Virksomhedsopsøgende projektkonsulent til Tradium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NØ

Vil du være med til at sikre, at virksomheder indenfor træfagene har de rette kompetencer og får ansat lærlinge? Er du en udadvendt profil, der samtidig kan strukturere et konstruktivt samarbejde med private virksomheder i træfagsbranchen?

Så har Tradium en spændende stilling som projektkonsulent til dig, som brænder for uddannelsesområdet indenfor træfagene.

Om jobbet
I regi af et AUB-projekt ” Ledige lærepladser med fokus på flere lærlinge” – skal du som konsulent aktivt opsøge virksomheder i branchen for træfagene i specialet – ”Tømrer” i det østjyske område, som hører til Tradiums dækningsområde.

Som projektkonsulent sikrer du et tæt samarbejde mellem Tradium, det lokale uddannelsesudvalg og virksomhederne. Din opgave er at udføre det opsøgende, virksomhedsrettede arbejde og sammen med virksomhederne identificere kompetencebehovet for lærlinge.

Tømreruddannelsen oplever en stigende interesse, hvorfor der er behov for ekstra tiltag og for at afdække nye som allerede godkendte virksomheders behov for lærlinge.

Projektets formål er at sikre flere lærepladser til tømrerfaget ved opsøgende arbejde og samtidig sikre, at lærlinge får en læreplads.

I hverdagen bliver du en del af vores projektteam, hvor du løfter opgaverne i tæt samarbejde med øvrige parter i projektet og skolens virksomhedskonsulenter, undervisere samt de elever, som endnu ikke har indgået en uddannelsesaftale med en virksomhed.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling til udgangen af juli 2025.

Ansvarsområde
Du får i høj grad mulighed for selv at præge din hverdag inden for projektets rammer. Dine primære opgaver er, at:

  • Opsøge godkendte virksomheder og sikre lærlinge til disse.
  • Opsøge virksomheder der ikke er godkendte indenfor træfagene med henblik på at etablere flere lærepladser indenfor branchen.
  • Derudover kan der være opgaver med at afklare og udarbejde kompetenceudviklingsplaner i samarbejde med virksomhederne for nye lærlinge.
  • Indgå i tæt samarbejde med underviserne omkring elever, for at finde det bedste match til virksomhederne i skolens dækningsområde.

Den fysiske arbejdsplads er placeret hos Tradium i Randers, men meget af din tid vil være på ”landevejen” hos virksomheder.

Din profil
Vi forventer, at du tager ansvar og arbejder systematisk og struktureret. Med din positive og imødekommende tilgang formår du at opbygge tillid og vedligeholde relationerne til de mange interessenter.

Som baggrund har du:

  • Solid erfaring med at etablere gode kunderelationer til virksomheder i håndværksbranchen.
  • En relevant erhvervs- eller videregående uddannelse.
  • Et indgående kendskab til erhvervs- og efteruddannelsesområdet.
  • Evnen til at planlægge hverdagen ud fra projektets rammer og målsætning for AUB-projektet.
  • Fokus på at komme i mål med projektets måltal.
  • Udadvendt og har gode samarbejdsevner.
  • Dygtig kommunikativ i både skrift og tale.
  • Har gerne erfaring/kendskab til branchen for træfagene.

Det er en forudsætning, at du har kørekort og egen bil til rådighed.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig en spændende fuldtidsstilling i en udviklende organisation med gode muligheder for at præge dit eget job. Du er sikker på at få en dagligdag, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige og dedikerede kolleger, der brænder for at inspirere og uddanne unge og voksne til fremtidens arbejdsmarked i tæt kontakt med erhvervslivet i hele Danmark.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der er tale om en projektansættelse i en periode frem til udgangen af juli 2025 med mulighed for forlængelse.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Thomas Boll Matthiesen på tlf. 41880055.
Send en kort motiveret ansøgning, CV samt relevante bilag via ansøgningslinket senest den 15. september 2024. Vi forbehholder os dog ret til også at indkalde til samtale inden fristen, så tøv ikke med at søge.

Efter ansøgningsfristen forventes samtaler holdt den 17. - evt. den 18. september 2024.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Om Tradium
Erhvervsskolen Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.
Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Skolen beskæftiger ca. 410 medarbejdere og underviser mere end 2.600 årselever på fire adresser i Randers og en i Pederstrup.

Se mere om os på Facebook, www.tradium.dk, og vores pejlemærker her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 02.09.2024
  • Karriererådgiver
  • Randers NØ
  • Søndag den 15. september 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Randers NØ over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2