Virksomhedskonsulent med det sorte bælte i relationer til Team Job

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du ambitiøs på de unges vegne, og vil du bidrage til at udvikle de unges talenter og kompetencer? Tror du på gode relationer og det gode match? Og vil du være med til at sikre, at flest mulige unge får fodfæste på arbejdsmarkedet? Så søger vi lige netop dig!

Vi søger en ny kollega, som har flere års erhvervserfaring som virksomhedskonsulent til Team Job. Du har et solidt kendskab til beskæftigelseslovgivningen og andre relevante understøttende lovgivninger.

Hvem er vi?
Team Job varetager den beskæftigelsesrettede indsats overfor unge i alderen fra 18 til og med 29 år. Vi arbejder med alle grupper af uddannelseshjælpsmodtagere samt dem i ressourceforløb. Vi er 11 ungerådgivere (myndighedssagsbehandlere), en faglig koordinator, en virksomhedskonsulent, en fritidsjobkonsulent og en SSP-koordinator. Derudover har vi en afdelingsleder, som du refererer til. 

Vi hører til i det nyetablerede fagområde Unge og Uddannelse, som ud over os består af det kommunale fritidsområde, uddannelsesområdet og myndighedsområdet for unge fra 12 – 18 år. Vi er ret nye sammen, men har store ambitioner.

Vi tror på, at alle unge har ressourcer og talenter, som de kan bruge til at finde deres egen vej til et selvstændigt liv med fodfæste i positive fællesskaber og et varigt fodfæste på arbejdsmarkedet. Derfor er vi optaget af, hvad der skaber værdi for de unge via en tæt og inddragende dialog. 

Om jobbet
Vores nye virksomhedskonsulent skal sammen med vores nuværende primært varetage den virksomhedsrettede indsats for unge. I gør det ikke alene, men sammen med de 11 ungerådgivere, og i tæt koordinering med Virksomhedsservice i Jobcenter Fredericia. Opgaverne varierer fra opsøgende virksomhedskontakt; hen over opfølgninger på borgerforløb; til udarbejdelse af beskrivelser af borgerforløb - og alt det, der ligger ind imellem og udover. Vi har et jobrettet fokus, og har altid blik for lønnede timer.

Derfor skal du brænde for kontakten til virksomhederne, samtidig skal du trives med det borgervendte arbejde. Virksomhederne vil gerne samarbejde med os, men mange unge har brug for en ekstra hjælp til at finde det rette match med en virksomhed. Derfor skal du kunne se dig selv i at arbejde kreativt og individuelt.

Dine opgaver
Dine opgaver vil bestå af at etablere praktikker og/eller lønnede timer. Du vil få ansvar for etablering, opfølgning og opsamlende beskrivelser på de virksomhedsrettede forløb. Derudover skal du bidrage til at sikre brobygningen mellem Unge og Uddannelse og Jobcentrets Virksomhedsservice. Ad hoc kommer du også til at undervise i forskellige former for beskæftigelsesrettede tilbud. Du skal ligeledes være indstillet på at bidrage til andre virksomhedsrettede opgaver som f.eks. fritidsjobindsatsen.

Vores forventninger til dig
Du har et solidt kendskab til forholdene på arbejdsmarkedet. Du er kreativ, udadvendt og netværksskabende. Samtidig er det afgørende, at du evner at indgå i et tæt samarbejde med kollegaerne i de fleste af kommunens enheder - fx Jobcenter, fritidsområdet og socialområdet.

Hvem er du:

  • Du har erfaring indenfor beskæftigelsesområdet og som opsøgende virksomhedskonsulent
  • Du har kendskab til det lokale erhvervsliv
  • Du er stærk i dialogen med borgere og virksomheder, du kan sætte tydelige rammer, og er dygtig til at forventningsafstemme
  • Du kan kvalificere vores arbejde med jobmatch med fokus på de unges kompetencer og styrker, og arbejdsmarkedets aktuelle behov for arbejdskraft
  • Du har viden om relevante indsatser og ordninger indenfor beskæftigelsesområdet til servicering af virksomheder og borgere
  • Du har stærke relationelle og kommunikative kompetencer
  • Du er god til at motivere borgerne mod realistiske jobønsker og jobåbninger
  • Du er struktureret og systematisk, har en stærk datadisciplin og erfaring med skriftlig dokumentation
  • Du kan arbejde selvstændigt, men trives bedst i et tæt samarbejde med kolleger
  • Du kan udtænke kreative bud på løsninger og vejen frem
  • Du har kørekort og bil til rådighed.

Vi forventer endvidere, at du evner at holde fokus på, at den unge er aktør i eget liv med eget ansvar. Desuden skal du have et ukueligt gåpåmod og aldrig give op, da de unge har begrænsninger i arbejdsevnen.

Og så skal du have et positivt syn på at være i en nyetableret organisation i udvikling.

Vi tilbyder
Du bliver del af en spændende udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor du får mulighed for at præge arbejdsdagen sammen med dygtige, engagerede og kompetente kollegaer med forskellige faglige baggrunde, som giver rig mulighed for faglig sparring i hverdagen.

Vores gode arbejdsmiljø er præget af humor, høj arbejdsmoral og stor arbejdsglæde. Hos os er der plads til godt samvær på en hektisk arbejdsdag. Vi hjælper hinanden med at holde fokus på opgaven og på den gode historie.

Vi tilbyder endvidere

  • en arbejdsplads, hvor værdibaseret ledelse i praksis er reglen frem for undtagelsen. Det betyder høj grad af tillid og frihed under ansvar
  • synlig ledelse og en faglig koordinator tæt på den daglige drift
  • høj grad af medbestemmelse
  • en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden med opgaveløsningen til gavn for de unge og virksomheder.

Vil du vide mere
Kontakt faglig koordinator Jesper Nissen, tlf.: 4114 5349, eller virksomhedskonsulent Charlotte B. Sørensen, tlf.: 2551 2730.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ved ansættelse i Fredericia Kommune vil der blive indhentet referencer.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling.

Tiltrædelse 1. februar 2023.

Ansættelsessamtaler
Forventes afholdt 17. januar 2023.

Ansøgningsfrist
12. januar 2023.

Send ansøgning online – benyt browseren Chrome
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante erfaringsbilag online. Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Fredericia
  • Torsdag den 12. januar 2023

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Sønderborg

    Er du optaget af at skabe et rummeligt arbejdsmarked, hvor der også er plads til mennesker i udsatte og sårbare positioner? Vil du arbejde i et projekt, hvor udvikling, engagement og kvalitet er i .
    • Karriererådgiver
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Esbjerg

    Vi søger en fuldtids Erhvervsmentorer til vores afdeling i Esbjerg HVEM ER VI? [xxxxx] er en tværfaglig anden aktør med 100 procents fokus på at få borgere tilbage på arbejdsmarkedet og .
    • Karriererådgiver
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Varde

    Jobcenter Varde søger 1 Virksomhedskonsulent til afdeling Kontanthjælp & IntegrationVil du være en del af Fremtidens Jobcenter?Vil du være med til at gå nye veje og udvikle beskæftigelsesindsatsen?.
    • Karriererådgiver
    • Varde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0