Faglig leder til jobparate borgere på kontanthjælps- og a-dagpengeområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Fagligt skarp leder, der skaber fælles forståelse og rammer

I Center for Arbejdsmarked søger vi en faglig leder, som kan skabe faglige relationer og retning for vores 26 dygtige medarbejdere, der dagligt vejleder kommunens jobparate borgere på kontanthjælps- og a-dagpengeområdet. Er du skarp til at reflektere over egen praksis og ser potentiale i samarbejde på tværs af organisationen? Så er du måske vores nye kollega?

Et center med klart formål

I Næstved Kommune består den administrative organisering af 10 centre - 2 tværgående centre og 8 fagcentre, heraf er Center for Arbejdsmarked det ene. Vi er ca .320 medarbejdere i Center for Arbejdsmarked, som arbejder for to hovedformål:

  • At hjælpe borgerne med at finde et varigt job, der matcher deres kompetencer og situation
  • At forsyne virksomhederne med den arbejdskraft, de har brug for

Opgaver og ansvar

Som faglig leder for "Jobparate KH" som tæller ti medarbejdere og "A-dagpenge" som tæller 16 medarbejdere, er det dit ansvar at omsætte de strategiske og politiske mål, der kommer fra din ledelse, til forståelige og konkrete retninger og måder at arbejde på, så medarbejderne aldrig er i tvivl om kursen, rammerne og formålet. Samtidig er du faglig skarp ift. lovgivning og bredt funderet ift. arbejdsmarkedet herunder tendenser og principper inden for rekruttering og "veje til job". Begge teams er sammensat af myndighedssagsbehandlere, jobkonsulenter, virksomhedskonsulenter samt vejledere – du skal kunne understøtte og udfordre alle fagligheder.

Ledelsesansvar:

  • Du er som personaleleder motiverende, inspirerende, rådførerende og rammesættende. Du kan håndtere de forskellige opgaver, der følger med personaleansvar.
  • Du afholder MUS/GRUS og er i øvrigt altid åben for en snak om udviklingsmuligheder.
  • Du lytter og handler på inputs. Det er essentielt at du formår at hæve dit perspektiv organisatorisk og at du kan opsummere og følge op!
  • Du kan skabe fælles forståelse og rammer for selvledende teams, som er måden vi arbejder på – nu og i fremtiden. Det betyder bl.a. at du er god til at understøtte medarbejdere som arbejder projektorienteret og afprøver nye tilgange.

Se vores principper for selvledelse her.

Fagligt ansvar:

  • Du holder dig altid opdateret på lovgivning og opsøger relevant information. Vores faglige niveau er højt, og du skal kunne spare med medarbejderne og træffe beslutninger på baggrund af dit og teamets høje faglighed.
  • Dit perspektiv er udadrettet, du er velorienteret og ved hvad der foregår i organisationen, så du altid kender de potentialer, der er for samspil på tværs af faggrupperne.
  • Du kigger også ud af organisationen, hvor du holder dig opdateret om job-, uddannelse – og andre opkvalificerende muligheder, samt inviterer andre organisationer og parter fra erhvervslivet til samarbejde.
  • Du har det faglige ledelsesansvar op opfølgning på dette.

Krav, ønsker og forventninger

Ønskeligt har du min. 3 års erfaring med ledelse af større medarbejdergrupper, men det er ikke afgørende. Alternativt har du lederuddannelse og er indstillet på at tage ansvar fra dag et. Det kan også være, du er faglige spydspids/ressourceperson, der har løst mange af denne typer opgaver gennem årene og er indstillet på at tage lederuddannelse ved siden af dit arbejde. Det er et krav, at du har erfaring med formidling af lovgivning, og at du har rekrutteringsfaglig viden eller erfaring.

Vi er en organisation, der er under konstant påvirkning, hvorfor det vigtigste for os er, at du er tro mod din egen faglighed og at du kan stå ved dine beslutninger. Du er samtidig heller ikke bange for at træffe valg, der går i en anden retning, hvis du kan se, at det giver mening for borgeren, organisationen og det fælles mål.

Se job- og personprofil her.

Se Næstved Kommunes værdigrundlag her.

Er det naturligt for dig at danne relationer?

Medarbejderne, du skal være leder for, har et ønske om at få en faglig leder, som er dygtig til at skabe relationer, tillid og tryghed, så de har roen til at arbejde og udvikle sig fagligt. Det er vigtigt for gruppen, at du er en person, der er ok med ikke altid at være "i kridthuset" og at du ikke tager kritik personligt, for vi har brug for en leder at sparre og diskutere fagligt med – sådan bliver vi stærkere. Det er vigtigt, at du tør gå forrest, men kender vigtigheden af at se tilbage og sikre, at alle er med.

Du bliver en del af ledergruppen med 13 ledere på forskellige niveauer, hvor du finder rig mulighed for sparring. I ledergruppen har vi en forventning om, at du kan argumentere for dine beslutninger og bringer gode perspektiver på bordet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger som udgangspunkt overenskomst indgået med HK/Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening.

Tiltrædelse gerne 1. august, men vi er indstillet på at vente på den rette kandidat.

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag.

Ansøgningsfrist: Søndag den 12. juni.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 16. og 17. juni. Anden samtale holdes tirsdag den 28. juni.

Processen

Bliver du indkaldt til samtale, vil du forud for samtalen få tilsendt en case, som du skal forberede og præsentere i samtalen. Hvis du efterfølgende bliver indkaldt til anden samtale, vil du blive personlighedstestet, som vil være en del af anden samtale.

Hvis du vil vide mere

Spørgsmål kan rettes til teamleder Helle Nygaard på tlf.: 2545 0461.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Næstved
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder på Sydsjælland

    Er du god til at bedrive faglig ledelse og sætte borgeren først.Har du en solid sundhedsfaglig baggrund, holder du af at sætte borgeren først, og vil finde det inspirerende at bidrage til kompetent..
    • Afdelingsleder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Næstved

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Grønlandsvej i Næstved I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker me..
    • Afdelingsleder
    • Næstved
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Stege

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Stege
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vordingborg

    Bliv en del af et engageret team, og gør en forskel som assisterende distriktsleder i Præstø!Søger du et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en reel forskel i folks liv? Måske har du allerede en..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Næstved over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2