Bioanalytikere søges ved Blodprøver og Biokemi, Aarhus Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Ved sektionen Multi 4, Blodprøver & Biokemi er der en fast stilling og et vikariat ledigt til besættelse pr. 1. august 2021. Vikariatet er indtil 31. august 2022. Begge stillinger er på 37 timer pr. uge. Mødetiden er i dagtid 07.00-14.24.

Har du lyst til en stilling, hvor opgaverne varierer mellem patientkontakt og analysearbejde, og kan du se dig selv arbejde sammen med 17 engagerede bioanalytikere, så er du måske vores nye kollega i sektionen Multi 4.

Din dagligdag
Der veksles mellem blodprøvetagning og EKG på ambulante og indlagte patienter samt analysering af blodprøver på laboratoriet. Da blodprøvetagning er en kerneopgave, er det vigtigt, at du kan lide patientkontakt. Du kommer til at indgå i afdelingens vagtordning, der omfatter treholdsskift.

På Laboratoriet vil du, efter grundig oplæring fra søde og engagerede kollegaer, selvstændigt komme til at analysere blodprøver på 3-4 forskellige apparaturer. Det primære analyseprincip i Multi 4 er immunkemiske analyser, der analyseres på flere mindre apparaturer bl.a. Cobas 8000, Phadia, Kryptor og ELISA. Ud over den daglige drift er der ofte større eller mindre udviklingsopgaver, som alle bioanalytikere kan tage del i.

I Multi 4 er vi 17 bioanalytikere, 1 overlæge, 1 biokemiker, 1 afdelingsbioanalytiker og 1 reservelæge.

Vi tilbyder
Vi har en sektion, hvor omsorg for hinanden vægtes højt. Vi har fokus på det gode arbejds- og læringsmiljø ved bl.a. at arbejde struktureret med at give hinanden feedback i læringssituationer. Vi lægger vægt på det gode samarbejde, en uhøjtidelig tone og en positivitet, der smitter af på kollegaer og patienter.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer
  • Kan lide patientkontakt
  • Kan lide at forbedre og udvikle
  • Er autoriseret bioanalytiker eller har en anden relevant baggrund
  • Bevarer ro og overblik, også når det går stærkt
  • Er omhyggelig, ansvarsfuld, loyal, arbejdsom og fremmødestabil
  • Er en god kollega, der har fokus på alles arbejdsmiljø.


Blodprøver og Biokemi
Blodprøver og Biokemi, Aarhus Universitetshospital har mere end 300 medarbejdere. Vi har årligt omkring 1,4 millioner patientkontakter og afgiver omkring 13 millioner analysesvar. Ydelserne udføres for hospitalets kliniske afdelinger og områdets praktiserende læger. En række specialanalyser udføres også for andre sygehuse. I afdelingen er et godt arbejdsmiljø prioriteret højt og aktuelt er der en særlig indsats omkring det psykiske arbejdsmiljø.

Ansøgning
Har du lyst til at være en del af en vores sektion, der leverer høj kvalitet med patienten i fokus, så send en ansøgning, hvor du beskriver dine faglige kompetencer og dig selv som person. For at komme i betragtning skal CV og eksamensbevis inkl. karakterblad vedhæftes ansøgningen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Spørgsmål rettes til afdelingsbioanalytiker Charlotte Nørby på [email protected].

Ansøgningsfristen er den 21. juli 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Århus N
  • Onsdag den 21. juli 2021

Lignende jobs

  • Kemiker i Århus N

    <p><em>Aalborg, Aarhus, Vejle eller København</em></p><p>Har du lyst til at arbejde med miljøfremmede stoffer i vandmiljø? Lyst til at identificere og vurdere potentie..
    • Kemiker
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som kemikere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1