Karrierevejleder til HK Karrieretelefonen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Karrierevejleder til HK Karrieretelefonen


Vil du gerne være med til at styrke HK’s medlemmer til at kunne navigere i og håndtere forandringer i deres arbejdsliv? Er du optaget af vejledningsfaget, og trives du med at tale med mange mennesker? Så brug et par minutter på at læse videre.

Du bliver en del af HK Karrieretelefonen, som hver dag vejleder HK’s medlemmer indenfor alle aspekter af deres arbejdsliv.

Vejledningssamtaler og din rolle som karrierevejleder

Din primære arbejdsopgave vil være telefonisk vejledning i vores åbningstid ml. 13 og 16, og udringning til medlemmer, der ønsker vejledning på deres CV og ansøgningsmateriale i formiddagstimerne.

Din rolle bliver at hjælpe medlemmerne med at håndtere de forandringer, de møder igennem arbejdslivet. Vi har en procesorienteret og coachende tilgang til vejledningen, hvilket betyder at vi i dialog med medlemmet, finder frem til relevante handlemuligheder.

Med udgangspunkt i medlemmets konkrete situation, går vi undersøgende til værks. Ved at stille opklarende og nysgerrige spørgsmål, skaber vi en fælles refleksion i samtalen. Vores mål er, at medlemmet opnår

  • Afklaring om nuværende situation og handlemuligheder
  • Indsigt i egne ressourcer, kompetencer og præferencer
  • Viden om, hvad de præcist kan gøre, når samtalen er slut
  • Lyst og mod til at tage det næste skridt i deres udvikling.

Vi er opmærksomme på, hvordan vi skaber en tillidsfuld atmosfære over telefonen, og hvordan vi sætter nogle klare rammer for samtalen. Her bruger vi kendte samtaleværktøjer, egne udviklede karrierevejledningskoncepter samt portaler som fx UG.dk, uddannelsesinstitutionernes hjemmesider og vores egen vidensbank som redskaber under samtalen. En vejledningssamtale kan vare alt fra 5-45 minutter.

Vejledningssamtalerne fylder størstedelen af arbejdstiden. Den resterende tid bruges på udvikling, formidling og undervisning:

  • Udvikling og videreudvikling af vejledningskoncepter
  • Afholdelse af workshops og oplæg på medlemsarrangementer, som fx handler om hvordan medlemmerne bliver bedre til at sætte ord på deres kompetencer eller hvordan de skriver et målrettet ansøgningsmateriale
  • Udarbejdelse af klummer og LinkedIn-opslag, der handler om karriere og arbejdsliv
  • Være opdateret på tendenserne omkring medlemmernes arbejdsliv, jobsøgning og brancher, så vi kan hjælpe vores medlemmer bedst muligt.

Hvem er du?

Vi forventer, at du

  • Har godt kendskab til arbejdsmarkedets udvikling og -betydning for den enkeltes arbejdsliv, fx digitalisering, automatisering, centralisering m.m.
  • Har erfaring med vejledning (f.eks. om valg af uddannelse, jobsøgning, motivation, afklaring, MUS, jobsamtale m.m.)
  • Evt. har en vejlederuddannelse
  • Får energi af at tale med mange mennesker i telefonen hver eneste dag
  • Er nærværende og nysgerrig i dine samtaler
  • Har viden om uddannelsessystemet for voksne (grund-, videre- og efteruddannelse)
  • Har en samtaleværktøjskasse, der er så udbygget, at du beslutter, hvilke redskaber du gør brug af i løbet af samtalen
  • Fokuserer på detaljer og trives med at gå i dybden med opgaverne
  • Har et afklaret forhold til fagbevægelsen.

Om teamet

Du bliver en del af et dygtigt og engageret team med i alt 7 karrierevejledere og leder.

I teamet er vi sammensat af forskellige kompetencer og baggrunde. Du ser det som en styrke at vi kan bidrage med noget forskelligt og belyse faglige problemstillinger fra flere vinkler. Vi har en åben og anerkendende tilgang til hinanden. I teamet, kan vi godt lide fagligt engagement og at grine sammen. Fællesskabet betyder meget, og det er derfor vigtigt, at du også tror på ”det fælles vi”.

Din arbejdsplads: Et fagforbund med ambitioner

HK er en moderne fagforening, der arbejder for at udvikle medlemmerne til at stå stærkere på fremtidens arbejdsmarked. HK arbejder for at vise karriereveje, uddannelsesmuligheder, at udvikle uddannelser og sætte spot på fremtidens kompetencer. Samtidig vil HK gerne vise, hvad medlemmerne kan, for at styrke deres position på arbejdsmarkedet.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med løn- og arbejdsvilkår efter gæl­dende overenskomst mellem HK Klubben og HK Danmark.

Tiltrædelse

1. december 2020.

Ansættelsessted

HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

Du kan høre mere om jobbet ved henvendelse til Leder for Karrieretelefonen Louise Theil på mobil 2725 8038.

Du kan læse mere om Karrieretelefonen her .

Du kan læse mere om HK’s store satsning på Karriere og Uddannelse her: .

Ansøgning

Ansøgningsfrist er torsdag den 1. oktober 2020 kl. 10.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i ugerne 41 og 43.

HK opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

---------------------------------------------

Værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv. Det er vores mission

HK er med ca. 255.000 medlemmer et af de store fagforbund i FH-familien.

HK's medlemmer er organiseret i 4 sektorer i forhold til overenskomst og i 7 lokalafdelinger i forhold til geografi.

Forbundssekretariatet har tilknyttet 6 stabsfunktioner: Analyse, Politik & Presse, Kursusafdelingen, Juridisk Kompetencecenter, Medlemskommunikation & Markedsføring og Medlemsservice. Dertil kommer en administrativ enhed, HK Administration, for økonomi, it, HR etc. for hele HK.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • København
  • Torsdag den 01. oktober 2020

Lignende jobs

  • Virksomhedskonsulent med undervisningserfaring

    Ishøjs virksomheder mangler arbejdskraft, og som Jobcenter ser vi det som en af vores vigtigste opgaver at hjælpe virksomhederne med at få besat ledige stillinger. Samtidig har vi i Ishøj en stor g..
    • Karriererådgiver
    • København
    Få mere info
  • Nyuddannede og erfarne studie- og karrierevejleder...

    Vil du bidrage til at øge de studerendes handlekompetence i eget studieliv? Og vil du være en del af et miljø med høj faglighed, og hvor vi tager hånd om hinanden? Så har vi brug for dig! I Se..
    • Karriererådgiver
    • København
    Få mere info
  • Karrierevejleder

    Karrierevejleder Karrierevejleder søges til HK’s Karrieretelefon Vil du være med til at styrke HK’s medlemmer til at kunne navigere i og håndtere forandringer i deres arbejdsliv? Er du optag..
    • Karriererådgiver
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i København over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
19. august 2024 2

Værd at vide når du søger job som karriererådgiver i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer