Projekt-biokemikere til Klinisk Biokemisk Afdeling, Nordsjællands Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

I forbindelse med etablering af Nyt Hospital Nordsjælland søger Klinisk Biokemisk Afdeling 1-2 biokemikere til 3-årige projektansættelser.

Er du en fagligt dygtig, systematisk arbejdende, analytisk, udviklingsorienteret og samarbejdsdygtig biokemiker, så er en af stillingerne måske noget for dig.

Om dig Du er biokemiker med relevant uddannelse som kemiker, kemiingeniør, farmaceut, molekylærbiolog eller lignende. Vi ser gerne, at du har nogen erfaring med rutine-laboratoriearbejde på hospitaler, og/eller at du har postgraduat kemikererfaring fra det biokemiske speciale eller andre af de parakliniske specialer. Vi forventer, at du har arbejdserfaring med molekylærbiologiske metoder, herunder PCR.

Du skal være systematisk, struktureret og inkluderende. Det er væsentligt, at du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner og er god til at indgå i et åbent tværfagligt samarbejde, både internt og eksternt. Vi ser gerne, at du tænker i løsninger omkring optimering, fejlfinding og sammensætning af analyseteknikker, men også at du er stærk til at afslutte opgaver.

Kompetencer med håndtering af validerings- og produktionsdata og erfaring med et eller flere af nedenstående faglige analyseområder vil være en fordel, men er ikke en forudsætning.

Om stillingerne De projektansatte biokemikere arbejder parallelt med afdelingens øvrige biokemikere. Jobbet indebærer et tæt og bredt samarbejde med afdelingens bioanalytikere, faglige koordinatorer, læger og øvrige biokemikere.

For den ene projektkemikerstilling vil de faglige ansvarsområder primært være inden for:

  • Hæmatologianalyser, som varetages af fuldautomatiseret Sysmex-udstyr placeret i laboratorierne på hospitalerne i Hillerød og Frederikssund.
  • AkutLab-analyser i afdelingens fremskudte laboratorie i Akutafdelingen i Hillerød, omfattende tre forskellige molekylærbiologiske hurtiganalyse-instrumenter (POCT-udstyr) til mikrobiologiske analyser. AkutLab forventes udbygget med andet POCT-udstyr inden for kemi og hæmatologi i de kommende år.

For den anden projektkemikerstilling vil de faglige ansvarsområder primært være inden for:

  • Immunkemiske analyser, som varetages af fuldautomatiseret Siemens Advia Centaur-udstyr placeret i laboratorierne på hospitalet i Hillerød.
  • Infektions PCR-analyser, hvor afdelingen varetager storskala-produktion af SARS-CoV-2 PCR-analyser på åbne RT-qPCR produktionslinjer.

For begge stillinger gælder, at man har ansvar for tilrettelæggelse, gennemførelse, analysering og afrapportering af validerings- og verificeringsfund i form af rapporter inden for egne analyseområder. Ud over valideringer og verificeringer skal der også arbejdes med implementerings- og optimeringsopgaver.

Begge stillinger starter med en 3-4 måneders vagtbærende oplæringsperiode, hvor de projektansatte biokemikere begge arbejder på to områder:

  1. I halvdelen af arbejdstiden varetages et halvt ”vagtnummer” i afdelingens PCR-laboratorie, hvor arbejdet består i håndtering af indkomne podningsprøver, RNA-oprensning, qPCR-analyser og svarafgivelse af rutine SARS-CoV-2-analyser. Dette arbejde sker på lige fod med de fastansatte i afsnittet. COVID-arbejdet har til formål at optræne stor-skala rutine-laboratoriearbejde og skaber god indsigt i systemer, arbejdsgange, mv. PCR-arbejdet er vagtbærende med dag- og aftenvagter på alle ugens 7 dage. Der må derfor forventes weekendarbejde ca. hver 3.-4. weekend.
  2. I den anden halvdel af arbejdstiden skal der ske en oplæring inden for de analytiske fagområder, man er ansat til at varetage, således at man ved afslutningen af oplæringsperioden kan overgå til at varetage de fleste biokemikeropgaver inden for fagområdet og derfra gradvist overtage det fulde kemikerfaglige ansvar for eget analyseområde.

Efter endt oplæringsperiode vil begge biokemikere overgå til at varetage biokemikeropgaver på fuld tid, hvilket indebærer, at efter oplæringsperioden er begge stillinger vagtfri.

Om ansættelsen Der er tale om fuldtidsstillinger til besættelse fra 1. januar eller snarest derefter. Ansættelse sker i henhold til gældende AC-overenskomst, både for oplæringsperioden og for den efterfølgende projektperiode.

Begge stillinger er tidsbegrænset til 3 år.

Om Klinisk Biokemisk Afdeling Klinisk Biokemisk Afdelings kerneopgave er at foretage effektiv prøvetagning med fokus på hurtige analysesvar af høj kvalitet, på rette tid og til rette patient. Driftsopgaver er højt prioriteret.

Klinisk Biokemisk Afdeling er en af Region Hovedstadens største klinisk biokemiske afdelinger. Vi varetager biokemiske analyser for Region Hovedstaden i Planlægningsområde Nord, og vi har adresser både i Hillerød, Frederikssund og Helsingør. Desuden huser vi den Centrale Enhed for Kvalitetssikring af praksissektoren på laboratorieområdet (CEK) og analyserer prøver fra de praktiserende læger i hele Nordsjælland.

Afdelingen varetager årligt 1 mio. patientkontakter og producerer 12,8 mio. analysesvar, heraf en stor del som 24/7-analyser. Afdelingen har to fuldautomatiserede analyseproduktionslinjer. Afdelingen er også ansvarlig for hospitalets podeklinikker, med ca. ¼ mio. podninger om året og et tilsvarende antal COVID PCR-analyser.

Aktuelt har afdelingen ca. 275 medarbejdere, heraf 4 biokemikere, 7 læger, ca. 160 bioanalytikere og adskillige prøvetagningslaboranter, sekretærer og podere. Afdelingen er organiseret i 8 afsnit.

Du kan læse mere om afdelingen på www.nordsjaellandshospital.dk/klinisk-biokemi.

Ansøgningsprocedure Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Thomas Schiøler, [email protected] / 21 30 25 46 eller ledende bioanalytiker Bettina Friis Olsen, [email protected] / 23 74 69 39.

Send din motiverede ansøgning inkl. CV og eventuel videnskabelige publikationer senest den 30. december 2021, online via linket her på siden.

Ansættelsessamtaler forventes at ske løbende og senest ved udgangen af uge 2, 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Hillerød
  • Torsdag den 30. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som kemikere
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0