Rekrutteringsfirma

SAP Konsulent til Fertin Pharma

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Har du erfaring med SAP, og vil du gerne lære endnu mere? Så har vi en spændende mulighed hos vores kunde, Fertin Pharma A/S i Vejle.

Du vil komme til at indgå i et effektivt team med 3 andre medarbejdere, kaldet Business Solutions, som har ansvaret for den samlede ERP-løsning i et SAP S/4 HANA landskab. Du vil få en unik mulighed for at komme med på en spændende rejse, hvor du i tæt samarbejde med forretningen får et stort ansvar for at deltage i den videre udvikling af virksomhedens SAP-landskab. Du vil også komme til at yde 2nd og 3rd level support til superbrugere, samt håndtere fejlrettelser og projekter med virksomhedens eksterne SAP-leverandør. Arbejdsopgaverne dækker alle moduler i SAP (undtagen HR), projektdeltagelse, oprettelse og respons på servicetickets, dokumentation, vedligeholdelse, fejlsøgning og customisering.

Virksomhedens SAP-løsning er centreret omkring S/4 HANA 1709, hvor den primære front er Fiori. Interface til øvrige systemer sker gennem PO (Process Orchestration), og der er følgende primære SAP-moduler i scope: SD, MM, PPPI, PPDS, eEWM, QM, PM, FI, CO, BPC.

Dine kvalifikationer:

  • Du har sandsynligvis en relevant IT-uddannelse kombineret med mindst 2 års SAP-erfaring
  • Du er motiveret for at blive bedre, og har sikkert en ambition om at kunne udvikle dig fra SAP-konsulent til SAP forretningsarkitekt over de kommende år.
  • Du har erfaring med SAP S/4 HANA, og du har gerne erfaring med mindst 2 af følgende PPDS, eEWM eller SD, og meget gerne andre moduler.
  • Du er fortrolig med ITIL og projektstyring.
  • Du formulerer dig flydende på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder:

  • En attraktiv og spændende stilling med mange udfordringer og selvstændige opgaver
  • Et godt arbejdsklima i en virksomhed med gode kollegaer og høje ambitioner
  • Virksomheden har desuden kantineordning, en aktiv personaleforening samt mulighed for massage.
  • Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning

Om virksomheden:

Fertin Pharma er verdens førende B2B leverandør af nicotine replacement therapy (NRT) tyggegummi og er specialiseret i udvikling og produktion af nikotin tyggegummi. Vores portefølje inden for leveringssystemer er udvidet både inden for farmaceutiske, men også nutraceutiske kategorier så vi nu spænder over et stort antal leveringssystemer. Alle disse nye leveringsformer gør Fertin Pharma til en yderst interessant partner for ledende farmaceutiske og nutraceutiske virksomheder, som de kommende år vil bidrage til vores meget ambitiøse vækst strategi.

Virksomheden omsætter 1 milliard DKK og har mere end 800 ansatte fordelt på Danmark, Indien og Canada, og du kommer til at arbejde på hovedkontoret i Vejle og fokusere på SAP løsningen for vores danske forretning som er den absolut største del af virksomheden.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.fertin.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Vejle

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som kemikere
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1