddannet cand.jur. og har gerne erfaring med arbejde i offentlig organisation. Du har kendskab og gerne erfaring indenfor klima, energi og miljøret. Stillingen indeholder mange store og komplekse opgaver, og har du blot erfaring med en del af ovenstående og en stor interesse generelt for det miljøretlige område, modtager vi også gerne en ansøgning fra dig.

Derudover skal du være skarp og præcis i både skrift og tale, og du skal have lyst til at dele din viden med andre. Du skal kunne fungere som en god og ligeværdig sparringspartner i hverdagen for Stabens samarbejdspartnere. I praksis betyder det, at du kan sætte dig i andres sted og tænke udefra og ind.

Vi lægger vægt på, at du er åben og nysgerrig og vil bakke op om udviklingen i Teknik & Miljø og Vejle Kommune. Det forudsætter, at du selv har lyst til at udvikle dig sammen med os og levere en service, der er ud over det forventelige.

Vi tilbyder dig:


Et godt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af et energisk team, som udover at være meget fagligt kompetente kollegaer også er søde og humoristiske at arbejde sammen med.

I stillingen som jurist i Teknik & Miljø vil du blive udfordret med en bred vifte af opgaver og få indblik i betjening af politiske udvalg. Du vil opleve, at her er "højt til loftet" og opbakning til at bære gode idéer videre. Der er mulighed for at få et stort netværk og for at samarbejde med mennesker med vidt forskellige faglige baggrunde.
En af Teknik & Miljøs værdier er at udvikle de rette kompetencer. Hvis du har uudnyttet potentiale vil vi gøre, hvad vi kan for at dyrke og udvikle dette potentiale.

Vores arbejdsplads ligger i centrum af Vejle med placering lige ved siden af Vejles banegård. Der er kantine tilknyttet Teknik & Miljø.

Om os


  • Teknik & Miljø skaber de bedst mulige rammer og betingelser for kommunens fysiske og strategiske udvikling og drift. Det gælder vores infrastruktur og udviklingen af byerne, naturen, miljøet og byggeriet
  • Teknik & Miljø er som virksomhed ambitiøs og prioriterer god ledelse og topmotiverede medarbejdere. Og ikke mindst er der et stærkt fokus på, at vi er til for borgerne. Det kommer bl.a. til udtryk ved et højt serviceniveau.
  • Team Jura er en del af ’Politik, HR & Kommunikation’ i Stabene. Her finder du også HR, Kommunikation & Digitalisering, styringen af kommunens Almene boligselskaber, vores dagsordensansvarlige for betjening af 3 politiske udvalg og Chefsekretærerne.
  • Stabene er en understøttende funktion for forvaltningen og er centrale medspillere i organisationens udvikling af Vejle Kommune. Vi vil være de foretrukne sparringspartnere for politikere og for resten af Teknik & Miljø og Vejle Kommune.

Løn og ansættelsesvilkår


Der er tale om en fast stilling på 37 timer med ansættelse pr. 1. oktober 2021. Løn i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.

Flere oplysninger


Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores jurist Laura Nielsen på tlf.: 76 81 22 21 eller Sekretariatsleder Sina Petersen på tlf.: 24 89 87 64.

Ansøgningsfrist


Vi skal have din ansøgning senest den 9. august 2021. Vi forventer at holde første samtale mandag og onsdag i uge 33.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Vejle
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i Ribe

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant juridisk erhvervserfaring inden for digitalisering? Er du nysgerrig på nye digitale teknologier, herunder kunstig i..
    • Jurist
    • Ribe
    Få mere info
  • Jurist i Ribe

    Brænder du for at arbejde med GDPR, forvaltningsret og informationssikkerhed i en offentlig udviklingskontekst? Er du struktureret, grundig og nysgerrig på nye digitale teknologier? Så er du måske .
    • Jurist
    • Ribe
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    Har du lyst til at være en del af et fagligt stærkt juridisk team, der prioriterer sparring og vidensdeling i hverdagen, så..
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Jurist i Varde

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 6800 Varde
    • Jurist
    • Varde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Vejle over tid

Dato Alle jobs som jurister
29. juli 2024 2
28. juli 2024 3
27. juli 2024 3
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 4
23. juli 2024 4
22. juli 2024 4
21. juli 2024 4
20. juli 2024 4
19. juli 2024 4
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 6
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 7
6. juli 2024 5
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4