Beskæftigelsesfaglig Job&Krop konsulent Freelancer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Udviklingshuset Brain&Body ApS arbejder med kroppen som udviklingsvej mod beskæftigelse. Vi søger en konsulent på freelance- eller timebasis. Du skal have erfaring i at arbejde både kropsligt, beskæftigelses- og uddannelsesrettet med udsatte ledige og familier på kanten af arbejdsmarkedet.

Som konsulent hos os, er det din fornemmeste opgave at skabe relation og tillid til de mennesker, du samarbejder med. Det kan være; Ledige borgere på den yderste kant af arbejdsmarkedet, ofte ramt af stress, angst, depression og traumer, udsattefamilier, jobcentermedarbejdere og private og offentlige virksomhedsledere. Du går med hjertet først og glæder dig hver dag til at udfordre og udvikle det potentiale for beskæftigelse, som du tror på at et hvert menneske besidder.

Du får et selvstændigt og alsidigt freelancejob med mange forskellige arbejdsopgaver

  • Beskæftigelsesrettet, individuelt udviklingsarbejde for ledige borgere på den yderste kant af arbejdsmarkedet. Manglende kompetencer, sproglige udfordringer, smerter, traumer og social kontrol kan være på spil.
  • Opsøgende salgsarbejde i virksomheder, brobygning til organisationer og samarbejde med myndigheder
  • Stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, processer og forløbenes afvikling
  • Introforløb og oplæring i Udviklingshuset Brain&Bodys metoder
  • Supervisionsgruppe med facilitering af autoriseret psykolog og relationel traumespecialist
  • Personlig udvikling gennem kurser, faglige seminarer og intern lærings- og videndeling. Dine kollegaer har alsidige videregående uddannelser, din ledelse er tæt på og har stor erfaring
  • Frie arbejdsforhold på kontor i dejlige omgivelser i det indre København og i Søborg. Mulighed for at arbejde hjemme, når du skal levere de skriftlige rapporter

Er du den rigtige kandidat?

  • Er du interesseret i at starte som freelancer på lavt timetal i første omgang, med mulighed for udvidelse løbende?
  • Har du social- og beskæftigelsesfaglig erfaring med at tilrettelægge ressource-, afklarings- og beskæftigelsesrettede forløb og opsøge samarbejde med virksomheder, for ledige borgere på den yderste kant af arbejdsmarkedet?
  • Har du erfaring med kropsligt arbejde, afspænding, smertelindring, bevægelse, åndedræt og følelser og dokumenteret faglig viden om sammenhæng mellem krop, psyke, fysisk og mental sundhed og læring? Og kan du bruge dig selv som redskab i relationen med de borgere du samarbejder med?
  • Kan du være en stærk faglig partner med indsigt i Lov om Aktiv Beskæftigelsesindsats og kan dokumentere via velskrevet rapportmateriale til Jobcentrenes sagsbehandlere?
  • Er du indstillet på, at du ikke sidder meget på kontoret, men er fleksibel og mobil og skal meget rundt på arbejdspladser, i borgernes hjem, til læger og på Jobcentrene?

Så er du måske den helt rigtige kandidat til Udviklingshuset Brain&Body ApS!

Personlige kompetencekrav

Du er nysgerrig og fordomsfri og skal turde være tæt sammen med borgeren i både fysisk og mental forstand. Du har en kreativ, løsningsorienteret og anerkendende tilgang i din dialog med virksomheder og kontaktpersoner der sikrer, at du, sammen med borgeren, kan få lov til at afprøve muligheder og til at prøve igen og igen, når det er nødvendigt for at skabe afklaring, progression og jobmuligheder. Det er nødvendigt, at du er robust, fordi vi også arbejder med voldsramte kvinder, udsatte børnefamilier og kriminalitets- og bandetruede unge.

Om Udviklingshuset Brain&Body ApS

Vi leverer beskæftigelsesrettede forløb, som Anden Aktør til Jobcentre og vi samarbejder i tværsektorielle udviklingsprojekter i feltet mellem beskæftigelse-, social- og familiebehandling, hvor der skabes ny viden og metoder. Vi har særlig erfaring og specialiseret viden i at samarbejde med kvinder med indvandrerbaggrund, borgere med komplekse barrierer i forhold til arbejdsmarkedet og familier med komplekse udfordringer. Vores tilgang er banebrydende, fordi vi arbejder med kroppen som udviklingsvej og på den måde opnår motivation og resultater. Kvalitet, erfaring og grundig metode er nøgleord for alle forløb hos Udviklingshuset Brain&Body. Vi har altid et helhedsorienteret fokus på den enkelte borgers livssituation og jobmuligheder.

Læs om vores teoretiske ståsted i brochuren på www.brainandbody.dk. Du er velkommen til at kontakte Direktør Annette Schandorph på tlf. 29 48 83 81, hvis du har spørgsmål. Send en ansøgning vedlagt CV på mail til [email protected] hurtigst muligt. Vi taler med ansøgere løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • København K
  • Søndag den 30. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i København K over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0