Juridisk medarbejder til tidsbegrænset stilling i [xxxxx]s Ledelsessekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Er du en engageret og løsningsorienteret jurist? Kan du se dig selv i en tidsbegrænset stilling i Hjemmeværnskommandoens ledelsessekretariat?

Så er det dig vi mangler!

Om os

Hjemmeværnskommandoens ledelsessekretariat er en afdeling i stabens Koordinationsdivision.
Afdelingen består af et koordinationselement, et adjudanturelement og et kommunikationselement.
Ledelsessekretariatet består af både militært og civilt ansatte.

Vores primære opgaver er at yde støtte til Hjemmeværnsstabens divisioner og afdelinger, samt at yde rådgivning og vejledning til myndigheder i Hjemmeværnet.

Om stillingen

Om stillingen:
Du bliver den ene af to jurister i afdelingen. Du vil komme til at arbejde med sager af varieret kompleksitet, og inden for mange forskellige retsområder, herunder:
• Erstatningsret
• Forvaltningsret
• Personalejura
• Aftaleret og søret

Du yder juridisk bistand i forbindelse med eventuelle pressesager og sager af relevant lovgivningsbetydning for Hjemmeværnet.
Derudover sparer du juridisk med Hjemmeværnets databeskyttelsesrådgiver angående Persondataforordningen.

Ved siden af dit speciale som jurist, indgår du i det dygtige team af sagsbehandlere, der til dagligt håndterer helt generelle sager relateret til ledelsesstøtte, enten som selvstændig
sagsbehandler eller som en del af et eller flere projekter.

Om dig

Du er cand. Jur, cand.merc.jur eller tilsvarende med stærke skriftlige og mundtlige egenskaber. Kendskab til Hjemmeværnet eller Forsvaret er en fordel, men ikke et krav.
Som person er du nysgerrig og har et stort gå på-mod. Du kan lide at arbejde med en blanding af generelle og konkrete sager, og du trives med korte tidsterminer.

Du er samarbejds- og løsningsorienteret og i stand til at kommunikere med faglige og komplekse problemstillinger - også til personer uden juridisk baggrund. Du bidrager aktivt, kvalificeret og konstruktivt ved opgaveløsning i teams eller arbejdsgrupperegi.

Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du har en fleksibel og positiv tilgang til den omskiftelighed, der kan være i opgaveporteføljen for en travl operativ stab.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesperioden er indledningsvis pr. 01. juli 2022 - 31. december 2022. En hurtigere ansættelse kan gennemføres, såfremt det er muligt.

Du bliver ansat som fuldmægtig og aflønnet efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten på basisløntrin 4 – 8. Afhængig af dine kvalifikationer, er der mulighed for at forhandle et tillæg. Til stillingen er der knyttet et anciennitetsafhængigt rådighedstillæg, samt en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 % af basisløn.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTRAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte major, Kim Broberg på tlf.: 72 82 00 08. Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR konsulent, Betina Koch-Søfeldt på tlf: 72 81 91 28.

De bedes sende din ansøgning, CV samt uddannelsesbevis via linket. Ansøgningsfristen er den 12. juni 2022 og vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede nu. Tiltrædelse snarest muligt.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem
dynamik og nytænkning.

Mere om Hjemmeværnskommandoen
Hjemmeværnskommandoen (HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed, og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet.
HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation, og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben. HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af personel og enheder, herunder løsning af militære opgaver for Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet, samt hjælp til civile myndigheder. HJK står for information om Hjemmeværnet, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJK med Hjemmeværnsstab, afdelinger og divisioner har til huse på Vordingborg Kaserne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Vordingborg
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Jurist på Sydsjælland

    Dine arbejdsopgaver:før-/og eftersagsbehandling af butikkens sagerudarbejdelse af købsaftalerevt. berigtigelses-/og tinglysningsmæssige ekspeditionerforefaldende kontoropgaverVi forve..
    • Jurist
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Jurist i Hele Danmark

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Jurist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jurist i Næstved

    Vi søger energiske og selvstændige jurister, der har opbygget en væsentlig erfaring inden for familie- og arveret, og som er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Erfaring med familie- og ar..
    • Jurist
    • Næstved
    Få mere info
  • Jurist i Vordingborg

    Vi søger energiske og selvstændige jurister, der har opbygget en væsentlig erfaring inden for familie- og arveret, og som er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Erfaring med familie- og ar..
    • Jurist
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2