ZBC søger en kok til skolepraktikken på vores kokkeuddannelse (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food Hall, som er en integreret del af vores skolepraktik inden for uddannelserne til kok samt smørrebrød og catering.

Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt samt at gøre dem erhvervsparate. Dine primære opgaver retter sig mod praktiktræningen af skolepraktikeleverne samt varetagelse af den daglige drift i vores Food Hall. Der vil være få administrative opgaver tilknyttet stillingen i forbindelse med elevernes uddannelse i skolepraktikken.

Vi lægger vægt på et rummeligt miljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er åben og parat til dialog og planlægning med eleverne og dine kollegaer.

Vi forventer at du kan køre en drift som ”køkkenchef” med høj kvalitet. Du bliver oplæringsansvarlig for vores skolepraktikelever, hvor du bl.a. skal hjælpe eleverne med søge praktikplads samt løbende vejlede dem til at kunne begå sig i en ordinær virksomhed inden for branchen. Din fornemmeste opgave er således, i samarbejde med vores praktikpladskonsulent, at sørge for at vores elever får en uddannelsesaftale.

Endvidere forventer vi, at du:

  • Har en eller gerne to grundlæggende erhvervsfaglige uddannelser inden for køkken og restaurant (kok, tjener, ernæring eller andet).
  • Har mindst fem års relevant erhvervserfaring, driftserfaring med køkken og restaurant samt gerne undervisningserfaring.
  • Du har gerne en pædagogisk efteruddannelse, men det er ikke et krav.
  • Har stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde med digitale medier.
  • Gerne vil arbejde med unge mennesker og kan motivere, støtte og udvikle dem på en pædagogisk og anerkendende måde.
  • Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt og gøre dem erhvervsparate. Du er god til at fastholde elevernes interesse for uddannelsen, du er struktureret og er god til at planlægge din tid.
  • Er nysgerrig, pligtopfyldende, motiverende, robust, har et positivt mindset og er løsningsorienteret.
  • Er en bærende del af driften i vores Food Hall, hvor du indgår i et team med de øvrige medarbejdere i vores 5 Food Halls i Slagelse.
  • Er proaktiv i forhold til opgaver, hvor det kræves af dig, at du er forberedt til samarbejdet imellem dine andre kollegaer.
  • Er klar til en Food Hall i vækst i forhold forplejning til vores Elevhotel samt andre løbende arrangementer både internt og eksternt.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et dynamisk miljø med gode kollegaer samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling – du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og dna på ZBC.

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen snarest muligt og senest den 1. oktober 2019.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Månedslønnen vil være mellem kr. 26.000 og kr. 27.000.

Ansøgning
Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 4. august 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Mona Lundgren, uddannelsesleder på tlf.: 4133 4755 eller mail: [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Gennem en særskilt strategi for fødevareområdet vil ZBC med høj faglighed og høj kvalitet og et markant fokus på udvikling være fyrtårnet inden for erhvervsskolerne for fødevareuddannelserne i tæt samarbejde med relevante brancher.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Slagelse
  • Søndag den 04. august 2019

Lignende jobs

  • Vi vil garantere dig den bedste lønpakke inden for...

    [xxxxx] søger erfaren kok/souschefBrænder du for dit arbejde, er kvalitetsbevidst, vil være med til at skabe mindeværdige madoplevelser ogudvikle vores menuer, så er det dig, vi s..
    • Kok
    • Strøby
    Få mere info
  • Vær med til at skabe gastronomisk magi!

    Vær med til at skabe gastronomisk magi!Vi søger dygtige kokke til at forstærke teamet. Uanset om du foretrækker dage, aftener eller weekendvagter, har vi brug for dit talent og din passion.Lokation..
    • Kok
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Kok

    Vi leder efter en engageret kok til at blive en del af vores talentfulde team på Dragsholm Gourmet. Bliv en del af et miljø, hvor kreativitet og kvalitet mødes.Primære AnsvarsområderForberedelse og..
    • Kok
    • Hørve
    Få mere info
  • Kollega til weekendarbejde og afløsning i Odsherre...

    Vi lægger vægt på, at man har sans for god mad og i samarbejde med de øvrige kollegaer være med til at tilberede ”det gode måltid” til vores beboere på plejecentrene. Vi har det økologiske spisemær..
    • Kok
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som kok
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2