Akademisk karriererådgiver for chefer og ledere ved Føringsstøtteregimentet og Jydske Dragonregiment

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Synes du at karriereudvikling og fastholdelse af dygtige medarbejdere er vigtig, og kan du lide at gøre en forskel - så har vi stillingen til dig. Nu har du en enestående mulighed for at hjælpe hærens chefer og ledere, med rådgivning om karriere muligheder og udarbejdelse af tjenesteplaner for deres medarbejdere.

De to stillinger er projektstillinger ved henholdsvis Fredericia og Holstebro med udløb 31. marts 2024.

Om os

Vores sektion består lige nu af 25 engagerede og dygtige HR partnere, som udvides med yderligere fem i løbet af efteråret, her kan du blive én af dem.
Vi har fokus på kompetencer frem for grad, hvorfor dine kolleger spænder bredt lige fra kontorfuldmægtige, akademikere til seniorsergenter og op til majorer. Det betyder at vi i fællesskab, har en enorm viden om alle HR facetter – som vi gerne deler med hinanden.
Vi er altid løsningsorienterede og selvom vi er geografisk spredt i Danmark, så deler vi samme faglighed og engagement for Forsvarets mere end almindelige HR.
Kendetegnet for sektionen er at vi respekterer hinandens forskelligheder og erfaringer, har en god humoristisk sans og en uformel tone. Du vil sammen med en ny kollega, blive en del af det eksisterende HR Partner team på to medarbejdere ved myndigheden.

Vi prioriterer kompetenceudvikling.

Om stillingen

Stillingen er nyoprettet og tilpasses dig og dine kompetencer– med andre ord, så er du med dine kompetencer med til at forme dens indhold. Der er tale om to stillinger, én ved Føringsstøtteregimentet i Fredericia og én til Jydske Dragonregiment i Holstebro.

Stillingens primære arbejdsområder

  • Karriereplanlægning for den enkelte medarbejder, så det er tydeligt hvad vedkommende kan forvente de kommende fire til seks år. Planlægning sker med hensyn til både medarbejderens ønsker og hærens behov.
  • Karriererådgivning sker mellem samtaleleder og medarbejder. Din rolle bliver at sikre den tværgående rådgivning og hjælpe regimentets chefer og ledere til den rette rettidige rådgivning.


Stillingen er en projektstilling med udløb 31. marts 2024.

Om dig

Du er akademikere eller erfaren kontorfuldmægtig inden for HR. Hvis du har kendskab til Hærens uddannelser er det en fordel, men ikke et krav. Herudover prioriterer vi at du er struktureret, fordi du skal ajourføre tjenesteplansdatabasen og du skal også have godt styr på IT. Du skal samarbejde med alle niveauer og det er derfor vigtigt at du besidder en god evne til at kommunikere med alle, lige fra den enkelte medarbejder og til chef niveauet.
Vores arbejde er meget relations båret, så det er vigtigt at du er god til at skabe relationer, serviceminded og løsningsorienteret. Dit mål er, at skabe den bedst mulige løsning for både den enkelte medarbejder og regimentet.

Vi samarbejder naturligvis på tværs af sektionen og i teamet, men det er nødvendigt at du kan arbejde selvstændigt med en opgave. Både de opgaver du selv identificerer, men også dem som du modtager fra regimentet eller fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Du vil komme lettere fra start hvis du tidligere har arbejdet med HR, men ellers står vi klar til at lære dig det.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende relevant overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef Nicolai Falk Lauritsen på telefon 32 66 59 53. Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9141.

Ansøgningsfristen er den 28. juni 2021 og samtaler forventes gennemført senest i uge 27. Stillingen ønskes besat i perioden fra den 1. september 2021 til den 31. marts 2024.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Din arbejdsplads kan være i henholdsvis Fredericia eller Holstebro. Venligst oplys i din ansøgning hvilken stilling/geografi, som du ansøger.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FØRINGSSTØTTEREGIMENTET
Regimentet er en værnsfælles myndighed underlagt Hærkommandoen. Regimentet og dets enheder leverer føringsstøtte efter anmodning. Føringsstøtte dækker over hovedkvarters- (HQ) og Communication and Information Systems (CIS). Føringsstøtteregimentet leverer operativ føringsstøtte til Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando i både nationale, internationale og multinationale operationer.
Derudover indgår Deployable Communication and Information Systems Module (DCM) i 1st NATO Signal Battalion og løser CIS-opgaver under NATO indsættelser.
En række af regimentets enheder indgår i beredskab og leverer situationsbestemt støtte til det nationale beredskab. Derudover gennemfører regimentet Hærens Basisuddannelse og Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse samt fungerer som kompetencecenter for fjernundervisning i Hæren.

OM JYDSKE DRAGONREGIMENT
Jydske Dragonregiment er landets eneste kamptropsregiment med både kampvogne og infanteri.
Vi er Hærens panserregiment og vores soldater og enheder hører til blandt de bedste med moderne materiel, gode uddannelser, en stolt dragonånd og et stærkt sammenhold.
Dragoner er anerkendt og respekteret for høj professionel standard.
Regimentet uddanner værnepligtige, kampvognsmandskaber samt mekaniseret og pansret infanteri.
Jydske Dragonregiment holder til på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der dagligt arbejder omkring 1.000 soldater og ansatte. Kasernen også er tjenestested for 1. Brigades stab, en vedligeholdelsesdeling fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en Svær Transportdeling fra Trænregimentet og en række støttende servicefunktioner.
Ved regimentet er der tre bataljoner: en panserbataljon med kampvogne, en pan-serinfanteribataljon med pansrede mandskabsvogne og infanterikampkøretøjer samt en uddannelsesbataljon med værnepligtige og reaktionsstyrkesoldater under uddannelse.
Regimentet har siden 1948 udsendt mange soldater og enheder til verdens internationale brændpunkter og har desuden løst en lang række nationale opgaver.
Siden 1953 har regimentet haft garnison i Holstebro.
Ved Jydske Dragonregiment ærer vi vores historie, de mennesker, der var med til at skabe den, og dem, der hver dag er med til at gøre Jydske Dragonregiment til Danmarks bedste kamptropsregiment.
Regimentets valgsprog er ”Fortes Fortuna Juvat”, som frit oversat betyder ”Lykken står den kække bi”.
Læs mere om regimentet på www.forsvaret.dk/jdr

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Holstebro
  • Mandag den 28. juni 2021

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1