Beskrivende kiropraktor til Røntgen og Skanning med klinisk delfunktion i Medicinsk Rygklinik, Diagnostisk Center, Un...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

En stilling som beskrivende kiropraktor ved Røntgen og Skanning samt Medicinsk Rygklinik, Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg, Hospitalsenhed Midt, er ledig til besættelse pr. 1. januar 2022 eller efter aftale.

Om stillingen
Diagnostisk Center er en fusion af det medicinske og det radiologiske speciale, og det overordnede fokus for centrets arbejde er at skabe hurtige og effektive patientforløb af høj kvalitet, samt skabe optimale muligheder for sammedagsudredning. Diagnostisk Center sætter tværfaglighed og opgaveglidning højt og har rigtig gode erfaringer med at have kiropraktorer ansat både i Medicinsk Rygklinik og i Røntgen og Skanning. På baggrund af dette ønsker vi at ansætte en kiropraktor i en delt stilling med 3 dage i Røntgen og Skanning og 2 dage i Medicinsk Rygklinik.

Vi søger en nysgerrig og videbegærlig kiropraktor, som er interesseret i billeddiagnostik samt tværfaglig udredning og behandling af patienter med rygsmerter henvist fra primærsektoren. Du skal have interesse for og være i stand til at tilegne dig kundskaber indenfor billeddiagnostikken og rygområdet og skal kunne lide både at arbejde selvstændigt og i tværfaglige teams. Du skal være i stand til at prioritere dit arbejde, i forhold til at få afviklet arbejdsdagen på en optimal måde. I det daglige arbejde værdsættes kommunikations- og samarbejdsevner med patienter og andre faggrupper højt. Interesse for eller dokumenteret udviklings- og forskningserfaring vil blive vægtet højt, da det forventes, at du indgår i forskningssamarbejde og udvikling på afdelingerne.
I Diagnostisk Center vil du være sidestillet med de forpligtigelser, som pålægges speciallæger i radiologi og reumatologi her under undervisningsforpligtigelser.

Arbejdsområderne for stillingen i Røntgen og Skanning er:
  • Beskrivelse af MR-undersøgelser af columna og røntgenundersøgelser inden for det muskuloskeletale område.
  • Andre arbejdsområder inden for det muskuloskeletale område, som f.eks. visitation, muskuloskeletal ultralyd, undervisning og udviklingsopgaver.

Arbejdsområderne for stillingen i Medicinsk Rygklinik er:
  • Udredning, behandling og information af patienter med rygsmerter.
  • Supervision af kiropraktorstuderende fra SDU.


Om Diagnostisk Center
Overordnet er Diagnostisk Center karakteriseret ved:
  • Særdeles godt kollegialt miljø.
  • Samling af det medicinske og radiologiske speciale under samme ledelse.
  • Gode interne og eksterne samarbejdsrelationer.
  • Høj (tvær)faglighed.
  • Prioriteret forskningsmiljø (fortrinsvis) omkring kliniske og billeddiagnostiske problemstillinger.

Diagnostisk Center er bygget på fusion af det medicinske og det radiologiske speciale, og det overordnede fokus for centrets arbejde er at skabe hurtige og effektive patientforløb af høj kvalitet, samt konvertere akut indlagte til ambulante forløb og skabe optimale muligheder for sammedagsudredning. I dette indtager radiologerne en helt central rolle. Diagnostisk Center har status af Universitetsklinik for Innovative Patientforløb.
Diagnostisk Center modtager elektive og akutte visiterede medicinske patienter kl. 8-17 på hverdage inden for næsten alle områder af det medicinske speciale. Patienter med kroniske sygdomme har såkaldte fleksible indlæggelser, hvor de kan vurderes og om nødvendigt indlægges døgnet rundt direkte i sengeafdelingen 24/7/365, og det samme kan patienter med alvorlig sygdomme (åbne indlæggelser).
  • Diagnostisk Center har regionsfunktion i idrætsmedicin og i reumatologi, (idrætsklinikken er en af landets største).
  • Der er en betydelig, hovedsagelig klinisk forskningsindsats inkl. billeddiagnostik, og der er i Diagnostisk Center ansat forskningsansvarlig sygeplejerske, forskningsansvarlig MR-tekniker, forskningsansvarlig kiropraktor, forskningsleder af universitetsklinikken og flere forskningsansvarlige overlæger. Endvidere er der ansat 4 professorer og 1 adjungeret professor i innovative patientforløb.

  • Vi har stort fokus på en god billedkvalitet og afdelingen råder bl.a. over 3 CT-skannere hvoraf én er installeret på Hammel Neurocenter. MR-afsnittet råder over 3 skannere: Siemens Skyra 3T, Siemens AvantoFit 1,5T og GE Optima 1,5T ekstremitetsskanner.
  • Vi har stort fokus på uddannelse af bl.a. yngre læger. Diagnostisk Center er to gange kåret til landets bedste uddannelsesafdeling inden for samtlige specialer, og ved sidste inspektorbesøg i Røntgen og Skanning konkluderede inspektorerne: ”Vi har besøgt en dynamisk afdeling med et meget godt og positivt uddannelsesmiljø."


Om Medicinsk Rygklinik/Regional Rygklinik
  • Regional Rygklinik består af to tæt samarbejdende enheder fra henholdsvis Center for Planlagt Kirurgi (Ortopædkirurgisk Rygklinik) og Diagnostisk Center (Medicinsk Rygklinik). De to enheder har fællesvisitation og dermed en enstrenget indgang for henvisende læger.
  • Den Medicinske Rygklinik varetager håndtering, herunder udredning og behandling af rygpatienter på hoved- og regions-funktions niveau.
  • Er kendetegnet ved et velfungerede og udviklingsminded tværfagligt team af reumatologiske speciallæger, hoveduddannelseslæger i reumatologi, kiropraktor og special-fysioterapeuter, der har selvstændige lægesuperviserede ambulatorier.
  • Rygområdet er i Region Midtjylland samlet i to centre på Aarhus Universitetshospital og Regional Rygklinik i Silkeborg.
  • Der er klinisk forskningsaktivitet og mulighed for at deltage i dette.
  • Medicinsk Rygklinik udreder ca. 4.300 nyhenviste rygpatienter pr. år.

Om Røntgen og Skanning
Røntgen og Skanning er centreret omkring de kliniske samarbejdsflader, således at man indgår i teams og arbejder med flere modaliteter i forhold til de klinikere, som er ens hovedsamarbejdspartnere. Røntgen og Skanning er karakteriseret ved det fokus, der er på det kliniske samarbejde og på den kliniske opgave, man bør løfte. Der er bl.a. et tæt samarbejde med:
  • Regional Rygklinik, Diagnostisk Center – særligt MR-skanninger af rygge.
  • Idrætsklinik, Center for Planlagt Kirurgi – fx MR-skanninger af skulder, knæ, fodled samt ultralydsvejledte blokader i samarbejde med bl.a. hoftesektoren.
  • Klinik for Gigt- og Bindevævssygdomme, Diagnostisk Center – bl.a. en "Ja/Nej-klinik" kaldet ”Open Access” til accelereret udredning for RA.


I Røntgen og Skanning udføres MR-skanninger, CT-skanninger, ultralydsskanninger og konventionel røntgen. Der er specielt fokus på undersøgelser af reumatologiske patienter samt udredning for okkult cancer (udredning af mulig alvorlig sygdom, MAS). Der udføres ca. 92.000 undersøgelser årligt fordelt på ca. 13.500 MR-skanninger, ca. 19.000 CT-skanninger, godt 14.500 UL-skanninger og knap 45.000 konventionelle røntgenundersøgelser.
Desuden arbejdes der sammen med Røntgen og Skanning på Regionshospitalet i Viborg, så vi sikrer bedst mulig udnyttelse af de radiologiske kompetencer og den radiologiske kapacitet.

I Røntgen og Skannings lægestab er der ud over den ledende overlæge normeret 10 overlæger, 1 afdelingslæge og yngre læger i HU-forløb og introduktionsstillinger.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.400 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk.

Ansættelse og organisatorisk placering
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker i Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Diagnostisk Center.

Yderligere information
Yderligere oplysninger om stillingen og afdelingen kan fås ved henvendelse til:

Konstitueret Ledende overlæge Niels Bang, tlf. 2479 8452
eller kiropraktor Susanne Brogaard Krogh, tlf. 7841 7589.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde elektronisk senest 27. oktober 2021, med dokumentation for uddannelse, specialuddannelse, tidligere beskæftigelse m.v.
Ansættelsessamtale forventes afholdt snarest herefter.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kiropraktor", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kiropraktor
  • Midtjylland
  • Onsdag den 27. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kiropraktorer i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kiropraktor i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kiropraktorer i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kiropraktorer i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som kiropraktorer
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1