Køkkenchef til Grenaa Gymnasiums kostskole - 8500

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grenaa

Grenaa Gymnasium søger pr. 1. august 2020 en ny køkkenchef, som kan stå i spidsen for en fortsat videreudvikling og drift af kostskolens køkken og skolens kantine.

Stillingen er på fuld tid fordelt over ca. 42 uger om året.

Grenaa Gymnasium tilbyder tre forskellige ungdomsuddannelser, STX, HF og den internationale IB. På gymnasiet går der ca. 500 elever, som har mulighed for at købe morgenmad og frokost i skolens kantine. Kostskolen oplever i disse år en stor søgning og en stigning i antallet af elever, hvorfor vi til august 2020 forventer at have 130 elever på fuldkost.

Grenaa Gymnasiums nye køkkenchef skal sammen med køkkenpersonalet stå i spidsen for at udvikle et køkken og en kostpolitik, hvor sundhed, gode kostvaner og lokale råvarer fra Djursland bliver omdrejningspunktet. Vi lægger vægt på, at maden laves fra bunden, og at vi hver dag serverer sund og velsmagende mad for gymnasiets elever, kostskoleeleverne og personalet.

Vi søger en udviklingsorienteret leder, som både er en dygtig personaleleder og samarbejdspartner, og som også deler visionen om en sund kostpolitik. Køkkenchefen skal derfor brænde for og bidrage til at skabe et fælles engagement og en fælles retning i samarbejde med de dygtige medarbejdere. Du vil som køkkenchef indgå i den daglige produktion af maden i køkkenet.

Køkkenchefen har det overordnede ansvar for kostskolens køkken, skolens kantine, personalets frokostordning og er leder for områdets 7 dygtige medarbejdere og refererer direkte til kostskoleleder Helle Høgh.

Vi forventer, at du:

  • er faglært kok eller lignende
  • har ledererfaring – gerne fra skolesektoren
  • proaktivt kan udvikle og profilere køkkenet og kostpolitikken på Grenaa Gymnasium
  • er god til at motivere, anerkende og inddrage dine medarbejdere
  • har robust erfaring med budget- og økonomistyring og arbejdstidstilrettelæggelse for personale
  • har stærke kommunikative evner og vægter kommunikation og dialog højt
  • kan tage selvstændigt ansvar, træffe beslutninger og eksekvere

Vi tilbyder en spændende, alsidig og attraktiv arbejdsplads med udviklingsmuligheder. Fælles for os alle er, at vi brænder for eleverne, for hinanden og for at skabe den bedst mulige skole og arbejdsplads.

Vi ønsker en ligelig kønsfordeling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor mænd til at søge stillingen.

Der må påregnes arbejde uden for normal arbejdstid i forbindelse med fester, møder og andre arrangementer på skolen. Du vil være omfattet af gældende cirkulære om organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale (køkken) samt fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Ansættelsessamtaler afholdes 18. og 19. juni 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kostskoleleder Helle Høgh på tlf. 21 600 414. Er der optaget, så læg en besked og du vil blive kontaktet.

Du kan også læse om Grenaa Gymnasium og kostskolen på vores hjemmeside.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Grenaa.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Grenaa
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kok i Grenaa

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Grenaa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Grenaa over tid

Dato Alle jobs som kok
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1