Har du en leder i maven? - Så læs videre for vi har en hel unik mulighed at tilbyde dig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Kan du kende forskel på et fængsel og et sygehus, hvor du samtidig skal rumme fortællinger om nogle af samfundets sygeste mennesker? Så søger vi måske dig.

På Sikringsafdelingen arbejder vi efter miljøterapeutiske principper tilpasset afdelingens særlige patientgrupper. Vi fokuserer på håndtering af patienter med et stort aggressionspotentiale i forhold til at skabe et trygt miljø. Sikringsafdelingen modtager patienter fra hele landet, der har retslige foranstaltninger og er person- eller flugtfarlige.

På SL15 vil du møde et afsnit, hvor der er stort fokus på det individuelle behov for pleje, behandling og miljøterapi. Vi skaber en meningsfuld hverdag, for de mennesker der normalt ikke kan rummes på andre psykiatriske afdelinger. Vi har pligt til, at beskytte samfundet gennem sikrede arkitektoniske rammer, som omfatter retsfølelsen og det retssikkerhedsmæssige aspekt.

På Sikringsafdelingen er hverdagen præget af struktur, forudsigelighed og sikkerhed omkring opgaveløsningen, hvor psykisk og fysisk arbejdsmiljø samt medarbejdertrivsel ligger i naturlig forlængelse. Der arbejdes aldrig alene.

Rollen som assisterende oversygeplejerske
Din primære opgaver bliver at lære ledelsesdisciplinen i tæt samarbejde med oversygeplejersken, men især også mellem de to andre sengeafsnit.
Vi arbejder ud fra forudbestemte mande- sikkerheds- og minimums normeringer, som også opfordrer til, at der samarbejdes dagligt på tværs af de to andre afsnit, med ét fælles mål – nemlig at lykkedes med opgaven i, at undgå så mange aflysninger af patientrelaterede aktiviteter, som muligt. Det betyder, at du f.eks. skal varetage uddelegerede selvstændige ledelsesopgaver i forhold til drift, personale og udvikling, naturligvis under supervision af oversygeplejersken. Din arbejdsdag vil bestå af mange flere spændende opgaver.

Din baggrund
Du er uddannet sygeplejerske, har interesse for psykiatri og erfaring fra det retspsykiatriske speciale, gerne med specialuddannelse i psykiatri. Du har interesse i at dygtiggøre dig f.eks. ved at deltage på relevant uddannelse, men særligt også øje for at pace holdånden.
Du har måske snuset til ledelse tidligere, men dette er ikke et krav. Du har interesse for e-sport eller er klar på at få det.
Din erfaring kan se forskellig ud, men du skal have lyst til at kaste dig ud i nye opgaver med nysgerrighed og gåpåmod, både når det gælder opgaverne, der knytter sig til den kliniske hverdag og ledelsesopgaverne. Det er også en del af din arbejdsdag, at du deltager i patientbehandlingen og agerer rollemodel for god klinisk praksis.
Du vil komme til at arbejde i en organisation med mange netværk, relationer og samarbejdsflader, hvorfor du skal evne at lytte og inddrage andres perspektiver i din opgaveløsning.

Vi kan tilbyde:

  • 4 ugers introduktion med mentorordning
  • Ugentlig sparring med oversygeplejersken
  • Obligatorisk 3 dages regional basiskursus i relationer og deeskalering
  • 16 dages obligatorisk intern sikkerhedsuddannelse
  • Vedligeholdelsestræning TRYG-træning minimum fire gange halvårlig
  • Supervision


Ønsker du, at bruge dine sygeplejefaglige kompetencer samt ledelsesmæssige talent til at præge og styrke videreudviklingen af Psykiatrien – så er her en unik mulighed.
Sygeplejefaglig vicedirektør Dorthe Juul fortæller: ”Vi har brug for ledelsestalenter, som har lyst til at øve sig uden at have det fulde ansvar, og som i fremtiden vil være en del af Psykiatriens stærke lederteam. Det vil vi selvfølgelig, fordi vi gerne vil fremtidssikre vores Psykiatri på de vigtige ledelsespladser og samtidigt arbejde målrettet med talentudvikling i organisationen”.
Vi ser også meget gerne en ansøgning fra dig, som ikke nødvendigvis, på sigt, ønsker en stilling som oversygeplejerske, men ser dig selv mere permanent i en stilling som assisterende oversygeplejerske.

Sikringsafdelingen
Sikringsafdelingen er den eneste nationale højtspecialiseret afdeling, som for nuværende består af 3 afsnit med hver 10 sengepladser, men udvider med et ekstra afsnit i udgangen af 2024. Sikringsafdelingen har optag fra hele landet, og modtager patienter som har en retslig foranstaltning og er person- eller flugtfarlige.
Vi arbejder efter miljøterapeutiske principper tilpasset afdelingens særlige patientgruppe. Vi har fokus på recovery i den sygeplejefaglige behandling af vores patienter, hvor vi lægger vægt på, at give patienterne en værdig og indholdsrig hverdag i forhold til de fysiske rammer og vilkår som Sikringsafdelingen tilbyder.

Vi er et sygehus med høj sikkerhed og vores rammer gør det muligt at tilbyde en meningsfyldt og sammenhængende behandling, som skaber tryghed og trivsel for både patienter og personale. Vi ønsker kontinuerligt, at udvikle fagligheden til den komplekse psykiatriske patient indenfor de givne rammer. Vi vil derfor lægge vægt på, at du som ansøger vægter høj faglighed og har lyst og evne til faglig udvikling.

Læs mere om sikringsafdelingen: Sikringsafdelingen - Psykiatri (psykiatrienregsj.dk)

Afdeling for Retspsykiatri
Sikringsafdelingen hører under Afdeling for Retspsykiatri, Psykiatrien Region Sjælland.
Under Afdeling for Retspsykiatri hører også fire lukkede regionale afsnit med i alt 50 sengepladser samt et Retspsykiatrisk Opsøgende Team.

Det praktiske
Der er tale om en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt og gerne senest den 1. maj 2024. Fast vagtrul mandag-fredag med vagtfrie weekender og helligdage.

Ansøgningsfristen er den 10. marts 2024 og vi forventer at holde samtaler i uge 11.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst med den respektive faglige organisation.
Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende straffeattest og/eller børneattest.

For yderligere oplysninger, om stillingens indhold, så er du velkommen til at kontakte:
Oversygeplejerske Søs Murholm [email protected] eller telefon 93 57 72 96.
Chefsygeplejerske Anne L. Eisenhardt på tlf. 93 59 58 70.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Slagelse
  • Søndag den 10. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 19
6. september 2024 19
5. september 2024 18
4. september 2024 20
3. september 2024 26
2. september 2024 26
1. september 2024 29
31. august 2024 30
30. august 2024 30
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 29
26. august 2024 27
25. august 2024 29
24. august 2024 28
23. august 2024 28
22. august 2024 27
21. august 2024 30
20. august 2024 31
19. august 2024 29
18. august 2024 29
17. august 2024 29
16. august 2024 29
15. august 2024 31
14. august 2024 30
13. august 2024 27
12. august 2024 27
11. august 2024 27
10. august 2024 27
9. august 2024 27
8. august 2024 30