Chefkonsulent til ledelsesbetjening og politisk forberedelse i Det Nære Sundhedsvæsen, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du være med til at bringe sundhedsvæsenet endnu tættere på borgerne i en organisation med høje ambitioner?

Trives du i et politisk dynamisk miljø og kan du se dig selv arbejde for at optimere det tværsektorielle samarbejde mellem sygehuse, almen praksis, kommuner og borgere?

Så er stillingen som chefkonsulent muligvis noget for dig.

Region Sjællands strategiske indsatser handler om at skabe let og lige adgang til bedre sundhed og behandling for alle borgere, ved at flytte sundhedsydelser tættere på den enkelte. Dette omfatter blandt andet behandling i eget hjem ved hjælp af digitale løsninger og mobile funktioner, hvor Det Nære Sundhedsvæsen spiller en afgørende rolle.

Med afsæt i Sundhedsaftalen og etablering af sundhedsklynger har Det Nære sundhedsvæsen ansvaret for samarbejde og udviklingsaktiviteter mellem sygehuse, praksissektor, kommuner og borgere.

Velkommen til dit team


I teamet vil du møde dedikerede kolleger med kort vej fra idé til handling og en kultur med åbenhed for nye input. Vi styrer den ugentlige drift via procestavlemøder, som sikrer flow og koordinering i forhold til opgaveløsningen. Arbejdsklimaet er uformelt og præget af stort fagligt engagement, hvor der løftes i flok. Du vil referere til funktionschefen for området.

Vi søger en chefkonsulent som, med stor selvstændighed og faglig erfaring indenfor politisk sagsbehandling, vil være med til at løfte indsatser relateret til det tværsektorielle samarbejde i forbindelse med sundhedsklyngerne. Chefkonsulenten vil i samarbejde med teamet desuden arbejde med at betjene politiske udvalg i regionen samt Sundhedssamarbejdsudvalget, der sætter retning for udviklingen af det tværsektorielle samarbejde i regionen. Den politiske betjening omfatter udarbejdelse af mødegrundlag og faglige eller politiske oplæg, så politikerne kan træffe beslutninger på oplyst grundlag.

Derudover supporteres virksomhedsledelsen med politikudvikling og generel ledelsesbetjening. Det indebærer, at medarbejderne har snitflader og samarbejde med alle områder af Det Nære Sundhedsvæsen, samt med en stor del af regionens øvrige virksomhedsområder.

Der venter dig mange spændende opgaver


  • Servicering af virksomhedsledelsen, eksempelvis udarbejde beslutningsoplæg til diverse strategiske ledelsesfora.
  • Facilitere tværsektorielle indsatser herunder samarbejde med kommuner og praktiserende læger.
  • Udvalgsbetjening og udvikling af politik.
  • Andre opgaver relateret til Sundhedsaftalen.
  • Opgaveporteføljen kan ændres løbende og vil udvikle sig i takt med de politiske og administrative behov.

Vores forventninger til dig


  • Du har en kandidatuddannelse – cand.scient.adm., cand.scient.pol., eller cand.polit og gerne erfaring indenfor en politisk styret organisation.
  • Har solide kompetencer indenfor politisk betjening; herunder udarbejdelse af sagsfremstillinger, beslutningsoplæg og præsentationer.
  • Har erfaring med det tværsektorielle samarbejde med kommunerne omkring sundhedsaftaler og sundhedsklynger.
  • Er stærk i skriftlig formidling og kan vinkle produkter i forhold til rette kontekst.
  • Kan lede processer, organisere opgaver med mange interne og eksterne interessenter og tænke innovativt ift. opgaveløsning.
  • Tager ansvar for faglige og strategiske leverancer og sikrer proces (koordinering, struktur, involvering, kommunikation) mod målopfyldelse.
  • Kan yde strategisk og administrativ rådgivning til ledelsen i forhold til sagsprocesser i en politisk kontekst; herunder klæde lederne på i forhold til deres deltagelse i diverse udvalg og fora.
  • Er lydhør og reflekterende, så du bringer din ekspertviden i spil i rette kontekst, og du skaber rammerne for løbende forbedringer.
  • Er fleksibel i opgaveløsningen og kan trives i en omskiftelig hverdag.
  • Etablerer konstruktive samarbejdsrelationer og bidrager til et socialt godt arbejdsmiljø i teamet.

Løn og ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost og flextidsordning. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2024 eller snarest derefter.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, og det primære arbejdssted er Regionshuset i Sorø. Der kan være aktiviteter på andre matrikler.

Der er gode togforbindelser fra Fyn og København, parkeringsforhold lige ved din arbejdsplads, god kantineordning og fleksibilitet i arbejdsopgaver og arbejdstider.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vil du gøre karriere hos os?


Send os din ansøgning og relevante beviser senest d. 11. marts 2024.

Vi forventer, at samtaler afvikles d. 19. marts 2024.

Kontakt os gerne


Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt enhedschef for praksisfunktioner, Tina Haar, på mail [email protected], hvorefter du vil blive ringet op.

Om Det Nære Sundhedsvæsen


Det Nære Sundhedsvæsen varetager de sundhedsopgaver som ligger før og efter sygehusdelen.

Vi har som ambition at skabe større sammenhæng for borgerne i et sundhedsvæsen, hvor ydelserne rykker tættere på borgerne og i stigende grad ud i eget hjem.

Vi ser os selv som ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Derfor går vi målrettet efter fagligt kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som i et fællesskab bidrager til nytænkning og forbedringer til gavn for borgerne.

Det Nære Sundhedsvæsen har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset i Sorø, og Næstved.

Mere viden om Det Nære Sundhedsvæsen


Du kan læse mere om strategien 2022 - 2025 Region Sjælland - For borgerne, Sundhedsaftalen 2024-2027 og Budgetaftale 2024, som danner grundlaget for vores vision.

Derudover kan du også se mere her:

  • Det Nære Sundhedsvæsens hjemmeside
  • Organisationsdiagram


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Sorø
  • Mandag den 11. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kok i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Sorø over tid

Dato Alle jobs som kok
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1